Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
05 Feb 2008, 19:00
Salut
Am si eu o curiozitate ... filtrul de aer de la motor nu se schimba la reviziile anuale/15000km ?
Eu am fost la revizie (15.000 ) acum 1500 km. M-am uitat zilele trecute la filtru ... e foarte murdar, aveam si o albina pe acolo...
M-am enervat la culme, am vrut sa ma duc peste ei dar m-am uitat in factura de la revizie si in carte masinii si nu apare filtrul de aer ca fiind schimbat.
Am si fost sa intreb si ziceau ca nu se schimba.
In cartea de service scrie ca se schimba la reviziile "majore", cand se schimba si bujiile...
Voua vi se schimba filtrul de aer la reviziile anuale ?
Merci
05 Feb 2008, 19:05
AR trebuii schimbat mai des.
05 Feb 2008, 19:40
eu stiu ca se schimba la fiecare revizie.
06 Feb 2008, 11:49
partea pozitiva in cazul tau este ca nu l-au schimbat, dar nici nu ai platit.
Incerca un service Skoda sau VW la Oradea si ai sa vezi.
06 Feb 2008, 12:24
Vrei sa zici la Skoda/VW nu il schimba da-l platesti ?
06 Feb 2008, 12:27
se schimba de regula la fiecare revizie, dar, eu zic ca filtrul de aer sa fie verificat la 10k km!
daca e prea imbacsit se schimba, daca nu, la revizie!
asta zic eu ca e valabil nu numai in buc, caci in rom e atmosfera imbacita rau(mai ales in buc)
dar e parerea mea, !
06 Feb 2008, 12:59
topic mutat la Service
06 Feb 2008, 12:59
E bine daca-l schimbi mai des (10 000 Km, maxim 1 an) asa ca ia-ti un filtru de la Forcar si inlocuieste-l, ca nu-i mare lucru.
07 Feb 2008, 12:56
asa cum zicea si Daniel.. schimba l cat mai des posibil

caci la poluarea de la noi..
11 Feb 2008, 18:47
filtrul de aer l-am luat de la forcar, am dat vreo 30ron pe el! se schimba f. usor, e floare la ureche fata de dacie! iti trebuie doar o surubelnita in stea! nu sta dupa aia de la service daca vrei sa-ti mearga masinuta bine!
19 Feb 2008, 10:00
off topic--la firma avem 3 Clio ,,cu una dintre ele am ajuns la revizia de 10000 ,,surprinzator a fost momentul in care eu am intrebat daca se schimba si filtrul de polen ......""pai masina nu vine cu filtru de polen ,,se livreaza fara filtru"" am ramas masca ,,cum dracu sa nu iti puna filtru daca masina este prevazuta cu filtru.Macar daca ar avea bunul simt si sa-ti spuna de la bun inceput ......
19 Feb 2008, 10:09
stai linistit, nici unele modele de fiesta nu vin cu filtru de polen montat
19 Feb 2008, 10:31
$1 scrie:$2tai linistit, nici unele modele de fiesta nu vin cu filtru de polen montat

Exact... si informarea clientului este aceeasi...
Am ajuns sa facem probe (daca se pune pe recirculare se aude mai tare aerul (daca ai filtrul de polen) pentru ca nu mai trece prin el).
24 Sep 2008, 12:52
pana la urma voi vorbiti de filtrul de aer sau de polen?????
e o mare diferenta.