Salut, poate pot sa va ajut eu. Masina este cea din semnatura(ford mondeo 1995).
Masina mergea in 3 pistoane. Am fost la cateva service-uri cu ''meseriasi'', dintre care unul ma pus sa cumpar injector, o mare prostie de altfel. Tester pt masinuta nu se gaseste pt. ca am inteles ca dupa 99 s-au schimbat softurile ,mufele etc., am incercat peste tot in buc. inclusiv la reprezentanta, dar nu am gasit. Dupa incercari de schimbat bujii intre ele , schimbat fise, injectoare, am fost sa-mi fac un test de compresie pe piston.
Presiunea pe pistonul in cauza era 0. Apoi am intrat pe forumuri pe la voi si am auzit de SorinMondeo. L-am sunat i-am explicat simptomele, si mi-a spus direct ce are, supapele uzate chiar gaurite ( eu ma speriasem auzind de la alti ca ar trebuii facuta segmentarea). Am dus mashina la el , iar acum trage si merge impecabil (motorul, ca mai am cateva pe la ea de rezolvat

). Asa ca daca nu stiti unde sa va duceti cu pb. legate de motor vi-l recomand pe Sorin, are si nr. de tel. pe aici pe site pe undeva. Numai bine!