Dezmembrari, unde, cum, ce?

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Structura categoriei a suferit modificari, atentie unde initiezi topicul/subiectul!

Topicurile de la fosta sectiune Tuning si accesorii auto vor fi mutate in fosta sectiune Piese de schimb, acum intitulata Piese de schimb, de tuning si accesorii auto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!
Subiect închis

OGLINDA PROIECTOR

08 Dec 2006, 21:09

am si eu o problema.am observat aseara ca becul din proiectorul stang s-a desprins si a topit oglinda de plastic. am vazut ca aceasta ar putea fi schimbata. gasesc undeva asa ceva? are cineva o oglinda de la un proiector cu geam spart? parca nu as da o gramada de bani in acest moment.
pls.

PROIECTOR MONDEO..

17 Ian 2008, 01:00

Iti pot da eu un proiector cu geamul spart...dar mai mult ca sigur nu reusesti sa faci din doua unu'...este foarte greu de schimbat geamul... totusi daca vrei sa incerci suna-ma la 0724762297(Tudor)
Subiect închis