Remapare prin OBD pentru motoarele TDCI - PROIECT
Putem oferii remapare pentru foarte multe modele de masini turbo-diesel sau benzina fabricate in special dupa anul 2000. Totul se face prin mufa de OBD fara sa se desfaca nimic la masina iar cresterile de putere si de cuplu motor sunt cuprinse intre 20-40%. Re-maparea nu este detectabila in service iar in limita a doua-trei operatiuni pe an se poate reveni la varianta originala pentru revizii sau mers in service in cazul in care masinile mai sunt in garantie.
Se pot remapa foarte multe modele si motorizari deci intrebati ce va intereseaza si veti primi raspuns cu cresterea de putere si cuplu si pretul. Exista 3 feluri de mape pentru fiecare motorizare - low tuned (crestere de 20-25 de cai in functie de motor), normal tuned (30-35 de cai) si RACE (40-50 de cai). Versiunile low si normal au omologare TUV (RAR-ul nemtesc) in Germania lucru care la noi inca nu este posibil.
Acum ajungem la Ford despre care cei care s-au interesat stiu ca este mai problematic la remapat. Interfata necesara acestui lucru este foarte scumpa si se poate folosii doar pentru Ford. Deci am vrea sa vedem daca sunt doritori pe acest forum interesati de crestere de putere la TDCI-uri. Am avea nevoie cam de 10 masini pentru a ne amortiza cheltuielile cumpararii si transportului acestei interfate. Preturile de lista sunt de 400 de euro dar pentru membrii acestui forum se va oferii o reducere si pretul va fi de 360 de euro.
Mapele modificate provin din Germania de la firma http://www.tcm-fahrzeugtechnik.de/ care este una dintre cele mai renumite firme de tuning din Europa si care activeaza in domeniu din anul 1991.
Asteptam parerile si opiniile voastre in ceea ce priveste proiectul de mai sus si daca nu se vor gasi doritori astfel incat acesta sa devina fezabil va vom putea oferii totusi cu o reducere de 10% pentru membrii clubului remap la masinile din lista de mai jos.
Date de contact :
0747.33.91.92 / 0723329514
contact@flash-tuning.ro
FLASH-TUNING
Astra H,1.9 Cdti, 150(185) cai - 2006
- alllexandru
- Incepator