-
scor.pio - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus 2007, Sedan, 1,8 TDCI, Trend Collection, Sea Grey
Moderator: Automatistul
de scor.pio » 17 Ian 2008, 14:34
de Rainman » 17 Ian 2008, 14:34
de alecsutzu » 17 Ian 2008, 14:39
$1 scrie:$2sunt veterinar, dar mai bine sa planga baba dupa caine decat nevasta dupa mine!
de xdocx » 17 Ian 2008, 14:48
de tomcatmouse » 17 Ian 2008, 14:54
de Mihai L » 17 Ian 2008, 14:58
$1 scrie:$2 fi si vina stapanului cainelui (cu toate ca din cate stiu eu, obligatia de a fi tinuti in lesa se aplica doar cainilor de talie mare si rasa agresiva, totusi nu bag mana in foc), dar eu cred ca o oarecare vina are si colegul nostru. 30-35km/h pe straduta dintre blocuriDaca in locul cainelui era un copil? Si astia de obicei nu umbla in lesa... In mod normal, pe aceste alei dintre blocuri n-ar trebui sa se mearga cu mai mult de 20 km/h, tocmai datorita lipsei vizibilitatii si probabilitatii de a-ti aparea brusc ceva in fata.
de alecsutzu » 17 Ian 2008, 15:01
de fasconal » 17 Ian 2008, 15:01
de pretorian » 17 Ian 2008, 15:06
de alecsutzu » 17 Ian 2008, 15:07
de Cornel001 » 17 Ian 2008, 15:10
de fasconal » 17 Ian 2008, 15:13
de xdocx » 17 Ian 2008, 15:14
$1 scrie:$2alecsutzu: de ce nu spui nimic despre corectitudinea in fata Politiei si a firmei de asigurari?
De ce nu recunosti ca NIMENI nu l-a facut vinovat pe @tomcatmaouse?
Te legi doar de ce-ti convine tie, te declari purtatorul de cuvant al unora, te acoperi de "glorie" ca ai prieteni aici pe forum care pot declara despre tine ca esti ....cum vrei tu sa spui ca esti si apoi ne explici intr-un limbaj foarte colorat cat de SADIC esti. (De aceea ti-am recomandat un Psiholog)
HALAL coleg de forum !
Am terminat.
de fasconal » 17 Ian 2008, 15:14
$1 scrie:$2quot;mai bine declari ca ai lovit un caine comunitar"
de acord, dar daca se duce baba si reclama... risti sa fii prins la mijloc cu 'minciunica', chit ca e pt fapta buna. mai bine sa vada intai daca se intelege cu ea.
@fasconal: as putea sa te intreb si eu pe tine cu propriile citate in rosu.
de Kugarth » 17 Ian 2008, 15:16
$1 scrie:$2i incetati sa mai atacati omul. Pt ca daca erati in locul lui procedati la fel. Ca nu prea cred eu ca va intereseaza de un amarat de caine, care nici macar nu e al vostru. Sa fim seriosi. Cine risca sa`si propteasca masina intr-un zid, stalp, alta masina sau sa calce un pieton, ca sa evite un caine? ce e mai important o viata de om sau o viata de caine???
Dar...asta e tipic romanesc, stiti doar sa cricitati si sa faceti omul sa dispere si sa regrete ca a deschis subiiectul. tomcatmouse incerca sa-si verse off-ul aici si sa primeasca cat de putin sprijim, dar voi ce ati facut?? l-ati acuzat ca a omorat un caine..... Ia ziceti, voi care locuiti in bucuresti, peste cati caini ati dat?? v-ati dat jos din masina si sa plangeti langa caine???
S mie imi plac animalele, dar cum zicea cineva, nu pe drumurile publice....si in special (cazul meu) nu la mine in curte. Eu pana acum am lovit, INTENTIONAT, un caine la mine in curte, dar din pacate a supravietuit. DAR, nu ma opresc aici, vreau sa-mi cumpar o pusca cu alice si sa scap de toti cainii care imi distrug curtea cu mizeria pe care o fac (prin mizerie a se citii rahat). Nu pot lasa nimic afara pt ca vin si imi imprastie tot prin curte si prin gradina.
Ma veti considera sadic si lipsit de sentimente, dar cei care ma cunosc stiu ca nu e asa.
Inca o data spun, lasati-l pe omul asta in pace si nu`l mai criticati si nu`l mai atacati atat, pt ca sunt oameni mai rai ca el, care dau peste caini, pisici, gaini si alte vietuitoare de talie mai mica, din pura placere sa vada cum trec pe sub toata masina si in spate sare doar blana, pene, carne si sange, totul pt ca au masini inalte si isi permit. Cunosc eu cativa!
UFF!! Gata....m`am calmat.
de Cornel001 » 17 Ian 2008, 15:21
de scor.pio » 17 Ian 2008, 15:21
$1 scrie:$2Putin off-topic: Daca vrei iti arat o straduta unde si cu 5 km/h poti lovi nu numai un copil (este o alee ingusta in fata blocului meu, cu gard viu pe o parte; practic era pentru pietoni dar au extins folosinta si la masini).
Obligatia lesei este pentru toti cainii, cred ca doar botnita este pentru cele agresive, iar ca viteza cred ca sunteti de acord ca un copil nu poate intrece un caine.
de alecsutzu » 17 Ian 2008, 15:24
de Cornel001 » 17 Ian 2008, 15:28
de fasconal » 17 Ian 2008, 15:33
$1 scrie:$2fasconal
poate nu esti la curent ca daca iti lovesti masina de vreun stalpisor sau mai stiu eu ce, chiar daca nu i-ai facut vreun rau, pe langa paguba proprie risti sa-ti iei si amenda.
asta e ca exemplu.
daca legea nu e tocmai corecta , atunci uneori mai bine sa nu fim nici noi corecti... e mai sanatos. o declari lovita in parcare in cazul asta.
daca tu tii sa faci pe corectu' mereu, n-ai decat.
PS propun inchiderea topicului. si pana maine ne trece si restul de 'dusmanie'. e mai sanatos asa.
de vică » 17 Ian 2008, 15:43
de tomcatmouse » 17 Ian 2008, 15:44
de muzica9 » 17 Ian 2008, 15:48
$1 scrie:$2aca declari ca animalul a fostu stapan ... cel mai probabil casco va merge sa recupereze dauna si dupa ce a pierdut cainele vreti sa ii mai ia si bani asiguratorul..... eu zic ca mai bine declari ca ai lovit un caine comunitar sau ca ai gasit masina in parcare.
Si eu sunt de parere ca mai bine lovesc un animal ( asta nu insemna ca nu franez sau incerc sa ocolesc pe cat posibil) decat sa produc pagube mult mai mari posibil chiar lovirea unui pieton.
de pretorian » 17 Ian 2008, 15:54
de tomcatmouse » 17 Ian 2008, 15:54
banuiesc ca din poza ti-ai dat seama ca aveam vreo 200km/h...ce buni suntem la aprecieri si la aruncatul cu .....in capul altora ....crezi ca ma durea mana sa scriu ca aveam 100 sau 200km/h cum am mai spus eu am relatat o intamplare si nu aveam nevoie de aprecieri sau altceva..da uite ce a iesit ....si apropos de declaratii ..oricum am declarat ce am vrut si luni bag masina in service ...,$1 scrie:$20km/h e viteza maxima permisa in oras, e adevarat. dar asta nu inseamna ca trebuie sa se mearga cu viteza asta peste tot. Sunt stradute pe care pur si simplu o viteza mai mare de 20km/h te face sa devi un pericol pentru copiii, bătrânii si maşinile parcate , ca sa nu mai spun de caini, pisici sau alte orătanii.
In principiu, din cate imi aduc aminte, trebuie sa circuli cu o viteza adecvata conditiilor de trafic, si trafic nu inseamna numai alte masini in miscare, ci si pietoni, si conditiile de trafic se refera nu numai la viteza masinilor sau la starea drumului, situatia meteo etc. ci si la dimensiuni, daca e un singur sens etc.
Nu sariti cu: "nu erau indicatoare! nu erau restricţii! " Bunul simt primeaza!
De altfel, daca declari la Politie ca ai lovit un câine si lu' militianu ii da prin cap sa vaza daunele, ai sanse la o amenda pentru neadaptarea vitezei.![]()
Evident, proprietara cainelui are partea ei de vina, culpa sau nu, a platit pentru asta.
Si eu sunt impotriva chestiunilor care instiga la incalcare legii. De altfel cred ca scrie si in regulamentul forumului ceva referitor la asta. Da' pentru asta sunt moderatori.
alecsutzu, cu toata simpatia, ti-ai uitat rolul pe formul asta si ai trecut la copilarii. Discutia e sensibila, evident, dar are nevoie de moderare nu de "**ci in fasole"!![]()
de Cornel001 » 17 Ian 2008, 16:00
de vică » 17 Ian 2008, 16:02
de tomcatmouse » 17 Ian 2008, 16:09
de fasconal » 17 Ian 2008, 16:12
$1 scrie:$2 iesit un........de toata frumusetea ....rog din SUFLET un admin sa inchida post-ul VA MULTUMESC!!!
Înapoi la Discutii libere/forum
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori