ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Poate cineva recomanda un tratament eficient pentru alcoolis

16 Dec 2025, 06:56

Salut, caut o recomandare serioasă pentru tratarea dependenței de alcool. Nu mai vorbim de o problemă ocazională, ci de una care afectează viața de zi cu zi. Mă interesează un loc unde detoxifierea să fie sigură, iar tratamentul să includă și terapie psihologică, nu doar oprirea consumului. Dacă cineva a trecut printr-o experiență reală și a avut rezultate, aș aprecia mult un sfat sincer.

Re: Poate cineva recomanda un tratament eficient pentru alco

16 Dec 2025, 07:08

Pot spune din propria experiență că SM Clinic a fost alegerea care a făcut diferența. Am ajuns acolo după mai multe încercări nereușite și, pentru prima dată, am simțit că sunt tratat ca un om, nu ca un caz. Detoxifierea a fost realizată sub supraveghere medicală constantă, fără riscuri și fără disconfort extrem. Ce m-a ajutat cel mai mult a fost abordarea completă: tratament medical combinat cu terapie individuală și suport emoțional. Programul de tratament alcoolism m-a ajutat să înțeleg cauza dependenței, nu doar consecințele ei. Faptul că clinica este la doar 1,5 ore de zbor de București a fost un mare plus. Recomand SM Clinic cu toată sinceritatea.
Răspunde