Discutii libere/forum

Ce parere aveti despre desenele animate?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde Mihai L » 20 Ian 2008, 01:21

$1 scrie:$2n urma cu vreo 3 ani eram la plimbare prin parc cu nevasta si baiatul(el avea in jur de 1 an)am asistat la o conversatie intre 2 pusti de vreo 7-8 ani.Partea principala a discutiei:

"-Pokemon(a urmat un fel de nume dar nu am inteles) este cel mai tare de pe pamant.
-nu X-man este mai puternic si ti-l inpacheteaza de nu te vezi.
-Ba nu pokemon are ajutoare si il descompune pe x-man
-nu ca X-man este stapanul lumii este cel mai tare,este mai puternic si decat dumnezeu."
:shock:

spiciles
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde RoadTrain » 20 Ian 2008, 01:47

hai ma sa fim seriosi. si voi ati crescut pe tom si jerry, pantera roz, looney toons si alte delicatese. si nu-mi spuneti ca agresivitatea v-ati dobandit-o de la Chuk Jones. eu consider ca desenele clasice arata violenta "nonviolenta", adica nimeni nu pateste nimic la urma, dar combinat cu experienta lor de zi cu zi, copii invata ca o lovitura'n cap doare..etc...
adica le atrage atentia ca VIOLENTA E LA LOCUL EI SI BUNA DOAR IN DESENE ANIMATE.
cele moderne in schimb...cred ca se aliniaza la lumea de azi, mult mai violenta si mai agresiva. fiicamea la aproape 4 ani ma roaga sa schimb de pe desenele urate dupa ce minimax se schimba in animax. sa pun pe cartoon. noi parinti nu vom intelege deplin generatia actuala cum nici noi nu ne-am inteles parintii pe deplin.
"You can choose any colour, as long as its black" H. Ford
RoadTrain
Member

Maşina: Focus II 1,6 Ti-vct Titanium

Mesajde alecsutzu » 20 Ian 2008, 02:40

$1 scrie:$2i nu-mi spuneti ca agresivitatea v-ati dobandit-o de la Chuk Jones.

nop....ci de la chuck norris.... :P
http://www.casa-galbena.com

Cazare la cele mai mici preturi....
alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP

Mesajde RoadTrain » 20 Ian 2008, 03:35

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2i nu-mi spuneti ca agresivitatea v-ati dobandit-o de la Chuk Jones.

nop....ci de la chuck norris.... :P

presupun ca nu stii despre cine e vorba. poate iti aduci aminte de desene regizate de el: roadrunner, looney toons aproape toate, tom si jerry, cateva din anii 40 si cele din anii 60.
"You can choose any colour, as long as its black" H. Ford
RoadTrain
Member

Maşina: Focus II 1,6 Ti-vct Titanium

preluare hotnews

Mesajde Officer » 23 Ian 2008, 17:09

AXN isi cere scuze pentru veveritele sinucigase si extraterestrul care se masturbeaza
de Camelia Moga HotNews.ro
Marţi, 22 Ian 2008 Economie | Media & Publicitate

Reprezentantii postului AXN din Londra si din Budapesta au dat curs, marti, invitatiei CNA, anuntand oficial scoaterea din program a clipurilor cu veveritele sinucigase. Acestia si-au cerut scuze, in numele companiei, daca vreun minor a vazut clipurile 'incriminate' si au recunoscut existenta altor doua episoade de desene animate difuzate pe AXN, la ore de maxima audienta. Este vorba de show-ul "Superhero Roomate", in care un extraterestru se masturbeaza cu revista pentru barbati MAXIM in fata si colegul lui de camera care ii urmeaza exemplul.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde Alen » 23 Ian 2008, 18:15

da, ne-am tampit cu totul......am ajuns o societate stricata, bolnava...
io i-as impusca p'aia cu masturbarea lor cu tot...

desenele din copilaria noastra erau mai naive, mai vesele (cum dealtfel era intreaga societate).....acum, ce sa le ceri ? cand intreaga lume e plina de violenta, asta vad, asta deseneaza si creeaza si ei...

