ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
31 Ian 2008, 15:50
am un card de fidelizare mol si bag puncte pe el
si eu si sotia desi ea alimenteaza diesel (vw)

si eu benzina (ford)
cea de 98+ este foarte buna - parerea mea;
ideea e ca m-am trezut cu peste 3000 puncte
si am vazut un catalog cu produse pe care le comand
si primesc gratis de la ei
a mai luat cineva ceva? sunt produse de calitate?
merita sa iau ceva anume?
eu inca nu m-am hotarat ce sa iau si mai strang puncte...
31 Ian 2008, 16:10
Vezi ca punctele respective au o echivalare in bani.
Calculeaza ce anume merita luat din catalogul ala.
Unele chestii merita sa le iei pe puncte, altele mai bine le iei din magazin pe bani.
31 Ian 2008, 16:44
Nu poti baga benzina de punctele alea? Asa stii o treaba...
01 Feb 2008, 01:38
$1 scrie:$2u poti baga benzina de punctele alea? Asa stii o treaba...
nu! este specificat in catalog ca nu se da combustibil pe puncte! poti sa iei decat produse specificate in catalog pe puncte/puncte+diferenta de bani!

in cazul meu> numai cafea
01 Feb 2008, 13:08
$1 scrie:$2ezi ca punctele respective au o echivalare in bani.
Calculeaza ce anume merita luat din catalogul ala.
Unele chestii merita sa le iei pe puncte, altele mai bine le iei din magazin pe bani.
Oricum e bine, ca le iei practic moca, chiar daca sunt mai scumpe ca in magazin. Dar e ceva in plus fata de alte peco unde de aceiasi bani iei doar benzina.
01 Feb 2008, 14:20
eu am cardul provizoriu de 3 luni si inca nu l-am primit pe cel cu nume. cu asta provizoriu nu pot cumpara nimic si nici verifica cate puncte am. cei din benzinarie mi-au spus sa sun la un numar de relatii cu clientii...cred ca le dau un mail
02 Feb 2008, 12:17
Da , am si eu un card din asta se pe vremea cand era Shell , dupa ce cumperi o tona de benzina , poti sa-ti cumperi un hamburger si un suc ...
Nu asta e motivatia pentru care alimentez de la Mol , ci calitatea constanta a motorinei sau benzinei .M-am fript odata cu benzina de la Petrom si de la Lukoil , de atunci prefer Mol si Omv , desi asta inseamna sa la bag bani in buzunar vecinilor nostri simpatici de la granita de vest ...
02 Feb 2008, 13:40
eu am lucrat pana de curand la firma care implementeaza si face mentenanta la sistemul de gestiune din mol-uri, implicit si de aceste carduri... dupa cum scrie si in catalogul de produse 1 punct mol = 0,015ron( chiar exemplul dat de ei 1,5 ron = 100 puncte => la un plin de benzina iti dau gratuit o cafea )... faceti si voi calculul...la o alimentare de vreo 200 ron iti pune pe card vreo 1,5 ron... ei iti ia fata ca iti dau produse gratis, dar nu iti spun cam cat ar trebui sa alimentezi ca sa iei un astfel de produs. cei mai castigati sunt soferii de tiruri care platesc cu cash sau card bancar, fiindca doar pe aceste modalitati de plata se pot acumula puncte...
cea mai buna afacere cu punctele astea ar fi cu 1500 puncte iti poti lua un set stergatoare Bosch.
02 Feb 2008, 13:54
$1 scrie:$2a , am si eu un card din asta se pe vremea cand era Shell , dupa ce cumperi o tona de benzina , poti sa-ti cumperi un hamburger si un suc ...
Nu asta e motivatia pentru care alimentez de la Mol , ci calitatea constanta a motorinei sau benzinei .M-am fript odata cu benzina de la Petrom si de la Lukoil , de atunci prefer Mol si Omv , desi asta inseamna sa la bag bani in buzunar vecinilor nostri simpatici de la granita de vest ...

