Totul despre membri

Fiesta ST colorado red- the road killer

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Mesajde Uzzy » 04 Sep 2007, 17:05

Cu scuzele de rigoare pt intarziere....FELICITARI s-o stapanesti sanatos si fara incidente
Imi plac observatiile tale referitoare la participantii in trafic si abia astept sa termini cu rodajul ala sa vezi cum e pe la 6000 rpm
Daca vroiai aceeasi dimensiune la pneuri ca la calibra....trebuia sa optezi pt jantele pe 17" 205/40/R17
Intr-adevart filmuletzul cu BMW VS. Lambo e ....referinta :D
http://protectia-muncii.com Prestari servicii SSM si PSI la cele mai bune preturi de pe piata!
Uzzy
Ford Freak

Maşina: Focus Ghia 2.0 TDCI 136 cp

Mesajde matei.virgil » 06 Sep 2007, 01:57

Frumoasa foc!
Ford Fiesta - o masina FORDmidabila!
matei.virgil
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 1.25i

Mesajde Ludicass » 06 Sep 2007, 09:59

Uzzy...M-am gindit mult la jantele alea pe 17..superbe...Jantele pe 17 arata intr-adevar mult mai bine, sint mai aspectuoase..11 spitze in loc de 9, dau bine tare pe masina. In plus, cistigi la distanta de frinare, la stabilitate si la aderentza. Mi-a fost teama insa ca ar fi balonul fff mic pt drumurile noastre...si risc sa ating jantele si sa le fac praf prin gropile patriei. Mai putin important dar nu de neglijat, cu cele de 17 masina se rigidizeaza si simti fiecare pietricica (simti si cu astea pe 16 dar nu atit de tare).......iar financiar, daca un cauciuc pt 16 e 9 mil bucata, cit o fi cel pt jantele pe 17?! :D Asa ca am mers pe varianta de 16....
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde Uzzy » 06 Sep 2007, 16:12

da ai dreptate oricum yo nu am optat pt ele...dupa cum stii am luat masina SH si asa a venit echipata. Cat despre gropi....la un drum spre munte am luat una ...destul de maricica si s-a auzit un zgomot ca si cum mi-as fi lasat roata acolo. M-am dat jos si am constatat ca mi-a sarit capacelul ala central de plastic pe care evident ca nu l-am mai gasit. Am fost la reprezentanta si mi-am luat altul nou care nu a costat nici mai mult nici mai putin de 900.000 rol (avand in vedere ca un capac de mondeo e 780.000) :roll:
http://protectia-muncii.com Prestari servicii SSM si PSI la cele mai bune preturi de pe piata!
Uzzy
Ford Freak

Maşina: Focus Ghia 2.0 TDCI 136 cp

Mesajde Burebistaaa » 13 Sep 2007, 03:22

belea de masina....multi km fara incidente....spor la depasiri :)
Burebistaaa
Gold Member

Mesajde Ludicass » 18 Oct 2007, 10:56

O noua etapa in viata ST-ului meu..revizia la 2500 km. Am facut programare la dealerul local, NECO MOTORS si marti la 11.00 am fost prezent. Singurele probleme remarcate de mine au fost frina de mina si un ornament plastic interior cu un mic defect de montaj. Frina de mina avea o cursa moarta de cam 2-3 cm..maneta frinei de mina se misca in sus si in jos in timpul mersului. Ornamentul de plastic avea 2 cleme rupte la montaj si nu statea lipit fix de caroserie.

