Salutare,
Duminica trecuta am fost la salonul auto Bucuresti, de la Romaero Baneasa si, pe langa alte masini, m-am urcat si in noul Focus Facelift. Pot sa spun ca la interior s-a facut marea schimbare dorita, adica nu mai sunt un milion de butoane imprastiate peste tot, comenzile sunt pozitionate mai ok. Materialele folosite la interior par a fi de buna calitate si se simt ok. Parca mi s-a parut ca tableta cu touchscreen este prea mult bagata in interior si parca ti-e oarecum ciudat sa apesi pe ecranul ei. Mi-au placut mult noile lumini ambientale cu led de pe plafon. In spate mi-as fi dorit sa vad guri de ventilatie si pentru pasagerii din spate, dar poate ca exista posibilitatea sa le pui ca optionale, nu sunt sigur. Exteriorul arata mult mai bine, dupa parerea mea, fata de pre-facelift. Spatiul interior, pare sa fie la fel - de mic

. Per total din punctul meu de vedere, se vede ca s-a facut cel putin un pas inainte din punct de vedere al design-ului exterior si al rearanjarii interiorului, dar totusi parca tot iti da o senzatie de aglomeratie si de spatiu restrans cand te asezi la volan.
Daca ati vazut sau condus noul focus Facelift sunteti invitati sa va expuneti aici, pareri pro si contra.