ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

24 Mai 2007, 21:32

OctavianC... eu am dat din greseala pe scaun odata. Nu a patat deloc, insa a fost super intr-un fel ca a ramas asa o gramada de timp cu un miros foarte puternic. Bine ca nu era vara pentru ca atunci la propriu te sufocai de atata miros "dulceag"

24 Mai 2007, 23:02

da...in general nu e bine sa umbli cu lichide, chiar daca tin mai mult....eviti surprizele neplacute...

26 Mai 2007, 20:32

eu folosesc Elisir Ocean de la MA*FRA si sunt super multumit de el. e relativ ieftin si tine cam 6 saptamani. miroase absolut superb si persista.
http://www.mafra.ro

26 Mai 2007, 20:40

ma scuzati pt offtopic, dar nu m-am putut abtine....:))
Pt a fi in ton cu Maximilian....eu ma mai "scap" cateodata cand sunt singur in masina :)) :))....in rest folosesc bradutzi si in ultima vreme ceara parfumata (turtle wax).

28 Mai 2007, 08:21

bil, cred k toti am facut asta cel putin o data in masina :)))))))

28 Mai 2007, 08:53

$1 scrie:$2a scuzati pt offtopic, dar nu m-am putut abtine....:))
Pt a fi in ton cu Maximilian....eu ma mai "scap" cateodata cand sunt singur in masina :)) :))....in rest folosesc bradutzi si in ultima vreme ceara parfumata (turtle wax).

:oops:
de curand am transportat 2 catzei, dar braduletul cu aroma Sport isi face treaba...

30 Ian 2008, 20:13

am citit cu atentie parerile fanilor ford pentru ca ma intereseza subiectul de cativa ani buni... am ajuns la concluzia ca bradutii, gelul, sticlutele cu lichid etc. emana o gramada de toxine. :cry:
cum sunt alergic la mirosurile chimice, folosesc ceva nou care bate toate produsele de pe dealurile chimiei: auto comfort. dimineata nu trebuie sa mai aerisesc masina ca inainte din cauza mirosurilor dulcege de la tot felul de "lavande". acum am in habitaclu o atmosfera placuta si neutra fara nici un fel de miros. :lol: este cu totul altceva! si culmea nu am nevoie de sticlute de refill ca inainte ci numai de putina apa...

30 Ian 2008, 20:44

Detaliaza...

30 Ian 2008, 21:21

$1 scrie:$2m citit cu atentie parerile fanilor ford pentru ca ma intereseza subiectul de cativa ani buni... am ajuns la concluzia ca bradutii, gelul, sticlutele cu lichid etc. emana o gramada de toxine. :cry:
cum sunt alergic la mirosurile chimice, folosesc ceva nou care bate toate produsele de pe dealurile chimiei: auto comfort. dimineata nu trebuie sa mai aerisesc masina ca inainte din cauza mirosurilor dulcege de la tot felul de "lavande". acum am in habitaclu o atmosfera placuta si neutra fara nici un fel de miros. :lol: este cu totul altceva! si culmea nu am nevoie de sticlute de refill ca inainte ci numai de putina apa...

m-ai facut curios. da mai multe date despre parfum si alte chestii plz

30 Ian 2008, 21:33

arexons new car ,,ca si masina :lol:

30 Ian 2008, 21:35

cred ca se refera la asta... cam scump pentru un odorizant.. :?

30 Ian 2008, 21:38

$1 scrie:$2m citit cu atentie parerile fanilor ford pentru ca ma intereseza subiectul de cativa ani buni... am ajuns la concluzia ca bradutii, gelul, sticlutele cu lichid etc. emana o gramada de toxine. :cry:
de unde se poate cumpara??

31 Ian 2008, 12:24

nu folosesc nicun fel de odorizant...sunt ecologic :)

01 Feb 2008, 22:02

areon for men... cel care vine cu sticlutza de parfum pentru pulberizare pe el...

02 Feb 2008, 02:20

Pai, in Focus folosesc Ambipur Tabac (desi nu sunt fumator), iar in Fiesta... "bradut" portocaliu din ala primit la europarlamentare din partea PD-ului... (mai patrat bradutul asta, de felul lui)...

Re:

13 Feb 2008, 08:47

$1 scrie:$2m-ai facut curios. da mai multe date despre parfum si alte chestii plz

scuze pentru raspunsul intarziat. acest Auto comfort merge pe un principiu de catalizare dintre un aliaj metalic special cu apa si aerul. omoara moleculele de miros din zbor! :D nu adauga parfumuri!
m-am jucat un pic cu acest odorizant pana i-am aflat secretele. pui niste apa in buzunarul lui si il lasi neaparat sa actioneze noaptea intreaga. ii trebuie neaparat o incinta inchisa ca sa dea efect maxi. dimineata aerisesti putin si ai surpriza ca mirosurile nashpa au disparut ca prin farmec.

