Vanzare

Vand demaror nou Ford Sierra / Scorpio / Transit

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vand demaror nou Ford Sierra / Scorpio / Transit

Mesajde RobertRO » 04 Iun 2006, 17:49

Descriere
Vand demaror nou (niciodata instalat pe masina si/sau folosit), produs de Frimatec Germania, 12V 1.4KW, cod original Bosch: 0001108083. Interschimbabil cu Bosch 0001108057 si 0001108037.
Conform informatilor pe care le-am gasit pe Net (rog verificati, nu le luati ca 100% sigure), se potriveste la urmatoarele modele Ford:
- Sierra 1.8, din 08/1985 pana in 05/1988
- Sierra 1.8, din 05/1988 pana in 08/1990
- Sierra 2.0, din 08/1985 pana in 05/1988
- Sierra 2.0i din 08/1985 pana in 10/1989
- Sierra 2.0, DOHC din 05/1989 pana in 07/1990
- Scorpio 1.8 / 2.0, din 07/1985 pana in 01/1995
- Transit 1.6 / 2.0 din 11/1988 pana in 01/1991
- Granada 1.8 / 2.0.

Pret:
a) 100 RON (1.000.000 lei vechi), pentru un cumparator care poate face dovada ca detine (pe numele sau sau al unei rude de gradul I) un autoturism Ford din modelele de mai sus;
b) 170 RON (1.700.000 lei vechi) pentru oricine altcineva.

Poze
Vedeti pozele de mai jos.

Locatie / expediere:
In Bucuresti, in zona benzinaria Agip de la intersectia Mihalache cu Grivita, sau in zona Pta Dorobanti.
Poate fi trimis si prin posta, cu plata ramburs (se vor adauga cheltuielile postale).

Email: bimmerm535i@netscape.net (Robert)

Garantie:
Eu nu am nici un fel de garantie de la producator. Totusi, ofer cumparatorului 10 zile garantie (in sensul ca dau inapoi banii), cu conditia ca la inapoiere demarorul sa aibe sigiliile si seriile intacte, si sa nu fi suferit socuri / lovituri vizibile. Este un timp suficient ca demarorul sa poata fi montat si testat.

Istoricul piesei:
Eu sunt posesorul unui BMW pentru care am planificat o reparatie capitala in 2006. Pentru aceasta, am strans din timp diverse piese, printre care si un demaror. Demarorul a fost cumparat in decembrie 2004 de la o firma din Germania, la un pret bun (90 EUR + costuri in vama) fata de unul original Bosch, apoi stocat in garaj in ambalajul original.
In aprilie 2006, cand am vrut sa-l montez pe masina, am constatat ca demarorul nu se potriveste deloc la BMW-ul meu, este pentru alt model de masina. Neamtul de la care l-am cumparat mi-a dat altceva decat am vrut sa cumpar. Dupa cod, a rezultat ca este un demoror de Ford - pe care iata il scot la vanzare.

Explicatie pret:
Dat fiind ca oricum nu pot recupera integral cheltuiala, am incercat sa ofer un pret foarte bun pentru un entuziast, posesor de Ford, care are nevoie de acest demaror pentru a-si tine masina in stare buna de functionare. Si eu ma chinui sa tin in viata un BMW vechi, cu un buget redus, si stiu ce inseamna o astfel de pasiune.
Cineva care nu poseda un Ford compatibil, dar vrea sa cumpere demarorul, porbabil ca il ia pentru revanzare, deci e normal sa plateasca un pret care se apropie de valoarea reala a piesei.
RobertRO
Incepator

Mesajde DYC » 04 Iun 2006, 17:54

Il vreau eu, dar din pacate nu am masina radiata si inscrisa pe numele meu... Cam cum pot face dovada ca e al meu? Pe numele meu am un 2.3 d.
... be the fastest or die tryin' ...
... mai bine imi imping FORD-ul decat sa conduc o DACIE ...

