salut,
hahahahahaaahhahahahaahaahhhahh
ma vad nevoit sa ma explic. am fost in deplasare in austria si pentru ca seful se grabea am ales sa cumpar masina asta pentru a avea autonomie si pentru a putea merge unde voiam eu ca sa profit de cele doua zile libere. adica la casa lui Hundertwasser in Viena, samd. numai numerele de Zoll au costat peste 300 de euro. am cumparat Fiesta pentru ca MAI AM doua, nu am avut, si pentru ca cunosteam fierul. am vrut un mercedes diesel dar preturile erau de dementi asa ca am renuntat. ala ar fi fost deja vandut. (cea din 93 o mai am , am pocnit-o si de atunci zace intr-n garaj inchiriat cu toate piesele de schimb cumparate si asezate in portbagaj. e treaba de o zi de munca si e pe strada iar. dar nu se face singura)
aaaa.. Fiesta?? mai am doua. le-am cumparat ca sa am cu ce sa merg, in diferite ocazii. nu am nevoie de banii aia din fericire, asa ca nu ma roade sa scap de ele. le folosesc pe rand, cand am timp, cum se nimereste, cand nu merg cu ceva troaca sau motocicleta de la firma.
poate imi iau altceva. poate nu. mi-am pierdut destul timp cu fiarele, nu prea imi mai pasa.
volanul si schimbatorul sunt ca noi, nu tocite

, parbrizul nu e opacizat de zgarieturi, scaunul soferului nu e scalciat de vreun gras care ar fi abuzat de el, masina nu troncane la gropi sau sine de tramvai, rulmentul de presiune nu plange, viteza a V-a nu urla, balamalele de la usi nu au jocuri, haionul nu se zgaltiae de nebun in mers, alternatorul si radiatorul sunt noi-noutze, pana acum am verificat uleiul si am pus benzina. ATAT!
piese? nu am scos un bec de pe ea, nu ma ocup de astfel de minuni. dar, daca ajung sa o demontez, am sa postez aici, sau la piese, si ai sa poti binevoi sa cumperi ce iti trebuie. (plafonul nu e murdar, nu s-a fumat in ea, intelegi tu

)
poate atunci am sa mai pun una-alta de la asta la una din celelalte, poate nu, nu prea am timp de permutari. poate le vand pe toate si vad eu mai apoi. vom vedea.
una e diesel. nu mai circul cu ea pentru ca mi-a cazut o bucata (mare de gheata pe haion si m-a lasat fara luneta. nu am avut cand sa caut geam. sta si aia in (alt) garaj...
a, am uitat, vreau sa plec iar in austria cu cea din poze daca nu se da, si cat mai are numere valabile.

la ce consum are...
hahahaaa, "vorbeste vinul fara mine". ne mai auzim, daca nu se da posteaza si vedem ce facem.
ciao, noapte buna!