Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
11 Ian 2008, 21:38
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
- Radar.rar
- (22.94 KiB) Descărcat de 4515 ori
Ultima oară modificat de
BogdanF pe 11 Ian 2008, 23:08, modificat de 2 ori în total.
11 Ian 2008, 22:26
inca n-am primit amenzi pt. viteza de 7 ani de cand am permisul, dar nu se stie

. poate o prinde radarul pe nevasta-mea ca e incepatoare
11 Ian 2008, 22:39
Nici eu nu am luat nici o amenda de radar, nici avertisment, nimic. Dar in schimb am luat pentru tot ce se putea lua amenda.
-depasire pe linie continua 1.5 mil
-2x centura siguranta 35 ron + 40ron
-mers pe interzis - 50 ron
-scartait de roti -75 ron (in proces centura de siguranta si manevre periculoase)
-2 accidente (1 mil jumate + 5 puncte amneda)
-bec ars la far - inca 40 ron pentru centura.
-dat cu frana de mana in parcare (cea mai mare ilegalitate care mi s-a intamplat vreodata. M-a prins un politist de la OP mi-a luat datele de pe buletin, iar dupa 2 saptamani mi-a vint 50 ron acasa pentru centura. Incredibil asa ceva)
-virat stanga unde era interzis 75 ron.
Cam asta e tot in 2 ani.
14 Ian 2008, 14:17
dupa ce ai furat radar-ul este destul de complicat cu contestatia dar se poate incerca ,,in 99% din cazuri nu ai sanse de izbanda
14 Ian 2008, 14:46
hai sa-ti povestesc ceva ,,acum ceva timp am castigat un proces.Nu pt ca aveam dreptate in ceea ce consta contraventia comisa ci simplul fapt ca agentul constatator nu a respectat intocmai ,intocmirea PV .Asta nu ma face mandru pt ca m-am legat de gresala agentului ci nu de faptul ca sunt nevinovat ...pt ca nu sunt ..probabil ca asa s-au castigat si procesele intocmite politiei ..,intradevar chiar nu pot crede ca in proportie de 98%
14 Ian 2008, 15:46
am auzit si eu stirea aia. si multe erau castigate deoarece nu s-a prezentat nimeni din partea politiei.
dreptare nedreptate, daca le contestai fasconal, aveai permis si nici nu plateai bani la stat.