Help/Troubleshooting

pacane ceva in bord

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

pacane ceva in bord

Mesajde stdanm » 22 Ian 2008, 20:57

de dimineata se aude ceva pancanind in bord, asa ca o masina de scris. mi se pare ca e din stanga sus...
nu e un zgomot continuu, mai face, mai "scrie" ceva si se opreste. ciudat e ca in timpul asta imi se aprinde becul de la ABD si cel de frana de mana. dar palpaie, nu stau aprinse.
am programare marti la CSD, dar pana atunci stie cineva despre ce e vorba? macar informativ...

p.s. e o fiesta 1.4 tdci din 2007, si are putin peste 7000 de km.
stdanm
Gold Member

Mesajde DanielArdelian2 » 22 Ian 2008, 21:06

Pai sunetul acela este sunetul unui releu care tot cupleaza si decupleaza. Dar ce legatura are asta cu becul de ABS + Frana de mana, deocamdata nu stiu.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde stdanm » 22 Ian 2008, 21:20

am uitat sa mai spun, ca mi se si reseteaza afisajul de pe bord... apar liniute in locul cifrelor, si isi revine iar. si turatia imi creste pana la 1000...
eu nu le am cu mecanica, e periculos sa merg cu releul ala asa?
stdanm
Gold Member

Mesajde Atupi » 22 Ian 2008, 23:33

Cu siguranta e vorba de vreun contact imperfect sau vreun cobector slabit. Incearca sa arunci o privire pe sub bord poate reusesti sa observi ceva in neregula. Succes!
Ford Fiesta TDCI 2005
Atupi
Gold Member

Mesajde stdanm » 22 Ian 2008, 23:53

m-am uitat, si asa la prima vedere, nu imi dau seama de nimic. la asta m-am gandit si eu initial, ca face ceva scurt pe acolo, dar de sus nu se vede nimic, si nu pot sa ma bag sub ea sa vad de acolo daca e ceva.
stdanm
Gold Member

Înapoi la Help/Troubleshooting