O noua etapa in viata ST-ului meu..
revizia la 2500 km. Am facut programare la dealerul local, NECO MOTORS si marti la 11.00 am fost prezent. Singurele probleme remarcate de mine au fost frina de mina si un ornament plastic interior cu un mic defect de montaj. Frina de mina avea o cursa moarta de cam 2-3 cm..maneta frinei de mina se misca in sus si in jos in timpul mersului. Ornamentul de plastic avea 2 cleme rupte la montaj si nu statea lipit fix de caroserie.
Impresii la revizie:
Noul sediu al NECO arata relativ OK..inca nu sint toate dotarile finalizate. Spatiul service e tare ciudat compartimentat..cred ca se putea mai bine compartimenta spatiul de birouri, asteptare clienti, facturare. Ce m-a impresionat placut e faptul ca in spatiul de asteptare pt clienti, exista un panou pe care sint trecute toate lucrarile programate in ziua respectiva, tipul masinii, proprietarul, ora si mecanicul care se ocupa de lucrare. O chestie utila! Oamenii amabili, va recomand ca orice problema sa incercati sa o discutati cu ing. Marcu...omul stie meserie, are experienta profesionala (eu il stiu de la SALORA SOFT Margineni), are putere decizionala si foarte important, e un tip calm care stie cum sa discute cu clientul. Deasemenea vi-l recomand pe ing care se ocupa de garantii - dl Iliutza..desi un tip tinar, se implica...
Tarifele sint insa mari...as zice f. mari pt o reprezentanta care abia s-a deschis. Spun mari comparativ cu reprezentanta OPEL pe care o stiu ca posesor de Opel.
S-au miscat repede, frina reglata, verificate lichidele, elementele de rulaj, etc. Problema a aparut la ornamentul de plastic pe care mecanicii nu vroiau sa-l dea jos sa vada ce are motivind ca "daca se strica mai rau? Domnu', dar nici nu prea se observa ca nu sta cum trebuie.." Vechiul principiu..las ca merge si asa...Uite ca nu a mers: e in garantie?..asa ca insist sa o rezolvam. In final am scos eu ornamentul cu minutza mea..pt ca nimeni nu s-a bagat de frica sa nui-l rupa!!!

L-am dus la garantie, unde inginerii s-au lamurit ca are niste cleme de plastic rupte..s-a facut poza...vine unul nou.
In rest masina se prezinta ok..nu sint probleme...ne vedem la revizia de 15.000km..tot fara probleme sper!