Artanis94 scrie:Florin21 scrie:Se potriveste si iti va merge si redarea melodiilor in format Mp3 de pe stick-ul USB...
Nu am mufa USB trasa nicaieri. Nu pot reda direct muzica de pe telefon, prin BT?
Se poate si prin bluetooth dar e mai lejer si mai ok direct de pe stick USB. Uite aici cum am facut eu...
https://www.youtube.com/watch?v=s4o-Vxq4XbIDaca nu gasesti cablul original cu adaptor de la mini USB la USB normal poti cumpara din comert cu maxim 15lei un cablu adaptor de la mini USB la USB normal caruia ii mai atasezi un prelungitor USB ce costa maxim 10lei, pentru a monta cat mai la indemana stick-ul USB
Functioneaza numai cu stick USB 2.0 care, inainte de a pune muzica pe el se formateaza total in FAT32. Functioneaza garantat stick de 32GB mai mare nu am probat.
Dupa montarea modulului de bluetooth, daca acesta nu este "vazut" de unitatea audio sau multimedia trebuie configurat in BCM cu ELM Config si bifata optiunea respectiva.
In unele cazuri este necesar un upgrade de firmware pentru ca modulul de bluetooth sa comunice cum trebuie cu unitatea multimedia si Convers-ul din bord.