Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

atentie bvd aviatorilor bucuresti

17 Ian 2008, 01:20

atentie daca circulati pe bvd aviatorilor din bucuresti, pe portiunea dintre piata charles de gaulle si ambasada chinei.
au iesit pietre din asfalt, si cauzeaza o gramada de probleme. la mine s-a taiat un cauciuc, si am auzit si ceva pe sub masina, sper sa nu se fi intamplat nimic. si aveam cam 50km/h.
dintre ce opriti si pe o parte si pe cealalta:
unu a primit o piatra in portiera
unuia i-a sarit o piatra pe sub masina, si i-au sarit airbagurile :shock:
si inca vreo 2 cu pene de cauciuc. asta e ce am vazut eu cat am schimbat o roata.
pana repara primaria, circulati cu atentie!

17 Ian 2008, 02:09

:shock: atatea cat ai schimbat o roata?! cat tia luat sa schimbi roata aia? ce descrii tu e teatru de operatiuni, nu o strada in buricul targului intr-o capitala europeana...

esti sigur ca ai vazut bine? sigur nu incercau sa opreasca sa te ajute cumva sa schimbi roata? :D

17 Ian 2008, 02:26

cam 10 minute a durat...
da, stiu ce am vazut. lumea nu stia despre ce era vorba si circula cu viteza "normala" pe acolo 50-80km/h...
daca treceai pe acolo si vedeai cum stau masini si in stanga si in dreapta cu avariile puse :D
buricul targului? capitala europeana? :D :D :D :D nu cred ca vorbesti despre bucuresti... am sunat la politie si mi s-a spus "multumim pentru sesizare, o vom trimite mai departe la primarie". maine iarasi trec pe acolo, sunt curios daca o sa vad ceva de la primarie pe acolo

p.s. faza cu airbagurile nu mi-a venit sa cred. m-am dus pana la ala sa le vad sarite :shock:

17 Ian 2008, 03:01

DOAMNE FERESTE....numai la noi se putea intampla asta. bine ca ne-ai zis, ca eu o luam p-acolo aproape zilnic

17 Ian 2008, 03:30

pai de ce credeti ca vroiau sa bage raliul dakar p-aici ? conditii prielnice pt asa ceva domne...

17 Ian 2008, 12:10

in drumul spre politie, cu noaptea in cap, pe la ora 6, au aparut cateva cutii de carton care "marcau" 2-3 portiuni, nu mai sunt pietre "libere" dar sunt destule zone deformate rau

p.s. cred ca il pregatesc pt raliu, vorba lui Cornel

17 Ian 2008, 21:31

cand am trecut pe acolo azi am crezut k e dupa razboi si ca au trecut cu tancurile. noroc ca in fata era o masina de politie si jaloane ca sa semnalizeze. am redus viteza si pe drum am observat si alte zone. asta pe la 10.
la 13 deja reparau si era BD. plin de jaloane. ca la raliu

17 Ian 2008, 21:35

eu cred ca se pregateste o cursa ceva si inca nu au anuntat ...,oare de unde se cumpara bilete ,sau este free?

17 Ian 2008, 21:47

de ce sa cumperi bilet cand poti sa fii chiar participant :)

17 Ian 2008, 22:47

si ca premiu se ofera piatra in parbriz.

17 Ian 2008, 23:16

glumeam, ce sariti asa :)

17 Ian 2008, 23:44

azi am trecut si eu p-acolo...n-am mai vazut niciodata asa strada deformata :lol: ...acum seara erau toate zonele proaste semnalizate

17 Ian 2008, 23:48

eu nu imi dau seama ce s-a intamplat. ca niciodata, da niciodata de cand ma stiu eu nu a fost asa de nasol. de la atata apa sigur ca s-a topit si zapada, da nici kiar asa. a mai nins si plouat dar ca anu asta... sa vedem cand le vine ideea sa asfalteze ce haos o sa mai fie si atunci. si cred ca din aprilie sau martie incepe treaba asta. din auzite

17 Ian 2008, 23:51

Sa va spun o chestie pe care am auzit-o acum ceva vreme. Cica bdul Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle si bdul. C-tin. Prezan fac parte din patrimoniul Bucurestilor de alta data si piatra cubica nu va fi inlocuita cu asfalt. Re-aranjarea acelor pietre costa primaria, si implicit pe noi, nu stiu cate miliarde rol anual.

17 Ian 2008, 23:59

stiam. si nici nu sunt din buc. dar injur si eu de fiecare data cand am neplacerea sa trec pe acolo :).

18 Ian 2008, 00:01

adevarul e ca piatra aia cubic a tinut mult mai bine decat toate asfaltarile astora. daca ar fi fost intretinuta in continuare asa cum trebuie ar fi fost ok. imi aduc aminte ca inainte de 2000 nu era asa. nu sareai ca iepurele prin iarba la fiecare damb.

18 Ian 2008, 00:14

"nu sareai ca iepurele prin iarba la fiecare damb." Haha,tare.Am mers si eu pe acolo cu suspensia mea "lemn" si mi-am miscat nisipul din rinichi:|

18 Ian 2008, 00:18

nu... e foarte periculoasa, cu atat mai mult cand ploua sau e gheata, ninsoare, etc. si pe uscat iti mai scapa masina. si dupa cate masini s-au infipt in stalpii aia pe acolo ar trebui sa isi dea si ei seama ca piatra cubica nu ofera aderenta. ca sa nu mai zis de discomfortul pe care mi-l provoaca mie ca sofer, si automobilului ca drum cu multe mici denivelari (asta daca e intretinut)

18 Ian 2008, 00:24

pai si eu glumeam.

si ma doare undeva de patrimoniu in cazul asta.

18 Ian 2008, 01:22

daca e sa vorbim de masini in decor...pai cred ca aia au schimbat mai multi stalpi de pe margine decat pietre :)
Răspunde