de Gaby » 06 Iul 2006, 01:27
Alarme "false", doar usile de la magazine. Dupa cum ai spus deja le stiu. Am sa testez expres, cu un alt detector, sa vad care pe care "deranjeaza". Dupa cum am spus, poate VG2-ul la mine apare ca vrea sa se "super-ascunda" de tot ce se poate. E o scula relativ noua, cica (a aparut in toamna trecuta), si cred ca are alte cofigurari in soft, ca sa spun in termeni profani. Mai am alea 3 moduri City. Doua micsoreaza sesibilitatea la unda tipica folosita la usile automate iar a 3-a o anuleaza. Eu il tin pe "autostrada". Sensibilitate maxima. Dar in oras deja nu-l mai iau ca nu am ce "prinde". La mine.
As vrea sa descopar si eu ... UN RADAR !!! Nimic, nimic. Numai mie mi se poate intampla.
Si, chiar sunt singurul cu asa ceva ? Macar sa stiu ce marfa am. Sa ma bazez pe el sau nu ? Acum am auzit de X-LOW, asta pe langa nenorocita de banda KU de care, se pare, nimeni nu stie mai nimic.
Gata, m-am hotarat. Am un prieten in Politie si tot scot eu ceva de la el. Nu ceva, TOT !!! Cu ce banda vaneaza, de la ce distanta, cum fac. Ceva concret, ca de pareri sunt satul. Tot asteptam pe cineva sa vina si sa puna piciorul in prag si sa ne expuna alb pe negru totul. Cu ce se mananca vanatoarea asta. E total lipsit de fair-play. Numai vanatorul stie regulile jocului. Vanatul o i-a la b@#$. Parca am fi in padure, sau suntem ? Daca tot se crede Garcea tare in instalatie sa ne dea si noua regulamentul. Atunci sa vedem care pe care.
Peace !!!