SAL
am apelat si eu la serviciile Colina din Popesti .
Vreau sa va descriu putin exeperienta mea cu ei:
problema era una de tinichigerie ... cazuse o bucata de gheata pe plafon si se infundase tabla... pe plafon si pe montantul/stalpul din stanga fata...
la un Ford Fiesta.. apropo
imi fac programare cu 2 saptamani inainte .. o duc la ei pe 13 februarie
ei zic ca e gata in 6 zile ... dupa o saptamana ii sun , ei zic ca nu pot grabi " procesul tehnologic " si ca mai dureaza .. sa-i sun peste vreo 2 zile ...
peste 2 zile ii sun ... mai dureaza .. masina e la vopsit ...
asa ca ma hotarasc si ma duc pana la ei si cer sa vad masina.... masina era la tinichigerie.. dupa 10 zile nu facusera decat sa traga tabla .. nici vorba de chituit, slefuit, vopsit ...
le zic ca nu e posibil asa ceva, dupa 10 zile sa nu faca practic nimic ... ei imi zic ca sa vedeti...ca masina a a stat vreo 3 zile degeaba pana sa intre in reparatii .. ca au fost ff ocupati ... le zic ca e innaceptabil asa ceva ... n-au nici o explicatie si nici macar nu isi cer scuze.
Stabilesc cu ei totusi ca masina va fi gata miercuri, adica azi . Imi promite dl. de la receptie - Liviu Stan , ca ma va suna marti sa imi confirme. Bineinteles ca nu am primit nici un telefon. ii sun miercuri dimineata si imi spun ca masina e gata, sa vin dupa/masa sa o iau.
ma duc azi dupa-masa la ei si .. surpriza ... vopseaua pe plafon avea "cocoloashe" , aripa fata dreapta avea niste zgarieturi cat toate zilele, chederul de la parbriz, sus - facut franjuri cu cine stie ce masina de slefuit.
Iar ei se asteptau ca eu sa ridic masina si sa plec cu ea asa acasa.. "ca iese la un polish"....
bineinteles ca le-am lasat-o, iar ei au promis ca ma suna maine si ca rezolva problemele.. fara vreo scuza sau altceva, ca si cum totul era normal ...si eu eram de vina ca ei nu stiu sa vopseasca..
in plus, in zona in care era tabla indoita, se poate vedea un punct, cat o gamalie de ac, care este inca infundat, cred ca nu au chituit bine. Ei au zis ca il fac si pe ala, dar nu prea cred.
Credeti ca are ceva daca ramane asa?
O sa incerc sa va tin la curent cu ce se intampla maine.
si astept sfaturi sau sugestii
multam