Re: Ce odorizant folositi?

13 Feb 2008, 09:00

"omoara moleculele de miros din zbor!"
Da' ce le face, tata, le strecoara printr-o molecula de paine??? =))

Cu siguranta produce si umezeala in interior... nu cred ca place unei masini.

13 Feb 2008, 13:44

Cutiuta din aceea cu gel (portocale am ales pentru ca am vazut si mirosit in masina unei prietene) am si eu. Doar ca in timpul mersului nu simti, iti dai seama de miros doar cand intri in masina.

14 Feb 2008, 19:27

cutiutza aia cu gel e cea mai buna sincer glade braduti sunt praf .... adica nu au nici un Dumnezeu , la cutiutza aia asa e cand intri in masina miroase super frumos dar cand stai in ea nu simti deloc .. dar nici urat nu miroase , cutiutza tine cam 1-2 luni , si costa 10 ron

15 Feb 2008, 00:04

sunt la a 2-a conserva MyShaldan... sunt cat de cat multumit de ea, e de la inceputul lunii decembrie in masina si inca miroase... pana acum mi se pare cea mai ok

29 Apr 2008, 08:57

$1 scrie:$2quot;omoara moleculele de miros din zbor!"

Ba ii place mult masinii pentru ca nu produce nici o umezeala. Imi pare rau ca te dezamagesc... ;)
Drept dovada, cam toti prietenii mei si-au cumparat deja produsul cu pricina pentru ca se simt bine in aer curat... :D

29 Apr 2008, 09:02

$1 scrie:$2utiuta din aceea cu gel (portocale am ales pentru ca am vazut si mirosit in masina unei prietene) am si eu. Doar ca in timpul mersului nu simti, iti dai seama de miros doar cand intri in masina.

si eu tot de portocala (si din cand in cand lamaie) de la Turtle WAX!

01 Mai 2008, 19:35

am 2 "borcane" asemanatoare cu vechile calimare cu cerneala. au un fitil gros de aprox 1,5 cm
are miros de pepene galben. toti cei care au bagat nasul sau au fost prin zona cand am deschis masina au fost incantati. costa aprox 25 lei borcanul si tine destul de mult.

ambipurul l-am cumparat vara trecuta si deoarece a fost cald si clima era setata pe LO, nu s-a simtit de loc mirosul si s-a epuizat rezerva.

un borcan sta in torpedou si unul sta pe o bucatica de material antiderapant la picioarele pasagerului dreapta.

02 Mai 2008, 10:36

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2quot;omoara moleculele de miros din zbor!"

Ba ii place mult masinii pentru ca nu produce nici o umezeala. Imi pare rau ca te dezamagesc... ;)
Drept dovada, cam toti prietenii mei si-au cumparat deja produsul cu pricina pentru ca se simt bine in aer curat... :D

Cu alte cuvinte sa inteleg ca apa pe care o pui in acel aparat ramane forever? Sau o schimbi tu, fara sa se evapore deloc??? =))
Am ceva indoieli cu privire la detectarea "aerului curat", suna mai degraba a autosugestie...

02 Mai 2008, 14:37

la mine in masina se fumeaza destul de mult,eu personal am in masina 2 ambipur anti tabac care isi fac treaba excelent.

02 Mai 2008, 14:45

eftin si bun paloma cu lichid anti tabac new car sau sport si bradulet wunderbaum BLACK CLASIC cel mai adevarat

06 Mai 2008, 00:12

my shaldan parca se cheama-cutiuta cu mirositor. e in promotie la petrom-uri, 14,9 lei. in carrefour e 12.
atentie, chiar daca seamana cu jeleu, nu e bun la gust (a mancat un vecin de la mine din masina - jur ca nu l-am obligat eu!!!)

06 Mai 2008, 14:43

=)) vecinul tau nu are toate rotitele, eu am din asta "my shaldan Herb" cred ca-l am de prin octombrie 2007 si inca nu e gata :)

06 Mai 2008, 14:46

$1 scrie:$2)) vecinul tau nu are toate rotitele, eu am din asta "my shaldan Herb" cred ca-l am de prin octombrie 2007 si inca nu e gata :)

cred ca am uitat sa zic de varsta vecinului - 7 ani....
eu am avut my shaldan ceva cu lemon lime, si m-a tinut vreo 6 luni. acum sunt si eu pe herb.

07 Mai 2008, 11:54

Eu mi-am luat o "butelcuta" de lemn din Lukoil Bulgaria. Marca Areon. Arata superbine, aromele sunt pe alese iar de tinut tine minim 2 luni. Am dat pe el 2.5 leva adica aprox 5 lei.
Răspunde