Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

FF2 joining the club

28 Ian 2008, 04:22

Salutari

Pe scurt, vineri seara am ridicat-o de la Colina.
Modelul este FF2 Trend Style, hatch, 1.6 benzina 100 CP, Moondust Silver la care am mai negociat in plus proiectoare, alarma si cotiera :D.

In planuri pentru la vara sunt jante de 16", poate 17" ( desi sunt mult mai scumpe si mai nasoale pentru rinichi, ma rog, sa vedem) si daca se poate chip tuning, nu stiu sigur daca exista si cat costa, trebuie sa sap in directia asta.

Km la bord: 6 vineri sera, 450 duminica seara.

Am condus f multe masini, sunt extrem de multumit de alegere.

Ne vedem in trafic si in februarie.

PS: rog trecerea topicului in sectiunea corespunzatoare din forum, mult prea tarziu ca sa realizez ca postam unde nu trebuia
Fişiere ataşate
focus2.jpg
(66.02 KiB) Descărcat de 310 ori

28 Ian 2008, 04:49

Done!
Bine ati venit!

28 Ian 2008, 11:50

Bine sosishi ! :lol:

28 Ian 2008, 11:52

bine ai venit printre noi!
BUNA alegere!

28 Ian 2008, 11:55

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!
La multi km fara probleme!

28 Ian 2008, 14:03

felicitari pt alegere
o intrebare am dc ti ai sters numarul?

28 Ian 2008, 14:46

Welcome in the club!
Si a mea e la feeeel!
S-o stapanesti sanatos si muuulti km fara service!

28 Ian 2008, 14:55

Da, acum luati-va toti argintii :P....
Sa-ti traiasca si sa nu-ti faca probleme!

28 Ian 2008, 18:20

salut bine ai venit pe forum..si sa o stapanesti sanatos...
o poza cu cotiera se poate.. ?

28 Ian 2008, 18:40

O sa fac poze cu cotiera cel mai devreme diseara, acum nu am aparatul la mine. Numarul l-am sters din principiu si obisnuinta. Cred ca moondust silver s-au importat in decembrie / ianuarie in proportie 90%, e culoare anti-jeg si se vinde bine cred ca de aia.

28 Ian 2008, 19:09

[quote="fandango"]O sa fac poze cu cotiera cel mai devreme diseara, acum nu am aparatul la mine. Numarul l-am sters din principiu si obisnuinta. Cred ca moondust silver s-au importat in decembrie / ianuarie in proportie 90%, e culoare anti-jeg si se vinde bine cred ca de aia.[/quote]

Lasa, nu te mai necaji...
In decembrie-ianuarie culorile comercializate au fost moondust silver, sea grey si deep navy. Asa au decis fabricantii si, probabil, din vopselele din nuantele astea mai aveau stocuri uzinele producatoare...Pentru orice alta culoare trebuia sa mai stai ceva timp (peste 30-45 zile cred), considerandu-se a fi comanda speciala fata de ce exista pe linia de fabricatie deja in lucru. Eu am vrut kelp si am vazut o masina refuzata de altcineva pe care mi-o dadeau mie. Problema era ca venise deja zgariata pe portierele dreapta si am refuzat. Asa am ajuns la argintiul lunii. Dar nu-mi pare rau nici o secunda cand vad masini de culori inchise murdare rau in traficul asta mizerabil. Parca...., parca la astea ale noastre nu se vede asa tare..... (fiecare mama isi lauda odrasla!!!).

Smile, tomorrow will be worst!

28 Ian 2008, 19:15

Asta ziceam si eu la sectiunea focus, dpdv practic voi alege pe viitor argintiu. mai ales in tara noastra prafuita si zgariata. desi pe deep navy-ul actual n-am mai dat banii in plus pe culoare metalizata, ca nu e.

28 Ian 2008, 23:53

welcome to club ...,!multi km fara brobleme si sa aveti grija unul de altul :wink:

29 Ian 2008, 00:00

bun venit...frumoasa masina sa o stapanesti sanatos..

29 Ian 2008, 01:48

bine ai venit si ne vedem prin trafic sau pe la intalniri. poze !!! daca mai ai
Răspunde