[/quote]si cum iti explici diferenta enorma dintre service-uri?nu dau nume ,dar eu m-am lovit si m-a durut al dracu de tare ...,sunt atat de satul de sculele voastre tari de la ""DRAPPER''de sprayurile "WURT" care se folosesc nu dar apar pe facturi,de lavetele cu care se sterge nu stiu ce dar nu apar nicaieri decat pe factura,daca nu ma opresc aici risc sa-mi iau un mare ban ...,atat poti sa-ti spun ,,nu incerca sa dai o pata de lumina ca nu tine ,,nu am nimic cu tine dar esti o OITA intre LUPI cel putin aici ..o zi mununata[/quote]
Exista diferente intre dealeri pentru ca fiecare isi gestioneaza propria ograda cum crede de cuviinta. Tocmai de aceea unii au mai multi clienti altii mai putini.
Cat despre oita intre lupi asta chiar o fost misto expresia
Cat despre materiale sa stii ca la mine de exemplu nu imi apar pe facturi daca dau cu un spray intreg sa-ti destelenesc un surub (si folosesc loctite care is chiar mai scumpe ca si wurtz dar is mai bune). Chiar crezi ca service-urile fac bani din vanzarea de spray si nush ce lavete ... care fac asa isi pierd clientii pentru nimikuri.
Cat despre chestia cu numele chiar te rog da nume, spune care iti sunt problemele ca altfel ... Tu crezi ca eu am idee ca un client de-al meu e nemultumit in vre-un fel sau altul de serviciile oferite de mine daca nu imi spune? Sa stii ca nu sunt angajati si medii in reprezentate. Dar sunt oameni care se ocupa de problemele astea (de la relatii clienti la dir de service etc.). Unde nu sunt e pierderea lor pentru ca isi pierd clientii.
Acuma sa vedem ce face berbecu asta intre lupi

sincer eu chiar sper sa se deschida un topic special doar pentru NEMULTUMIRI (in ritmu in care vad ca se discuta probabil ca o sa aibe 1000 de posturi pe zi)
Bafta,