Hello,
Am intrat în clubul Ford România prin decembrie, dar numai acum m-am gândit să postez. O cunoștință vindea o Fiesta ST și m-am gândit să-mi fac damblaua. Mașina este cea din poze. Modificările cu care am luat-o sunt următoarele: evacuare Miltek, Stage 2 de la revo cu 245cp și 380 Nm, admisie ITG, intercooler R-Sport stage 3, shortshifter, jante Braid, frâne Wilwood și diferențial Quaife.
În iarna a crăpat garnitura de chiulasa, așa că, garnitură nouă

. Pentru că nu voiam să risc să se mai supraîncălzească încă o dată, am fost cu ea la Ford pentru acea rechemare in service. All good, acum trebuie să pun înapoi termostatul de la Mishimoto (care era pe mașină când am luat-o), pentru că cei de la reprezentanță l-au luat pentru a-și putea deconta operațiunea. În plus, aștept ridicarea restricțiilor pentru a o aduce înapoi la 245 de cai, deoarece în urma rechemării în service a revenit la softul original de 180 (acum pare puturoasă). Cel mai probabil o să fie softul cu pops'n'bangs.
Pe lângă astea, am schimbat doar un braț pe față, defectul cu care am luat mașina și uleiul.
- Fişiere ataşate
-

-