Impresii la revizie:
Noul sediu al NECO arata relativ OK..inca nu sint toate dotarile finalizate. Spatiul service e tare ciudat compartimentat..cred ca se putea mai bine compartimenta spatiul de birouri, asteptare clienti, facturare. Ce m-a impresionat placut e faptul ca in spatiul de asteptare pt clienti, exista un panou pe care sint trecute toate lucrarile programate in ziua respectiva, tipul masinii, proprietarul, ora si mecanicul care se ocupa de lucrare. O chestie utila! Oamenii amabili, va recomand ca orice problema sa incercati sa o discutati cu ing. Marcu...omul stie meserie, are experienta profesionala (eu il stiu de la SALORA SOFT Margineni), are putere decizionala si foarte important, e un tip calm care stie cum sa discute cu clientul. Deasemenea vi-l recomand pe ing care se ocupa de garantii - dl Iliutza..desi un tip tinar, se implica...
Tarifele sint insa mari...as zice f. mari pt o reprezentanta care abia s-a deschis. Spun mari comparativ cu reprezentanta OPEL pe care o stiu ca posesor de Opel.
S-au miscat repede, frina reglata, verificate lichidele, elementele de rulaj, etc. Problema a aparut la ornamentul de plastic pe care mecanicii nu vroiau sa-l dea jos sa vada ce are motivind ca "daca se strica mai rau? Domnu', dar nici nu prea se observa ca nu sta cum trebuie.." Vechiul principiu..las ca merge si asa...Uite ca nu a mers: e in garantie?..asa ca insist sa o rezolvam. In final am scos eu ornamentul cu minutza mea..pt ca nimeni nu s-a bagat de frica sa nui-l rupa!!! :shock: L-am dus la garantie, unde inginerii s-au lamurit ca are niste cleme de plastic rupte..s-a facut poza...vine unul nou. :D

In rest masina se prezinta ok..nu sint probleme...ne vedem la revizia de 15.000km..tot fara probleme sper! :lol:
Fişiere ataşate
Photo-0042.jpg
(70.38 KiB) Descărcat de 566 ori

Ludicass
1nsane Member

Mesajde catalin1972 » 18 Oct 2007, 12:48

$1 scrie:$2Sa inteleg ca banda aia e acum acolo de decor?! Exact ce spunea si Razvan...banda a2a e pentru depasit..nu pt mers regulamentar...mergi regulamentar pe banda 1. Vrei sa depasesti, intri pe banda 2..apoi revii pe banda 1..civilizat.

banda aia e de urgenta ...deci n-ai voie sa circuli pe ea si deci e lipsa de politete sa flashuiesti pe cineva ca sa-l fortezi sa circule pe acea banda ! daca vrei sa depasesti , depasesti prin stinga !

Initialele RS..din Cosworth RS s-au transformat acum in ST...Cunoscutul Team RS este cel care a conceput ST..atit fiesta, cit si focus si mondeo. Doar ca ford a schimbat initialele din RS in ST..Sport Technology. ST-ul este de fapt fostul RS. Sintem aceeasi familie...alta generatie :D Deci nu poti compara motoare diferite, generatii diferite...Englezii au o vorba...Exista Ford..si exista RS..!!! :D

RS nu s-a transformat in ST ci exista in continuare separat ( exista Focus atit ST cit si RS ! )
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 19 Oct 2007, 18:04

Catalin... Vestile proaste se zice ca circula repede. Se pare ca la Tulcea nu au ajuns inca. Ford a renuntat la Fiesta RS cit si la Focus RS. Fiesta RS a fost prezentata ca si "concept car"...se dorea un hothatch de 180cp. Din pacate perfomantele si targetul sint apropiate de cele ale lui Fiesta ST. LEO ROEKS de la Team RS, cei care au conceput Fiesta ST, a decis sa nu introduca in productie conceptul. Gurile rele spun ca ar fi si din cauza bugetului limitat si a problemelor financiare pe care le are Ford.

Cu Focus RS aceeasi istorie. Se pare ca ar fi existat un prototip..300cp, tractiune integrala. Oficial Ford a anuntat ca este preocupat de emisiile de noxe..asa ca se va limita la Focus ST.

De asta spun, din pacate RS-ul deocamdata nu mai exista si a fost inlocuit de ford cu ST...aceasi divizie care pe vremuri facea RS-ul. Cel mai curind se aude ca RS-ul va reveni in 2010 o data cu noua generatie de focus....

