Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

16 Ian 2008, 23:14

OK am luat faruri de ceata ... dar ce bec au ???? H 7 dau H 1 :oops:
FiÅŸiere ataÅŸate
far ceata dreapta.JPG
(11.85 KiB) Descărcat de 449 ori

16 Ian 2008, 23:19

baieti, topicul era pentru proiectoare de FF2... l-ati transformat in proiectoare FF1?

16 Ian 2008, 23:26

$1 scrie:$2aieti, topicul era pentru proiectoare de FF2... l-ati transformat in proiectoare FF1?

Hai nu fii rau ... :lol: de ce esti "egoist" ? putem sa vorbim si despre FF2 dar am considerat ca nu este necesar sa mai deschid inca un topic... asa ca te rugam sa fii mai indulgent si sa ne suporti si pe noi cu FF1... :wink:

16 Ian 2008, 23:28

$1 scrie:$2K am luat faruri de ceata ... dar ce bec au ???? H 7 dau H 1 :oops:

Intra pe link-ul acesta iti va sigur de ajutor: http://www.pal-guide.com :wink:

16 Ian 2008, 23:33

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a zicem ca proiectoarele m-as descurca sa le montez si singur, insa in privinta comutatorului, cred ca este mai complicat... :shock: Daca a facut cineva lucrul acesta poate ne ajuta si pe noi cu ceva sfaturi 8) Un pret informativ ptr. grila si comutatorul de lumini :?: Multumiri anticipate :wink:

Blocul de lumini se scoate si se schimba.
E foarte posibil sa ai cablajul pentru proiectoare.

Multzam' fain ptr. poze cand treci prin Rm. Valcea fac cinste. :wink: Cablajul ptr. proiectoare e la botu' calului, il am tras, am verificat. Pentru a schimba comutatorul ptr. lumini ce trebuie dat jos ca sa ajung la el?! Cateva detalii te rog :P Mersi!

16 Ian 2008, 23:51

$1 scrie:$2a zicem ca proiectoarele m-as descurca sa le montez si singur, insa in privinta comutatorului, cred ca este mai complicat... :shock: Daca a facut cineva lucrul acesta poate ne ajuta si pe noi cu ceva sfaturi 8) Un pret informativ ptr. grila si comutatorul de lumini :?: Multumiri anticipate :wink:

Blocul de lumini se scoate si se schimba.
E foarte posibil sa ai cablajul pentru proiectoare.

Multzam' fain ptr. poze cand treci prin Rm. Valcea fac cinste. :wink: Cablajul ptr. proiectoare e la botu' calului, il am tras, am verificat. Pentru a schimba comutatorul ptr. lumini ce trebuie dat jos ca sa ajung la el?! Cateva detalii te rog :P Mersi!

Trebuie sa demontezi partea de plastic de sub volan ( plasticul cu policioara)
Sunt 5 suruburi.( 3 pe linia de sub volan si doua sub partea de policioara)
Apoi poti demonta blocul de lumini ( 1 surub)
Bafta!

17 Ian 2008, 00:06

atunci faceti treaba pana la capat... dati detalii si pentru FF2...

17 Ian 2008, 00:08

@ corvinarh: scuze ca am deviat de la subiectul tau, dar am vazut ca ai primit un pret si nu ai mai continuat ... am profitat, dupa cum spunea si Florin21sa nu mai deschidem un topic aiurea 8)

@ fasconal ..sa inteleg ca din pozele puse de tine, in prima poza ( cea cu ledurile aprinse - app se vad super misto ledurile) este comutatorul care are comanda pentru faruri???

S-a lamurit si baba ... am nevoie de becuri H 1 :roll:

Acum mai vine problema grilei ...la uni trebuie schimbata ...din fericire la mine nu trebuie schimbata pentru ca dupa cate am vazut, are locasele pentru faruri facute si delimitate, iar in locul farurilor este cate o bucata de plastic aceeiasi textura ca grila, care se poate da jos ...

Si ultima problema ......cu ce prindem fratilor farurile ??? chiplinguri de plastic, prin care trece un surubel??? de unde luam? cine are de vanzare???

