$1 scrie:$2e service?service FORD autorizat?cel mai bine ar fi sa se verifice bine de catre un mecanic bun,ca poate fii si alceva
cu riscul de a fi off topic..
lucrurile stau cam asa...
masina o am de cateva saptamani, are peste 180.000 km la bord. Tragea foarte bine(si acum trage, dar parca nu la fel-poate m-am obisnuit eu)...dupa ce am luat-o i-am schimbat uleiul si filtrele la reprezentanta, insa imediat ce am iesit de acolo cu ea a inceput sa vajaie => am mers inapoi la ei si s-au tot uitat la ea si si-au dat cu parerea - spunand in principal ca e de la distributie. Nu am mai stat sa o desfaca si nici nu avau piese pe stoc(era intre sarbatori). Apoi m-am dus la un service (nu autorizat ford) si acolo au spus ca e de la distributie initial si mi-au schimbat-o, plus ceva rola de transmisie, insa vajaitul nu a disparut si m-am intors la ei si in cele din urma au spus ca e turbo dus...
dar turbo trage din intercooler, insa vajaitul(care apare doar cu motorul cald) parca vine din zona unde se afla turbo...o sa merg iar la rerezentanta...sa vad ei ce mai zic...
deci, nu stiu efectiv ce are turbina fiindca nu am luat-o jos...ma gandeam ca se poate sa-mi dai un prex aproximativ pentru repararea unei turbine, de exemplu intre x si y sute de eur...
mersi...
-

mariusp1109 - Incepator
- Maşina: Past: Focus, Mondeo, 5er. Current: masina sotiei - 206 HDI