de la fiesta la focus
M-am alaturat si eu clubului ford acum, cand am decis sa las in urma un ford fiesta 1.1 54cp benzina, data fabricatiei 1982, si sa trec la ceva mai nou, anume un focus 1.6 benzina, 100cp, trend collection, pe care l-am rezervat si sper sa pun mana pe el la inceputul lui ianuarie.
Recunosc ca am putin "boala" vitezei, dar din pacate constrans de buget nu am reusit sa optez pentru o motorizare mai puternica. Posibil sa incerc pe viitor un chip tuning, filtru sport, toba ... ceva imbunatatiri minimale pentru un oarecare plus de putere, fie el cat de mic ... daca o sa-i simt nevoia. Desi din specificatii, daca trage cel putin la fel de tare cat un golf plus tdi la 105 cp, m-as arata cat de cat multumit. Consumul conteaza mai putin, cat timp e un motor pe benzina ... nu sunt un fan diesel.
Am o mica poza cu fiesta (scuze ca nu e chiar cea mai buna) cel care m-a purtat ani buni pe sosele si care in ciuda anilor s-a tinut bine ca si motor, (caroseria a cam inceput sa pice), cat e el de mic ajunge la 150 km/h si ia in acceleratie multe din masinile noi standard.
- Fişiere ataşate
-
IMG_2909.jpg
- (160.49 KiB) Descărcat de 2044 ori
-
cristian.bisca - Member
- Maşina: ford focus III Titanium 1.6 150cp ecoboost lunar sky