Tempomat, Alarma, Floow Me Home etc
Distractia a costat fabuloasa suma de 43 RON (de unde scot domle` astia tarifele astea nu stiu) plus o mica atentie baiatului de la tester pentru stres, rabdare si pentru BUTOANELE DE TEMPOMAT (multam fain)
Incep cu vestea proasta din pacate la Ford Focus 2 nu se poate seta nici din soft autoblocarea usilor la plecarea de pe loc.
Exista o singura optiune sa le vindem si sa trecem pe Focus 1 sau Mondeo

Singurul ajutor ramine deblocarea usii soferului la prima apasare iar la a 2 apasarea deblocarea celorlalte usi.
Acum vestile bune, iata ce am reusit sa imi activez si sa dezactivez din SOFT.
1 Tempomatul se poate monta si la `nefericitii` posesori de volan sport in 3 spite Model ST.
Se face destul de usor setarea (activarea) din soft ramine sa iti trage cineva firele si sa te gindesti unde sa `lipesti` butoanele eu incerc sa le pun tot pe volan asa cum sint la vaolanul in 4 spit, le-am pozat si nu ma incurca
Eu miine sau cel tirziu Miercuri (pls Mitica nu ma lasa balta) le voi monta.
2 Am activat alarma ce era deja pe masina (surprize surprize), ramine ca Marti sau Miercuri sa imi traga Mitica senzorul de la capota pentru ca acum o vede ca fiind deschisa, dupa asta o sa vad daca are si senzor de soc sau de perimetru.
3 Am activat functia Follow Me Home
4 Am dezactivat bib bip ul senzorului de necuplare a centurilor pentru ca ma stresa si eu cum in oras nu prea pun centura
Cam astea ar fi restul chestiilor ce le mai puteam activa sau dezactiva le aveam deja (cum ar fi senzorul de nivel al lichidului pentru spalat parbrizul si farurile plus alte chestii minore)
CU ACEASTA OKAZIE AM AFLAT CA AVIND FILTRU DPF CARE SE REGENEREAZA EL DAR NU LA INFINIT SFATUL ESTE SA ALIMENTEZ CIT MAI RAR ADICA LA BEC APRINS PENTRU CA ESTE UN SENZOR CE CONTORIZEAZA FIECARE ALIMENTARE SI CARE DA O COMANDA MICULUI REZERVOR SITUAT DEASURPA REZERVORULUI PRINCIPAL DE UNDE `SCUIPA` NU STIU CE ADITIV ADITIV CARE ESTE SI EL INTR-O CANTITATE CE LA UN MOMENT DAT SE TERMINA.
Chestii tehnice ce pe mine ma depasesc dar am retinut ideea.
Cazare Constanta, Cazare Mamaia, Apartamente in Regim Hotelier
Servicii de Transfer Aeroport Constanta - Bucuresti Otopeni
Vand 12 piulite pentru jante de tabla 60 ron, 0763 22 22 92.
Vand Senzor temperatura aer admisie Focus 30 ron, 0763 22 22 92, cod 3M5A-12A697-AD.
- radur
- 1nsane Member