Nu sunt de acord cu eliminarea logarii... are si ea rostul ei..
Nu mai devreme de acu 2 zile am citit un post NESEMNAT in care vroia niste informatii....
lasa-ti-o dracu de treaba! voi cand vorbiti la telefon, nu va prezentati?? sau nu vreti sa stiti cu cine vorbiti???
asa e frumos. Aaaaaa... sa se scoata posibilitatea postarii pentru GUEST... SUPER DE ACORD!
Apoi... cu stergerea posturilor..
Se pot sterge topicurile care sunt mai vechi de..... si aici se poate propune: 30 zile, 90 zile, 1 an... etc!
Inca ceva... pentru reclame sa se foloseasca topic/intrare separata, spre exemplu la VANZARE sau CUMPARARE sau... altceva. Cei ce vand masini sau piese e una.. dar.. am vazut (NU AM NIMIC CU OMUL/FIRMA) ca se vand alarme.
s-a inventat
http://www.google.ro, "alarme auto" si reclama pe net...
PROPUNERE (mai ciudata)
Se poate pune "in spate" o adresa de mail valida, in care periodic sau... cum vreti sa se comunice prin mail anumite aspecte, gen: confirmare inregistrare la forum. Daca in 5 zile nu raspunde, acel user sa fie sters. Aici trebuie avut in vedere si cand se pleaca prin strainatatzuri sau vacante si nu poate omul sa raspunda. In felul asta ai un " anumit control" a cati useri sunt "de incredere". N-am verificat si nici nu stiu daca pot, dar sunt useri ai forumului care doar s-au inregistrat si atat. Nu au scris, ba nici nu au citit, .. .s-au inregistrat doar ca sa scrie ceva si apoi... a lasat-o!
In felul asta si cei care se inregistreaza pot fi urmariti cu privire la activitatea/inactivitatea lor. Si daca incalca vreun protocol, pot fi avertizati, apoi stersi!
Sper sa nu ziceti ca sunt "TAMPIT" ca idiot stiu ca sunt! Asta referitor la propunerile mele!
No offence to ANYONE!
Bafta!