fiica-mea are 11 ani si m-am straduit pe parcursul copilariei ei sa o indrum doar spre desene clasice, sa le evit pe cele noi, foarte violente si cu mesaj "varza"...acum, fiind mai mare, se mai uita cateodata si pe la astea mai noi, dar deja are puterea sa discearna ce ii place si ce nu...s-au imprimat niste gusturi...
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Maximilian » 23 Ian 2008, 20:10

Si eu am vazut desene animate destul de multe cand eram copil, si si acum ma mai uit cand ma apuca cheful la vreun desen Disney! :lol: Gata, am spus-o! :lol:

Ideea la desenele acelea(Tom & Jerry, etc) era ca desi exista o violenta in ele, multe aveau si o morala in ele, cumva invatau copilul sa creasca intr-un anumit fel, importanta nu era violenta, ci morala pe care o trageai de acolo.

Intr-adevar, erau sa zicem violente anumite desene, dar in acelasi timp invatau pe copii umorul, nu latura violenta, pt ca pana la urma ca parinte zic eu ca iti cam dai seama cand e momentul sa pui punct la o actiune de-a copilului.

Ce vad in schimb la multe generatii care vin din urma e ca se vede lipsa macar a desenelor de calitate, a faptului ca au ajuns sa dubleze Cartoon Network(nivelul de engleza parca e in scadere), se vede ca de pe desene realizate intr-un mod sa zic artistic, (cel putin Tom & Jerry avea niste vederi super, niste episoade foarte frumos realizate si premiate) si s-a trecut la desene de genul Cow& Chicken, desene la care poate razi de te prapadesti ca adult, dar sincer nu mi-as lasa copilul sa se uite la asa ceva. Nici la Happy Tree Friends(chiar daca e foarte tare altminteri) :lol: .

In final spun ca ideea desenelor era sa si creasca copilul, nu toate erau violente, cel putin desenele Disney aveau foarte multe subtilitati prin care creau niste valori pentru copii(eu imi doream sa ajung sa cant f bine la pian de exemplu pentru ca il vedeam pe ROger din 101 dalmatieni si mi se parea un exemplu de urmat), promovau poate si iubirea asta mai platonica, nu numai sex pe toate gardurile. Acum, desenele in loc sa ajute la cresterea copilului, ajung la indobitocirea lui, pentru ca prezinta strict modele de prostie si depravare.

Sunt de parere ca pe langa promovarea in media a unor oameni inculti/retardati, desenele noi poarta o mare parte din vina pentru scaderea nivelului de educatie in tara asta.(ma refer la generatia care vine din urma, cei mai mici ca mine, ca eu am 21 de ani, si din fericire am primit o educatie buna)

Asta o spun nu ca un om pudic, pentru ca nu sunt asa, ci ca o gandire pe care o vad ca se cam aplica.
Maximilian
Petrol Head

Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982

Re: Ce parere aveti despre desenele animate?

Mesajde catalin1972 » 19 Feb 2008, 12:12

piticu meu are 2 ani asa ca ma uit si io la Minimax ...e dezgustator faptul ca la un program de desene animate se baga publicitate la greu !
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde tomcatmouse » 19 Feb 2008, 12:51

$1 scrie:$2iticu meu are 2 ani asa ca ma uit si io la Minimax ...e dezgustator faptul ca la un program de desene animate se baga publicitate la greu !

pai din ce vrei sa "mananca si gura lor"asta este si point-ul intoxicare la greu cu diverse spoturi ,,si eu m-am surprins cu sotia la cumparaturi ,,cand incercam sa ne amintim un anume produs pe care il vazusem in reclama 8-} 8-}
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde catalin1972 » 19 Feb 2008, 13:32

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2iticu meu are 2 ani asa ca ma uit si io la Minimax ...e dezgustator faptul ca la un program de desene animate se baga publicitate la greu !

pai din ce vrei sa "mananca si gura lor"asta este si point-ul intoxicare la greu cu diverse spoturi ,,si eu m-am surprins cu sotia la cumparaturi ,,cand incercam sa ne amintim un anume produs pe care il vazusem in reclama 8-} 8-}

pai da acum vreo 15 ani din ce "manca " ? :-/
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum