Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Raliul DAKAR in.....ROMANIA

09 Ian 2008, 18:44

Raliul Dakar, in Romania?
08 Ianuarie 2008

Anulat din motive de securitate pe 4 ianuarie, cu doar o zi inainte de a incepe, ca urmare a numeroaselor amenintari teroriste primite incepand cu luna decembrie, Raliul Dakar 2008 ar putea fi mutat in Romania!

Dupa cum informeaza agentia de presa France Presse, citata de Antena 3, organizatorii traditionalului rally-raid iau in calcul posibilitatea desfasurarii unei curse in tara noastra si in Ungaria in luna mai a acestui an, care ar reprezenta un fel de compensatie pentru raliul anulat.

"Ar fi un gest frumos fata de cei care si-au sacrificat un an din viata ca sa pregateasca Dakar-ul din acest an", a declarat un oficial al unei echipe din Cehia, citat de France Presse.

Aceeasi sursa spune ca autoritatile Ungariei doreau de mai multi ani pentru ca una dintre editiile Raliului Dakar sa ia startul din capitala Budapesta.

Participarea romaneasca la editia 2008 a Raliului Dakar urma sa fie cea mai numeroasa din istoria competitiei.
Fişiere ataşate
t__dakar_logo.jpg
(16.17 KiB) Descărcat de 283 ori

09 Ian 2008, 18:46

Cred ca sunt doar zvonuri.

09 Ian 2008, 18:47

Sursa? Ar fi prea frumos...

09 Ian 2008, 18:50

primesc newsletter-uri de la:
< newsletter@auto.ro >

09 Ian 2008, 19:14

Eu cred ca ar fi prea...terorist... :evil: Credeti ca e o problema pt "ei" sa ne faca o vizita? Dar sa nu pun raul inainte...

09 Ian 2008, 20:53

barbi nu cred asta si nu cred nici in terorism!!!

10 Ian 2008, 10:56

$1 scrie:$2arbi nu cred asta si nu cred nici in terorism!!!

din pacate ar trebui sa incepi sa crezi ...

10 Ian 2008, 11:06

Vara e mai greu (nu avem chiar atatea gunoaie in Bucuresti :lol: ) dar avem acum niste dune de zapada in spatele blocurilor... O minunatie! :twisted:

10 Ian 2008, 13:59

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2arbi nu cred asta si nu cred nici in terorism!!!

din pacate ar trebui sa incepi sa crezi ...
tu crezi in terorism???hai sa fim seriosi ,teroristii NO 1 sunt stiti voi bine cine :wink: ...ce usor este sa arunci cu noroi :roll:

15 Ian 2008, 09:15

se poate se poate....la ce conditii gasesti pe strazile noastre....nici prin desert nu gasesti asa ceva!! 8) 8)

16 Ian 2008, 14:27

Exact, conditiile ar fi asemanatoare. S-ar putea desfasura in 2 "etape" : prima iarna datorita eficientei "comandamentului" de iarna care hiberneaza , si a doua vara cind cred ca gropile si calitatea drumurilor le-ar da de furca mai mult decat cele cateva dune de nisip care ii trezeau din amorteala pe vechiul traseu. (eventual probe speciale in traficul din Bucuresti dupa 16:00 )

16 Ian 2008, 17:28

...mda,

poate organizatorii o sa constate dupa aia ca ar fi mai bine sa-l mute definitiv in Romania...ar fi mult mai palpitant si interesant ca in Africa...

17 Ian 2008, 02:56

Nu cred ca il vor muta in Romania, pentru ca se stie ca dupa prima noapte vor gasi masinile pe butuci (in cel mai bun caz, asta daca mai exista masiniile) si fara oglinzile retrovizoare :D

04 Feb 2008, 20:44

http://www.automarket.ro/stiri/e-oficia ... 9267.html#
Răspunde