spuneam in postul anterior ca am lucrat la MOL...

ei acum ma ocup de gestiunea din PETROM... imi pare rau sa-ti spun ca OMV = PETROM => Carrera95 = FPb95 => Top Premium99+ = Carrera100 => Euro Diesel 4 = Sprint Diesel 4. Toate produsele OMV si PetromV sunt aceleasi cu cele din benzinariile Petrom normale, doar ca au preturi mult mai mari...poti intra pe site-ul petromului sa cauti pe harta 2 banzinarii, una PetromV si una Petrom normala, sa faci comparatie intre preturi si o sa te sperii. Spun asta fiindca in fiecare sezon facem Rebranding la produse fara ca ei sa schimbe produsul respectiv din rezervor... de exemplu sap[tamana trecuta am schimbat denumirea la toate PetromV-urile din tara din Omv Sprint Diesel in OMV Sprint Diesel Winter... pe moment pretul a ramas acelasidar in curand o sa-l scumpeasca pentru ca e "WINTER"... La fel acelasi produs la PetromV-urile noi Sprint Diesel este 3.77 in timp ce la fostele MOL-uri care acum sunt PetromV(gen Ferentari, Fundeni, Nicolae Grigorescu, MOL Tabacariei din constanta) este 3.74(nu stiu daca este exact pretul asta dar oricum e mai ieftin) ...e o manarie ce tine doar de marketing
Iar MOL-ul sa stii ca aduc benzina de la ROMPETROL, OMV sau direct din UNGARIA in functie de dealer sau de zona...
02 Feb 2008, 15:12
Atunci voi ramane pe Mol si Rompetrol , macar sa se bucure Patriciu de banii mei ...
04 Mar 2008, 13:53
Pentru colegul meu de la petrom:) mol-ul aduce benzina din ungaria cand nu face fatza petromul la distributie si asta e cam greu pentru ca distributia la petrom e foarte buna acm.. sa ma prezint eu lucrez la administrare statii si cum ai zis si tu omv=petromv=petrom vechi foarte corect si toate chestia cu denumirile ai dreptate de marketing
04 Mar 2008, 18:24
$1 scrie:$2tunci voi ramane pe Mol si Rompetrol , macar sa se bucure Patriciu de banii mei ... :lol:
Nu se mai bucura Patriciu ca a vandut Rompetrolul.
Se bucura Kazahstanul.
07 Mar 2008, 13:33
...se dau puncte si pentru alte cumparaturi (tigari, suc, bere,etc.) iar pentru benzina 98+ punctele se tripleaza;
pentru cei cu masini pe firma si care circula mult chiar s-ar merita cardul...
astept inca primul produs comandat la ei acum o luna...
11 Mar 2008, 12:02
cu 2000 pct nu am putut lua un set de halogene de 40ron...am putut lua doar o surubelnita de 1000 pct
17 Mar 2008, 11:39
Am vreo 6000 de puncte si nu ma atrage nimic din catalogul ala.
17 Mar 2008, 23:46
Si eu ma amagesc cu cateva mii bune de puncte pe card (cred ca sunt peste 10.000 deja), dar inca nu am apucat sa-mi iau nimic. Am vrut sa-mi iau stergatoare de la Bosch, dar pana la urma le-am luat cu bani pt ca eu vroiam AeroTwin iar la oferta aveau doar din alea normale.
Oricum, a inceput o promotie la OMV, prin care la fiecare 30lei cheltuiti pe combustibil sau cumparaturi, primesti un sticker.
La 30 de stickere primesti la alegere o minge de volei, baschet sau fotbal Kappa (sunt destul de misto).
In 10 zile am strans deja (din pacate

) 22 de puncte.
Vedeti ca nu se dau mai mult de 5 stickere la o singura achizitie, deci pt optimizare merita sa alimentati/cumparati de putin peste 150Ron.
http://www.omvro.ro/theme3/mar2008.htm