Dealerii Ford din Romania
Probleme generale cu reprezentantele Ford in Romania
Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip
de chiar_el » 02 Feb 2008, 18:51
@Cornel001: nu cred ca se pune problema de durere in cur...eu vad lucrurile mai nasol: pur si simplu dilentatism sau in cel mai bun caz amatorism. Nu sunt invatati sa gandeasca, nu sunt obligati sa gandeasca, nu stiu sa gandeasca. Si problema asta o gasesti nu doar in service-uri auto, ci e o generalizata; in orice domeniu la fel se intampla
Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
-
chiar_el - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
- VIN:
de Cornel001 » 03 Feb 2008, 01:37
Am spus mai sus ca daca nu azi sau maine, atunci cel tarziu raspoimaine , dar e clar, Mihai tine cu ursul.
Mihai, mi se pare mie sau nu te sustine nimeni ?
Mihai, mi se pare mie sau nu te sustine nimeni ?

Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
-
Cornel001 - Membru Belit
- Maşina:
- VIN:
de Cornel001 » 03 Feb 2008, 01:53
Ultima oară modificat de Cornel001 pe 03 Feb 2008, 02:02, modificat de 5 ori în total.

Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
-
Cornel001 - Membru Belit
- Maşina:
- VIN:
de DanielArdelian2 » 04 Feb 2008, 01:38
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
-
DanielArdelian2 - Membru al Asociaţiei ClubFord
Brainiac - Mesaje: 10723
- Maşina:
- VIN:
de ghidioneanu » 04 Feb 2008, 01:39
Kap a scris :
...
Am citit tot ce s-a scris aici pt ca si eu am un FF in garantie.Nu am avut inca nevoie sa merg la service(multumesc,Doamne) ,deci nu pot sa imi dau cu parerea ,dar pt prima revizie -va promit-voi incerca sa imi vizitez rudele din Ardeal si o voi face la Konektor(mi-am lipit autocolantul,sper sa ma recunoasca,sunt o doamna draguta si imi iubesc masina) si apoi vin sa va povestesc cum a fost.
Nu pot sa cred:toti de aici avem un Ford si nimeni nu e multumit de service? Eu mai am o Super Nova de 6 ani dar la Dacia nu am patit nimic din ce citesc pe aici....
Si cu ea am fost prin service ca am cam lovit-o...
Traim in alta tara sau la service Ford oamenii se cred mai importanti ?
Felicitari pentru Kap . a surprins ceva esential si comun reprezentantelor Ford ! Ei e mai importanti , ca e sub 50 , cum spunea un banc cu militieni din mileniul trecut !
Uite ca mai e cineva ca mine . Am avut o Solenza , a avut destule probleme tehnice si am fost cu ea la reparat in Dacia Service Bucium Iasi ( Sa traiasca Tzutzu ! ) si in Caremil , dar acolo am fost tratat ca si client , nu VIP , ci doar client , important pentru service . La Tester esti tratat ca o potentiala oaie de belit ...
...
Am citit tot ce s-a scris aici pt ca si eu am un FF in garantie.Nu am avut inca nevoie sa merg la service(multumesc,Doamne) ,deci nu pot sa imi dau cu parerea ,dar pt prima revizie -va promit-voi incerca sa imi vizitez rudele din Ardeal si o voi face la Konektor(mi-am lipit autocolantul,sper sa ma recunoasca,sunt o doamna draguta si imi iubesc masina) si apoi vin sa va povestesc cum a fost.
Nu pot sa cred:toti de aici avem un Ford si nimeni nu e multumit de service? Eu mai am o Super Nova de 6 ani dar la Dacia nu am patit nimic din ce citesc pe aici....
Si cu ea am fost prin service ca am cam lovit-o...
Traim in alta tara sau la service Ford oamenii se cred mai importanti ?
Felicitari pentru Kap . a surprins ceva esential si comun reprezentantelor Ford ! Ei e mai importanti , ca e sub 50 , cum spunea un banc cu militieni din mileniul trecut !
Uite ca mai e cineva ca mine . Am avut o Solenza , a avut destule probleme tehnice si am fost cu ea la reparat in Dacia Service Bucium Iasi ( Sa traiasca Tzutzu ! ) si in Caremil , dar acolo am fost tratat ca si client , nu VIP , ci doar client , important pentru service . La Tester esti tratat ca o potentiala oaie de belit ...
Bei mori , nu bei tot mori !
Asa ca bea destul , sa mori satul !
Asa ca bea destul , sa mori satul !
-
ghidioneanu - Ford Freak
- Maşina:
de gedan » 04 Feb 2008, 13:44
nimeni nu cere sa aiba toate piesele, dar sunt probleme tipice pe fiecare model. ex furtun intercooler mondeo sau injectoare delphi. iar despre oglinzi, semnale, bare de protectie sa nu mai vorbim!!!!
Sierra 2.0i DOHC '92, K&N, Borla
Mondeo 2.0 TDCI '02 Ghia, 130HP, K&N
Nissan Primera 2.0l, 140HP, K&N
Mondeo 2.0 TDCI '02 Ghia, 130HP, K&N
Nissan Primera 2.0l, 140HP, K&N
- gedan
- Gold Member
- Maşina:
Înapoi la Dealerii Ford din Romania