Ludicass
1nsane Member

Mesajde catalin1972 » 22 Oct 2007, 08:56

$1 scrie:$2b]Catalin... Vestile proaste se zice ca circula repede. Se pare ca la Tulcea nu au ajuns inca. Ford a renuntat la Fiesta RS cit si la Focus RS.

faptul ca Focusul RS nu se mai face o stiam chiar de aici de pe forum :wink: ...da tu ziceai ca RS a devenit ST ceea ce nu-i adevarat !
de fapt eu raspunsesem la mesaj mai mult ca sa-mi exprim indignarea fata de cei care "flashuiesc"pe E 85 ca sa te oblige sa intri pe banda de urgenta ! :evil:
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 22 Oct 2007, 10:53

OK-OK...noroc ca se apuca astia de autostrada..si in 2020 poate scapam de cei care cred ca daca platesc rovigneta, si-au luat si banda lor pe drumurile patriei... :D

Ludicass
1nsane Member

Mesajde catalin1972 » 22 Oct 2007, 11:16

$1 scrie:$2K-OK...noroc ca se apuca astia de autostrada..si in 2020 poate scapam de cei care cred ca daca platesc rovigneta, si-au luat si banda lor pe drumurile patriei... :D

mi-e teama ca , pina o sa se faca autostrazi in RO , nu o sa mai vorbim de benzi ci de culoare de zbor...
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 23 Oct 2007, 14:47

La mine pe spatele masinii scrie elegant.."Ai dount draiv fast, Ai flai slowly".. :wink: ..asa ca elibereaza culoarul pls :D

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 04 Noi 2007, 21:33

Daca tot am trecut de 2500km si prima revizie, am zis ca e momentul sa vedem ce poate babyST! Asa ca impreuna cu un bun prieten, proaspat proprietar de SKODA OCTAVIA RS diesel 170cp (o bestie de masina), am iesit putin la drum intins.

Cele 2 masini se simt foooarte bine impreuna! :D Le-am facut plinul si apoi ne-am strunit caiutzii prin traficul din oras. ST-ul se simte mai in largul lui in oras fata de RS. Benzina ii ofera demaraje superioare, e mai sprintena si mai vioaie. Dupa ce iesi din localitate, situatia se inverseaza...cuplul imens al RS-ului iti da fiori. SKODA devine o bestie in treptele de viteza superioare. Masinile urca spectaculos la viteze de 160-180km..nici nu realizezi cind te trezesti ca ai ajuns la 180km/k. Am mers impreuna o portiune buna cu 185km/h fara nici o problema ..cumintei..unul dupa altul. Atit RS-ul cit si ST-ul mai aveau talpa suficienta..dar cum motoarele sint inca fragede, am preferat sa nu exageram!

BabyST-ul a inceput sa isi faca prieteni de joaca! :D
Fişiere ataşate
Photo-0043.jpg
RS + ST = Good fun
(124.16 KiB) Descărcat de 410 ori

Ludicass
1nsane Member

Mesajde @tt@ck » 05 Noi 2007, 13:56

Ciudat...
Eu nu percep Skoda Octavia RS diesel ca pe un adversar. Am incercat-o cu rs-ul si prin oras si pe un drum virajat in afara localitatii (soferi diferiti) si nu se puteau tine dupa mine. Este ceva mai sprinten Fiesta. Skoda este mai buna la top speed, insa pana pe la 180-190 nu poate tine pasul...
@tt@ck
Member

Maşina: Fiesta ST White&Blue

Mesajde AndyJ91 » 05 Noi 2007, 20:27

Da, pai se simt cele 300-400kg in plus la Skoda. Plus ca desi are sasiul de Golf nu e la fel de stabil. Interesanta ar fi o comparatzie cu RS-ul cu motorul de GTI :)
Imagine
AndyJ91
Ford Freak

Maşina: Fiesta ST, 2007, 2.0l 150CP

Mesajde Ludicass » 05 Noi 2007, 22:18

atack..& andi Din start comparam 2 masini din clase diferite...ce pot eu sa remarc e ca in oras si pe drumuri virajate, da atack, ai dreptate, ST-ul bate RS-ul diesel. Demarajele din scurt sint mai incete la rs-ul diesel...reactia nu e instantanee ca la ST. Masina pleaca, dar mai greutz..simti ca trage dupa 2000 de ture dar exista un interval de pauza..o calci si parca masina sta 1 secunda sa gindeasca si abia apoi reactioneaza. Aceeasi chestie am observat-o si la RS-ul pe benzina. Prima skoda RS din tara e a unui prieten bun al meu..e tot bacauan si e de-al nostru...pasionat de masini sport si motoare. :D

