Arhiva Comercial

Lipsa A/C din fabrica. Se poate instala?

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Lipsa A/C din fabrica. Se poate instala?

Mesajde silviu.sturzu » 22 Noi 2007, 15:16

Salutare tuturor!
Mi-a cumparat recent unchiul meu masina din Germania, un Focus 2002 cu 3usi, motor 2.0 benzina, si am constatat cu stupoare cand am fost sa o iau de acolo ca nu are A/C!!! Initial nu mi-a venit sa cred, masina avand inclusiv TCS, jante de 17", proiectoare, sistem audio excelent, facelift si <100.000km.
Vreau sa instalez pe ea orice fel de instalatie A/C originala sau after-market, noua sau second, dar nu stiu unde pot face treaba asta...
Are cineva ceva informatii de genul asta?
silviu.sturzu
Incepator

Maşina: Ford

Mesajde ToRnada » 25 Noi 2007, 21:16

Foarte nashpa frate...nasol de tine...nu am idee daca vei reusi intr-un final sa iti pui AC....dar oricum vei da cat nu face
NU dispera...trebuie sa gasesti doar omul potrivit
Incearca la o reprezentanta Ford,...,,sau mai bine du-te la VW ca la Golf sunt mai ieftine....daca e un mecanic bun iti pune si peroxid sa zbori cu ea
Respect! / ToRnada
Ford Focus Trend Style 1,6i 2007 100 cp sedan :)
ToRnada
Ford Freak

Maşina: Ford Focus sedan 1,6i 2007 100CP

Mesajde silviu.sturzu » 28 Noi 2007, 03:59

Am intrebat la mai multe service-uri Ford din tara. Imi zic ca e greu de montat si unii spun ca se poate face; dar cand cer programare pentru asta toti raspund "nu la noi" si nimeni nu-mi spune unde...
Pana la urma cred ca tot intr-un atelier de tuning.
A intalnit cineva cazuri rezolvate? Dati-mi recomandari repede, ca imediat vine Aprilie si lesin la volan!
silviu.sturzu
Incepator

Service

Mesajde Mr.Cod » 28 Noi 2007, 13:55

Este un service in Bucuresti, pe calea 13Septembrie, undeva intre intersectia Progresului si intersectia cu supermarket Prosper (pe partea stanga)...acolo au un afis cum ca ar instala aer conditionat..o sa incerc sa aflu nr de tel sa ii suni si sa vb direct cu ei....
Mondeo Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6, Tectonic silver
Mr.Cod
Member

Maşina: Mondeo MK5 Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6

Mesajde silviu.sturzu » 03 Dec 2007, 04:13

Mr.Cod, nu stiu bine Bucurestiul dar la urmatoarea vizita in Capitala incerc sa localizez service-ul asta si postez rezultatul interventiei pentru cei interesati sau care au aceeasi problema.
Daca intre timp ochesti vreun nr. de tel. tranteste-l aici...
10x!
silviu.sturzu
Incepator

Mesajde Sebastian.C » 14 Ian 2008, 00:39

Incearca sa cauti la dezmembrari un Focus ca al tau,dar cu clima si cumpara toata instalatia de pe el :D...Compresor, conducte...tot ce trebuie..nu stiu exact, dar te poti interesa. Si sigur trebuie sa se potriveasca.
Sebastian.C
Member

Mesajde silviu.sturzu » 14 Ian 2008, 03:50

$1 scrie:$2ncearca sa cauti la dezmembrari un Focus ca al tau,dar cu clima si cumpara toata instalatia de pe el :D...Compresor, conducte...tot ce trebuie..nu stiu exact, dar te poti interesa. Si sigur trebuie sa se potriveasca.

Asta ar fi prima mea optiune, dar pana acum nici un service nu se baga - am gasit cateva care instaleaza AC sau chiar Clima, si care mi-au spus ca este posibila montarea si pe masina mea, dar cica e prea complicat la Ford si nu vor sa mi-l faca... Iar estimarile de pret sunt intre 1.600-2.200 Euro (pana acum).
Sa zicem ca pretul l-as plati, dar deocamdata nu au fost in stare decat sa comenteze si sa faca calcule...
Inca mai caut service, deci bombardati-ma cu variante!
silviu.sturzu
Incepator

Mesajde tomcatmouse » 14 Ian 2008, 11:52

cu estimarile stai bine dar nu este tot ,,mecanici buni si cu experienta in domeniu nu o sa gasesti ,,iti recomand si sincer iti spun vinde-o sau las-o asa.Nu o sa-ti iasa bine lucrarea oriude te-ai duce tu. Gandeste-te numai la partea electrica,conducte ,radiatoare(int+ext).scurgere...................oricum BAFTA!!!
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde ToRnada » 15 Ian 2008, 00:53

incearca la http://www.termoport.ro/
baietii sunt foarte de treaba
te ajuta cu orice informatie
Termoport SRL
Sos. Bucuresti 314, DJ 601, 077055, Ciorogirla, Ilfov
Tel. + 40 21 314 35 55
Fax. + 40 21 314 35 65
e-mail: info@termoport.ro

Respect
ToRnada
Ford Focus Trend Style 1,6i 2007 100 cp sedan :)
ToRnada
Ford Freak

Maşina: Ford Focus sedan 1,6i 2007 100CP

Înapoi la Arhiva Comercial