17 Ian 2008, 00:17

astept sa cumpar si proictoarele si butonul... dar detaliile de montaj nu-mi strica... asa ca le astept...

17 Ian 2008, 16:55

Problema cu sistemul de prindere a fost motivul ptr. care am amanat achizitionarea proiectoarelor, toti la care am intrebat imi serveau un pret de dadeam pe spate... :shock: Astept sa vad la ce pret le gasiti voi si de unde le achizitionati si poate imi spuneti si mie 8)

25 Ian 2008, 11:47

eu unul am cumparat proiectorare si buton.. cred ca se poate inchide...

25 Ian 2008, 19:45

Si nu ne spui si noua cat ai dat pe ele si daca au fost greu de montat...?! :(
Ultima oară modificat de Florin21 pe 26 Ian 2008, 17:29, modificat 1 dată în total.

25 Ian 2008, 21:20

inca nu le-am montat...

26 Ian 2008, 17:31

De pret nu zici nimic?! Ma intereseaza defalcat cat ai dat pe comutator, pe proiectoare si pe sistemele de prindere. Sper ca nu te deranjeaza ca te intreb... Mersi!

26 Ian 2008, 21:04

preturi... 200 ron proiectoare + grile...
150 ron buton... si 150 ron cablaj + releu + montaj cu electrian de la ford, dar in particular... total... 500 ron... bafta si voua...

26 Ian 2008, 21:07

$1 scrie:$2returi... 200 ron proiectoare + grile...
150 ron buton... si 150 ron cablaj + releu + montaj cu electrian de la ford, dar in particular... total... 500 ron... bafta si voua...

ptr ce anume ai luat releu si instalatie ca fiecare masina vine dotata din fabrica cu instalatie cu mufe ptr proiectoare si releu?chiar daca nu are proiectoare

27 Ian 2008, 00:48

nu aveam instalatie...

27 Ian 2008, 01:21

m-as mira sa nu fii avut
ce focus ai?
instalatia sau mufele la proiectoare este un pic ascunsa si se gaseste greu

27 Ian 2008, 01:25

unde sa fie bagata?
ca m-am uitat si eu..
si mi-a montat-o electricianul de la ford... targoviste...

27 Ian 2008, 01:26

a dat si farurile jos ca sa putem umbla... si trage cablajul... este 1.8 tdci, din 2006, luat din italia...

27 Ian 2008, 01:38

exact aici sunt mufele ptr proiectoare,in spatele bari,prinse pe instalatia electrica cu banda izolatoare,dar ca-sa le vezi trebuie trasa de bara,ca nu sunt vizibile.
la fiecare model fara proiectoare acolo sunt mufele
stiu ca aproape in fiecare zi montez proiectoare la servici :)
FiÅŸiere ataÅŸate
poz.JPG
(62.36 KiB) Descărcat de 900 ori

27 Ian 2008, 01:40

ma faci sa dau farurile jos din nou..
daca nici ala de la ford nu stia..

27 Ian 2008, 01:40

era un baietel tinerel.. dar a tot vb cu sefl lui la telefon...

27 Ian 2008, 01:46

dms... are pozitie in bord care iti indica aprinderea proiectoarelor? acum se aprinde pozitia de faza scurta si la proiectoare....

27 Ian 2008, 01:51

da,are
am sa fac o poza la mine sa iti arat
si te asigur ca exista mufele acolo
si nu trebuia sa iei releu
nici nu vreau sa stiu cum ti-a legat proiectoarele acel 'baietel tanar' :D

27 Ian 2008, 01:56

tu lucrezi tot la ford?

27 Ian 2008, 01:57

daca am instalatia/
ce trebuie modificat?
ca asta pe care a pus-o se poate anula usor

27 Ian 2008, 02:01

o anulezi pe asta care ti-a pus-o el, reface firele,daca a taiat ceva,cuplezi mufele care le gasesti in poza aia si daca ai buton special ptr proiector atat trebuie
nu ai drum prin buc?si o rezolvam impreuna :)

27 Ian 2008, 02:02

am ..
lasa-mi un nr de tel.. in pm

27 Ian 2008, 02:03

am butonul cu poziie de proiectoare... nu a taiat nimic... doar a dezizolat si a legat...
Subiect închis