La drum intins, eu zic ca RS-ul diesel duce cel putin la fel ca ST-ul..RS-ul diesel trage ca un apucat pt ca are cuplul mult superior. Masina e mai grea si se aseaza mai bine pe sosea... Greutatea la diesel zic eu ca e compensata oarecum de cuplul diesel si de cei 20 cai in plus ..150ST vs 170 RS! Pozitia la volan e super faina..esti la nivelul drumului...viziunea asupra drumului e alta..stabilitatea e super ok..nu e atit de rigida ca ST-ul dar stabila...bine, cel de care vorbesc are ca dotari extra jante aliaj pe 18..balonul f. mic. Ca o opinie personala insa, diferenta de 10.000 de euro intre cele 2 masini in discutie, nu cred ca se justifica. RS-ul din imagine e 25.000 euro dar are multe extra, xenoane, jante pe 18, controlul tractiunii in panta, etc. Remarc sistemul audio..standard..cu 10 boxe..este fenomenal!!!

As fi curios sa vad cum se comporta o fabia RS comparativ cu fiesta ST....a mers cineva cu asa ceva?!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde IR Babuin » 09 Noi 2007, 02:09

Nu trebuie sa mergi ca sa iti dai seama ca Fiesta matura pe jos cu ea. Mai grea, mai putin puternica, mai putina gindire (deh, una e Fraud la sasiuri alta e Skoda).

Diferenta la v mare se datoreaza aerodinamicii unde Octavia prin faptul ca e berlina are un avantaj. Cei 20cp in plus conteaza si ei.
CIOKY PERFORMANCE TEAM - MEMBRU FONDATOR
IR Babuin
Ford Freak

Mesajde Ludicass » 11 Noi 2007, 23:01

Nu vreau sa creez o polemica Skoda Octavia diesel RS vs Fiesta ST! Am mers cu ambele, parerea mea e ca RS-ul se aseaza mult mai bine la drum intins...mai confortabila...suspensia mai putin rigida..cuplul net superior la viteze mari. La demaraj de pe loc, Fiesta e insa clar superioara..benzina isi spune cuvintul. Pe drumuri virajate ST-ul are o directie mai prompta. Sa nu uitam insa ca RS-ul diesel de la skoda se doreste o masina de familie cu veleitati sportive.... Este un competitor demn de luat in seama!
Fişiere ataşate
Photo-0048.jpg
ST + RS in Cheile Bicazului la zero grade Celsius!
(68.15 KiB) Descărcat de 279 ori

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 02 Dec 2007, 13:52

Pentru ca simbata a fost o zi superba, am dat o fuga in gasca pina la Roman..la Mariko Inn. Motivul: specialitatile mexicane si caii putere! Vreme suuuuper, conditii de trafic normale...asa ca am testat puterea lui baby ST intr-o companie selecta! BMW M3 2004 (343cp), Skoda RS 2007 (170cp), Mercedes E320 2004 (170cp) si...Ford Focus 1.6 2005 (... cp :wink: ).

S-a mers in "haita" f. sportiv...fiecare cit l-au tinut caii si....cohones! :D Viteze intre 160-250km/h...! Baby ST s-a tinut tare....i-am dat pe distante lungi 200km/h si la viteza asta masina s-a comportat excelent! Stabilitate, siguranta, rezerva de putere! In rest, demaraje f. bune, urca in ture rapid, frine excelente..cu stabilitatea in curbe am eu o mica problema.... :wink:
Oricum, alaturi de masini cu pretentii, din clase superioare, cu preturi de 2-3-4 ori mai mari decit fiesta ST, nu m-am facut de rusine! :D
Fişiere ataşate
Photo-0056.jpg
Companie selecta: baby ST si "Monstrul" BMW M3! 343cp!
(66.88 KiB) Descărcat de 232 ori

Ludicass
1nsane Member

Mesajde mirceamc » 02 Dec 2007, 23:29

S-o stapanesti sanatos si fara probleme! Multi km cu ea!
Asa cum arata nici nu stii ce dracusor zace sub capota. Pune si tu macar pe lateral ceva abtipilde ca sa stim si noi de ce ramanem in praf :D .
Mircea M - Ford Fusion Comfort 1.4 TDCI 68CP (2007), Bucureşti
Prezentare maşină: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=9010
Imagine
mirceamc

Maşina: Fusion 1.4 TDCI Comfort, 2007

Mesajde Ludicass » 05 Dec 2007, 11:07

Mircea...ms de urari si toate cele bune si tie!

