Da, desi uneori ma gindesc daca oi fi facut bine bagindu-ma la asa o cheltuiala. Dar asta e, obrazul subtire cu cheltuiala se tine...
Omul incerca de mult timp s-o vinda si nu gasise musterii. Mi-a zis ca de citeva saptamini tot dadea anunturi si se ducea cu ea in tirg si nimic, nici un rezultat, si cum a lasat-o in fata casei cu anuntul, gata, a si picat clientul.
Oricum, masina nu era perfecta, avea nevoie de multe reparatii. Poate de-aia n-o vinduse. Eu m-am uitat sa fie impecabila in interior, pentru ca altfel n-as fi luat-o nici pe gratis. Mecanica o mai faci, dar daca plasticul si pielea din interior isi arata virsta, e pa. Am fost si la Romcar la o expertiza si m-am lamurit ca nu are nimic grav, ca rugina, lovituri pe dedesubt, lipsa de compresie la motor sau altele de genul asta.
I-am schimbat amortizoare, caseta de directie, sonde de oxigen, regulator de presiune, pneuri, baterie, antena, plus toate consumabilele.
Ulterior i-am mai schimbat pompa de apa.
Mai am de schimbat discurile de frina, coloana volanului si celebrul intinzator de lant de pe dreapta (desi daca reusesc sa fac rost de bani poate ii schimb toata distributia, ca sa stiu o treaba).