Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

black mk3 Capri

02 Oct 2006, 10:01

Si asa incepe partea 3 din saga Ford la mine. Dupa ce s-a terminat partea 1 ('72 consul GT) si partea 2 (73 Capri mk1) am achizitionat acum un mk3 din 79.
Aici pun pozele.
Ce am facut pana acum:
-I-am facut motorul (un v6 de 2000, 90 de cai)
-L-am inmatriculat
-L-am lasat la tinichigerie/vopsitorie simbata

Ceea ce vedetia cum vor fi pozele de "before" si de data asta chiar vreau sa o duc pana la capat.

Planuri: sa termin cu vopsitoria si tinichigeria, sa ii refac interiorul. Dupa ce termin cu toate astea am ochit un 2.3 v6 (cel mai mare motor pe care il pot omologa pe aceasta masina) in care sa bag pistoane si axa cu came de 2.8, si poate mai tarziu o galerie de admisie cu doua carburatoare.

Mai caut si jante pentru el, pe 15 m-am gandit ca ar fi potrivit, sa vad ce optiuni am.
Proiectul estimez ca va dura in jur de 2 ani, in functie de banii si timpul disponibil. Orice sugestie este binevenita.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Pozele sunt facute cu telefonul, scuze pentru calitatea proasta. (oricum si calitatea vopselii actuale este proasta dar sper ca intr-o luna sa am altceva de aratat)

02 Oct 2006, 10:15

Frumos asteptam progresele
Cu Stima

02 Oct 2006, 10:44

Bafta multa in tot ce iti propui(in principal legat de masina :icon_lol: )

Sper sa iasa cat mai bine, tine-ne si pe noi la curent cu poze!

02 Oct 2006, 13:39

of course.
mai ai cumva din intamplare o pereche de oglinzi cromate de granada? sau are cineva asa ceva? ca plasticele mele nu arata bine :)

02 Oct 2006, 13:49

$1 scrie:$2.. tine-ne si pe noi la curent cu poze!

DA... interesant ar fi niste poze acum... cu tot.. interior si exterior comparativ cu ce va iesi....

PS: frumoasa rau... dar si mai frumoasa va fi dupa ce ti-ai propus... sunt sigur!

02 Oct 2006, 14:39

Vorbeste cu Sile...el are foarte multe piese. Daca nu, cauta la Lama 94, ei te pot ajuta...cauta numarul pe net.
Ar fi marfa sa ne adunam mai multi cu masini clasice, sa fie cat mai multe masini din toate perioadele in club.

02 Oct 2006, 18:37

interiorul este varza rau. am insa de gand sa-i pun doua scaune de porsche 944 din anii 80 pe care mi le luasem pentru Consul, evident dupa o retapitare ca si alea sint cu bube. Noroc ca am unde sa ma duc pentru asta. Cred ca renunt la bancheta din spate, imi remochetez totul frumos sa scap de mirosul ala de mucegait (cei care au mai umblat cu masini statute stiu despre ce e vorba) si imi fac o consola centrala din pal (ca lipseste, banuiesc ca nu are nimeni o consola din aceea originala cu ceas). Bordul e putin crapat pe unde l-a batut soarele, inca nu m-am hotarat daca-l imbrac sau ce-i fac (astept sugestii)

02 Oct 2006, 18:44

Eu in general prefer aspectul clasic..pentru ca este o masina clasica. (chiar si la interior)
Vorbeste unde am zis..la Lama 94(acolo au multe piese de noi,cam toate consumabilele se gasesc noi noute, dar iti pot aduce si de la dezmembrari la preturi destul de bune si nu va mai fi nevoie sa stai tu sa cauti)..mai este un magazin pe strada Agricultori(pe langa Iancului)....nu mai stiu cum se numeste...si acolo se gasesc piese noi pt batranele...si in primul si in primul rand la Sile(are si Taunus, si Granada, poate are si Capri sau stie pe cineva care te poate ajuta).

Si la mine e f putin crapat bordul, dar curatat bine si dat cu silicon nu se vede...acum nu stiu cat de rau este.

Scaune poate le preferi pe cele originale, s-ar putea sa gasesti pe la dezmembrari sau la fosti proprietari de Capri-uri, desi cred ca cele de Porsche sunt mult mai misto.

14 Mai 2007, 17:46

salve. nici eu nu am consola de la schimbatorul de viteze. iar ceasurile de bord sunt identice cu ale mele. recomand jante pe 14. ai gasit scaune ??

14 Mai 2007, 18:34

daca vrei sa vinzi 2 jante (ca cele de pe masina) sa ma anunti si pe mine.

20 Mai 2007, 12:55

Salut!
Felicitari pentru achizitie! Asteptam poze cu progresul muncii, sau ne tii in suspans pana la final? Oricum felicitari pentur proiect!
De ce nu pui direct un 2.8 V6 ca din cate stiu si Capri-ul a avut motorul asta.

21 Mai 2007, 07:54

Waw....ai planuri mari pt ea.....eu iti doresc multa bafta....si sa ai parte de "finantele" necesate ca sa`l termini mai devreme de 2 ani!
Multa bafta!

28 Mai 2007, 17:24

jante al originale de capri, incaltate, sunt la topicul de vanzari, pt capriul tau 550 ron negociabil, daca te intereseaza iti dau telefonul omului care le are sa te vorbesti cu el

modelu esta ca in poza, au si capacele de prezoane, sunt drepte, nelovite din cate imi aduc aminte, dar trebuiesc vopsite
Fişiere ataşate
0008.jpg
(59.23 KiB) Descărcat de 431 ori

23 Ian 2008, 14:21

noutati, poze?:D

23 Ian 2008, 14:25

super misto ....asteptam poze :wink: la gata bineinteles

26 Ian 2008, 14:30

$1 scrie:$2e ce nu pui direct un 2.8 V6 ca din cate stiu si Capri-ul a avut motorul asta.

nu e voie, e prea puternic :wink:

Pana la urma..ce i-a facut tinichigiul/vopsitorul? :D

27 Ian 2008, 03:18

promitzatoare mashina...
Răspunde