'85 Sierra Coupe 2.0iS OHC EFI
DYC
Incepator

Mesajde Zanga » 04 Iun 2006, 17:55

Vreau sa te felicit pentru cel mai frumos si documentat post de vanzare care l-am vazut vre-o data pe forum......chiar imi pare rau ca nu esti fan ford :icon_lol:
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Mesajde RobertRO » 04 Iun 2006, 19:09

$1 scrie:$2l vreau eu, dar din pacate nu am masina radiata si inscrisa pe numele meu... Cam cum pot face dovada ca e al meu?
Sper sa nu te superi - dar am stabilit public un criteriu si este normal sa il respect. Daca ai acte prin care sa dovedesti ca Ford-ul este al tau, iti dau demarorul la pretul "a". Daca nu, pretul este "b".

$1 scrie:$2reau sa te felicit pentru cel mai frumos si documentat post de vanzare care l-am vazut vre-o data pe forum......chiar imi pare rau ca nu esti fan ford
Multumesc. Cumva, asa am apucat inca de copil, sa-mi placa BMW-urile - si cu asta merg inainte :)
Deh, pana la urma este bine ca fanii sunt destul de echilibrat repartizati intre marci.
In felul acesta, fiecare marca din lume are fanii ei. Important este sa ne respectam unii altora pasiunea, sa ne comportam civilizat si mai ales safe unii fata de altii pe sosea.
RobertRO
Incepator

Mesajde Zanga » 04 Iun 2006, 19:42

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2reau sa te felicit pentru cel mai frumos si documentat post de vanzare care l-am vazut vre-o data pe forum......chiar imi pare rau ca nu esti fan ford
Multumesc. Cumva, asa am apucat inca de copil, sa-mi placa BMW-urile - si cu asta merg inainte :)
Deh, pana la urma este bine ca fanii sunt destul de echilibrat repartizati intre marci.
In felul acesta, fiecare marca din lume are fanii ei. Important este sa ne respectam unii altora pasiunea, sa ne comportam civilizat si mai ales safe unii fata de altii pe sosea.

Ar fi frumos daca ne mai vizitezi din cand in cand, cine stie poate facem un beam-ford-fest :icon_biggrin:
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

elektromotor...

Mesajde sile1 » 06 Iun 2006, 00:47

salut... eu am un ford granada 2000cm3 4 pistoane in linie deci motor identik cu cele d p sierra si tranzit... si chiar am nevoie d asa ceva pt fordul meu deoarece la al meu i scapa bendixul.... am contraktele d vanzare cumparare akasa daka ajuta la ceva.... + k vin q masina daka e nevoie...
sile1
Granada devoted

Maşina: V12 600

Re: elektromotor...

Mesajde RobertRO » 06 Iun 2006, 08:15

$1 scrie:$2alut... eu am un ford granada 2000cm3 4 pistoane in linie deci motor identik cu cele d p sierra si tranzit... si chiar am nevoie d asa ceva pt fordul meu deoarece la al meu i scapa bendixul.... am contraktele d vanzare cumparare akasa daka ajuta la ceva.... + k vin q masina daka e nevoie...

Stai linistit, orice fel de act din care va rezulta clar ca esti posesorul unui Ford pentru care cumperi demarorul este OK din punctul meu de vedere. Ideea cu actele este ca vreau ca piesa sa ajunga ieftin la cineva care intr-adevar are nevoie de ea - si nu la cineva care vrea sa faca profit prin revanzare.

Un singur lucru te rog: verifica si tu faptul ca demarorul se potriveste la Ford-ul tau. Ai pozele si codul original Bosch.

Ti-am trimis prin PM un mesaj cu numarul meu de telefon si modul in care ne putem intalni.
RobertRO
Incepator

Mesajde RobertRO » 10 Iun 2006, 20:25

Anuntul nu mai este de actualitate.
Multumesc.
RobertRO
Incepator

Înapoi la Vanzare