RAZVANEL
La carte i se spune Ford Focus Trend Collection 1.6TDCI 90CP 5 usi dar noi (eu si nevasta-mea) il alintam Razvanel asa a fost sa fie B-73-RVE.
Ca un scurt istoric - am fost posesorul (pana la RVE) tuturor modelelor din gama DACIA de la 1300 pana la Logan. Sincer sa fiu am fost multumit de toate, si-au facut toate treaba pentru ca nici nu le-am dat motive sa se supere pe mine. Este adevarat ca, pana la Logan, motoarele si mecanica de Dacia nu mai aveau asa multe secrete pentru mine. Insa masinuta care o am la suflet este un OLTCIT Club din 1986 de care probabil nu o sa ma despart niciodata.
Si acum despre Razvanel...
El a fost "conceput" pe la sfarsitul lui august. Dupa doua luni de asteptare, incepand cu 12 noiembrie am inceput sa descopar o noua lume.... "hjghjg ahgysugyf fhysifs uhfiuhuhuss hfufjjsh stabiliscaia... FORD". Nu cred ca trebuie sa va mai spun dotarile pentru ca probabil le stiti deja, in afara de dotarile Trend Collection am decat un set original de covorase din cauciuc. Urmeaza o alarma si o cotiera.
Imi pare rau ca m-am gandit sa va caut abia astazi si am ratat intalnirea de pe 15 dar promit ca la urmatoarea o sa fiu prezent.
-
magaioma - Incepator