Tocmai ma gindeam ca n-ar strica sa-i fac un pic de "tiuning..."!!! Niste abtibilduri din alea cu flacari pe aripile laterale si sa imi scriu mare-mare pe luneta cu verde "vijelie!"! La interior ar merge niste beculetze albastre pt "atmosfera", multzi maimutzoi fiorosi agatati de oglinda si 2-3 mileuri de macrame, eventual o vaza traditionala pe bord! Sigur n-as mai trece neobservat! :wink: La partea de sonor neaparat o sonerie din aia cu 7 melodii (politie, salvare, etc)...sa ma auda lumea cind vin! Cam atit deocamdata...ca am bugetul limitat! :D

Ludicass
1nsane Member

Mesajde mirceamc » 05 Dec 2007, 11:27

Stai linistit ca eu ma gandeam la ceva discret - in nici un caz nu sunt adeptul lucrurilor descrise de tine mai sus :D .
Mircea M - Ford Fusion Comfort 1.4 TDCI 68CP (2007), Bucureşti
Prezentare maşină: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=9010
Imagine
mirceamc

Maşina: Fusion 1.4 TDCI Comfort, 2007

Mesajde Ludicass » 05 Dec 2007, 12:03

Mircea...glumesc! :wink: Sa stii ca unul din punctele forte ale ST-ului e discretia si efectul surpriza. Face toti banii sa vezi fetzele unor neni si tanti din 407, octavia, mondeo, passat care nu inteleg cum de zboara o buburuza pe linga ei! Si trag de masini de le rup doar-doar or sa ma ajunga! Sa vezi in oras cum fac ochii cit cepele :shock: smecherii cu bmw si audi cind faci o liniutza scurta cu ei intre 2 semafoare! Pur si simplu ei nu inteleg ....!!! Si mai vine un semafor, si ei iar incearca..si iar invariabil se umplu saracii de nervi in fata neputintzei si umilintzei indurate...!!! :D E distractie maxima! :D

Ludicass
1nsane Member

Re: Fiesta ST colorado red- the road killer

Mesajde feste » 06 Dec 2007, 17:11

$1 scrie:$2Aaaaa..si inca ceva...Reactia participantilor la trafic este de 2 feluri. Fie una de total sictir daca mergi calm.."uite-l si pe asta cu amarita lui de fiesta cum se tiriie...". Asa ca te incaleca toti de la matizuri la bmw..si de la clio la mercedes. Cred ca aici dungile OTP si cele laterale isi au un rol bine definit. Ii pun pe ceilalti participanti la trafic in garda ca nu e deloc o biata fiesta. Al doilea gen de reactie..."am timp sa ma bag ca pina vine asta cu fiesta lui...."..si te trezesti ca fac niste ochi cit cepele pt ca nu inteleg cum ai ajuns linga ei atit de repede....

ai uitat (sau poate inca nu i-ai intalnit in trafic) pe cei din a 3a categorie... cei care stiu ce inseamna ST :twisted:
Ford Mondeo Clipper 2003, 2L TDDI 90 CP, WF0WXXGBBW3T49418
feste
Incepator

Mesajde Ludicass » 08 Dec 2007, 20:14

Feste...Sint f. putini cei care stiu ce inseamna sigla ST de pe haion. Pot sa iti spun ca, spre surprinderea mea, am intilnit si f. multi proprietari de ford care nu au auzit de ST!!! Am obosit sa tot explic...iar cind spui ca masinutza asta maninca asfaltul, are 150 cp...1.100kg... 208km/h viteza constructiva, te privesc f. neincrezatori... cu o privire care parca ar spune...asta e nebun ori minte de ingheata apele.... nu poate focusul/mondeoul meu si poate sfertul lui de masina?!!!
Am inceput sa-mi schimb atitudinea in trafic. Daca ma simt presat din spate de tot soiul de soferi agresivi care vin f. aproape de mine, am grija sa-i dau o talpa scurta...care se lasa cu un demaraj in fortza...si cu o ploaie de pietre care zboara spre capota lor! Sa vezi ce rapid se linistesc! :D

