Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Hello, hello

25 Ian 2008, 00:02

Dragi frati si surioare, dati-mi voie sa ma prezint: sunt o Fiesta 1.4 benzinara, de culoarea oceanului albastru.
Am vazut lumina zilei in Germania, in noiembrie 2007, si recunosc ca am fost putin ingrijorata cand am aflat ca voi fi trimisa intr-o tara din sud-est, despre care am auzit ca are niste sosele foarte neprietenoase.
Am fost totusi norocoasa. Nu am stat mult in curtea gradinitei Bdt Vest, ca o stapana tanara si simpatica a si venit si m-a adoptat. Era imediat dupa Craciun.
Vremea urata si lipsa de timp a stapanei au facut ca pana azi sa nu fi parcurs decat vreo 170 de km impreuna, si am inteles ca as fi fost deja etichetata drept “mare consumatoare de benzinica”, dar promit ca odata scoasa din orasul acesta deprimant, o sa am grija de silueta. Nivelul meu de pregatire (oamenii ii spun echipare?) este Comfort.
Fişiere ataşate
1.JPG
(158.07 KiB) Descărcat de 389 ori
4.jpg
(59.2 KiB) Descărcat de 389 ori
2.JPG
(175.16 KiB) Descărcat de 389 ori
3.JPG
(161.99 KiB) Descărcat de 389 ori

25 Ian 2008, 00:09

Sa o stapanesti sanatoasa :D ai facut o alegere buna :lol: :lol:

Te asteptam la intalnirile din Bucuresti :P

25 Ian 2008, 00:14

foarte frumoasa culoarea :D
sa strabata mai multi km alaturi de proprietara, si nu o sa i se mai spuna "mare consumatoare" ci "am si uitat pe unde se pune benzina" :)) :evil:

p.s. mai lipeste-i un autocolant sa te vada lumea in trafic ;)

25 Ian 2008, 00:18

S-o stapanesti sanatoasa si la multi km fara probleme!

25 Ian 2008, 00:40

Ești foarte frumoasă.

Apropo eu sunt un Ford Focus foarte dotat(Trend Collection pentru umanoizi) și disponibil, dacă nu ești ocupată ai merge cu mine într-o seară la ... o revizie romantică împreună :)? All inclusive (schimb de ulei, etc dacă ne simțim bine umblăm un pic și sub capotă să verificăm bornele :D).

Între timp stăpânii noștrii pot merge la o cafea, face cinste stăpânu meu, ce zici :)?

Revenind : frumoasă mașinuța ;)

25 Ian 2008, 00:41

frumoasa prezentare
frumoasa masina
stapana o fi la fel?:|

25 Ian 2008, 01:23

he-he....sa vezi ce imbulzeala o sa fie la topicul asta... :D
bine ai venit si felicitari pentru alegere....e superba masinutza, culoarea la fel, jantele...
bravos ! multi km fara probleme....

LE :@alexandusavu : daca eram o Fiesta, ma indragosteam instant :oops: :D

25 Ian 2008, 01:47

bineinteles ca va fi imbulzeala! normal! la asa o prezentare si asa un pictorial... ehe!

sa sti ca eu sunt un focusan, nu ma dau culturist fiindca am o herghelie numa' potrivita de 100 cp, trecut de majorat da' nu tocmai la a doua tinerete, deci, cu toata modestia, am ceva experienta rutiera - nu ca astia mai tinerei. sunt foarte dotat (pentru asta poreclit si ghia), si duc mult - al doilea prenume fiind turnier.
avand in vedere si faptul ca impartim aceleasi preferinte in ce priveste bautura de pa pompa, daca treci prin vestul tarii si vrei sa stai la o poveste, da un claxon!

inca o data felicitari! o prezenta foarte placuta!
succes si la multi... km!!!

25 Ian 2008, 01:59

mah baieti ... relaxati-va

... unu singur e fotomodel pe aici

sa revenim ontopic: bine ai venit in club; pe masura ce mergi cu masinuta, nu ne-ar strica un fel de jurnal de bord ... masina si traficul din perspectiva unei doamne

toate cele bune

25 Ian 2008, 03:01

Fierbe sangele in tinerii nostri! :D Hee, hee, parca ma vad pe mine, cand eram mai tanar!

Frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatoasa si sa aveti parte numai de bucurii! Multa bafta in trafic.

25 Ian 2008, 09:25

Frumoasa masinuta,s-o stapanesti sanatoasa si multiii km fara probleme.

25 Ian 2008, 11:22

sa te bucuri de ea multi,multi km fara probleme si welcome to club :wink: ..

25 Ian 2008, 11:28

Va multumesc tuturor pentru primire si pentru urari :) .
Si eu va doresc sa va bucurati de masinile voastre in conditii de siguranta maxima.

Voi incerca sa tin un jurnal de bord, deocamdata am mers asa de putin incat singurul lucru notabil ar fi ca este o masina prietenoasa cu incepatorii (sunt incepatoare si e prima mea masina :D ) mai ales in traficul aglomerat din Buc mi se pare usor de manevrat.

25 Ian 2008, 11:38

atentie la derapaj mai ales daca mergi dimineata si sunt ferm convins ca ai cauciucuri de vara :wink:

25 Ian 2008, 13:27

1.4 80cp ... iummy mai vreau si eu 10 calutzi :D
multi km fara incidente!

25 Ian 2008, 14:33

S-o stapanesti sanatoasa ..iti doresc multi km fara probleme! :D

25 Ian 2008, 17:06

felicitari pentru masina. te asteptam la intalniri :D frumushica masinuta...nume i-ai pus? daca nu o botezam noi :twisted:

25 Ian 2008, 18:17

Confort cu jante de aluminiu si faruri de ceata? :?:
Ai cerut tu optionale extra?
Trend nu e sigur, pt ca nu are spoilerele in culoarea caroseriei.

25 Ian 2008, 20:46

Nu am cerut nimic optional, am prins la Bdt o asa-zisa oferta a lunii decembrie, unde primeam cadou jantele de 15 de aliaj, lampile de ceata, mufa auxiliara si pachetul pentru fumatori, in conditiile in care pretul a fost 10,460 de euro iar livrarea a doua zi, din stoc.
Cauciucurile sunt intr-adevar de vara, dar nu am avut probleme cu derapajul pentru ca am stat "la cutie" cat timp a fost zapada si polei :) .

26 Ian 2008, 01:40

$1 scrie:$2ști foarte frumoasă.

Apropo eu sunt un Ford Focus foarte dotat(Trend Collection pentru umanoizi) și disponibil, dacă nu ești ocupată ai merge cu mine într-o seară la ... o revizie romantică împreună :)? All inclusive (schimb de ulei, etc dacă ne simțim bine umblăm un pic și sub capotă să verificăm bornele :D).

Între timp stăpânii noștrii pot merge la o cafea, face cinste stăpânu meu, ce zici :)?

Revenind : frumoasă mașinuța ;)

Tare de tot. Hai ca ma prind in jocul asta :P

Este el dotat dar eu sunt mai potent(cu vreo 100CP) dar ma ia batu' cam repede si sunt mereu pe fuga :P ce sa fac nu ma pot abtine. Daca vezi prin trafic ceva portocaliu care fuge ca nebunu' :P si cu un passat ce aduce a politie (dar nu e bineinteles :-") ala sunt eu :P
Răspunde