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 23 Ian 2008, 22:21

Azi am ajuns si eu pe la Neco sa imi schimbe un ornament interior cu defect de montaj. A durat 15 minute..cu intrat in service, vorbit (totul e sa stii cu cine si cum... ), montat piesa si iesit. Foarte rapizi baietii! Am remarcat ca era plin de lume, serviceul si parcarea pline ochi, alergatura multa... Multa lume cu probleme... Din nou impresionat de profesionalismul inginerului de la garantie care m-a si sunat sa ma anunte ca mi-a sosit reperul cit si de seful de service, ing Marcu. Deci se poate...

Intre timp, de la ultimul post, am trecut pe cauciucuri de iarna... Cautari indelungi, fara rezultate. In final solutia a fost sa le comand on line si sa le iau din Germania. Pretul in decembrie 3.400.000 bucata, cu tva si livrate prin curier la firma..un pret f. bun pt Pirelli W 210 Snowsport. Super faine caucicurile....te bagi fara probleme in zapada adinca...vad ca acum pretul a ajuns 5.350.000 bucata..la aceeasi firma..o fi crescut cererea! :D

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 03 Mar 2008, 09:26

Vizita "de lucru" la Bacau! :) Furnicutza atomica ne-a onorat cu prezenta! :) In sfirsit s-au cunoscut si proprietarii, ne stiam doar din poze si de la telefon! Schimb de impresii, pareri, sfaturi... Am comparat cele 2 bestii, am stat la un pahar de vorba. Foarte placut! Parca incepe sa se miste ceva.. 2 din cele 3 ST-uri din provincie s-au vazut la fata! :) Data viitoare poate ne adunam toata gasca de pe forum! ST POWER! :)
Fişiere ataşate
Photo-0097.jpg
ST POWER!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 03 Apr 2008, 19:36

Daca tot a venit primavara, am renuntat la bocancii Pirelli Snow Sport si am trecut la sandalutzele de vara Pirelli P Zero Nero! Eiii, alta viatza! :D

Am dat o fuga la Roman, sa ne vedem cu prietenii ford. Asta mica s-a comportat exemplar la drum lung. Am redescoperit placerile turatiilor inalte, a vitezelor din plaja 170-200km/h si cum eram in intirziere la intilnire, am gasit un pretext sa salut din zbor meganeuri, octavii, pasaturi si alte salupe de familie! Super senzatie! 8-} Din nou am citit uimire si surpriza pe chipurilor celor din salupe, dar vorba aia..esentele tari se pastreaza in recipiente mici! ;)

Despre intilnire pe topicul dedicat acestui subiect!
Fişiere ataşate
Fiesta ST - intilnire club ford.jpg

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Alex_1121 » 04 Apr 2008, 18:07

Am citit cu atentie toate cele 5 pag si e super tare masina...sunt convins ca e senzatie f tare sa vezi cum intorc toti capul dupa tine si se uita urat la o asa ''buburuza''.
S-a stapanesti sanatos..
Am vazut si eu pe cineva prin Ploiesti cu o Fiesta St ...neagra cu dungi albe...superba...are idee cineva daca e pe forum(sa-l pun sa ma plimbe :)) )?
Si daca nu e ...data viitoare cand dau de el ...il opresc si tot il fac membru de onoare :D
Alex_1121

Mesajde Ludicass » 04 Apr 2008, 18:51

Alex... Nu stiu cine ar putea fi. Pe forum sint 2 fieste ST din Brasov, a mea din Bacau si inca 11 din Bucuresti! Nu aveam ploiesteni...poate era doar in trecere. Daca il gasesti, il asteptam pe forum. :)

Multumesc de aprecieri! Nu e o masina perfecta, nu e un super car....dar la pretul acesta, ai super valoare si satisfactii deosebite! :)

Ludicass
1nsane Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Totul despre membri