de shine » 01 Feb 2008, 15:27
apropo de post-ul lui boogy, mi s-a intamplat sa nu pot intra in parcare din cauza unor "nestiutori in ale parcarilor", dar asta nu m-a determinat sa le rup masina in 2. Ideea e ca eu las masina pe o fundatura, unde se parcheaza lateral stanga si dreapta, cu loc pe mijloc cat sa treci cu masina. cum intri, asa iesi, ca daca nu ai 2 locuri libere unul langa altul, nu ai cum sa intorci. si intr-o seara, venind de la serviciu (cah, asta e) constat ca un frumos BMW X3 era proptit fix pe cararuia dintre cele 2 randuri de masini parcate, chiar la intrarea pe straduta...claxoane, chestii, socoteli, nimic (erau vreo 3-4 locuri libere mai sus, toate locurile sunt vreo 15-16 locuri...am stat vreo 30 de minute, sa imi bag si eu masina, si nimic. ca un om civilizat ce sunt, am tras masina in spatele lui si am asteptat claxoanele (locuiesc intr-un camin studentesc unde ne stim cu toti, cei care avem masini, si in plus, de la geam vad perfect parcare). dupa vreo ora, hop aud claxoane, vroia baietelu` de bani gata sa iasa cu bmw-u`...
mai stau vreo 20 de minute si ies...Baiatu` venise sa ia o blonda din camin, si na, ca doar e jmecher, a blocat toata parcare ptr vreo ora...si cand am coborat, tot el nervos, ca intarzie la petrecere... nu am nimic impotriva celor cu BMW, dar cand ai 20 de ani...are tati bani sa iti implineasca orice pofta, si vii intr-un camin studentesc si mai si blochezi parcarea si apoi tot tu iesi cu bata din masina...esti chiar in pericol...va dati seama ce a urmat...ca doar nu eram nebun sa ies singur...eu am iesit...si prietenii stateau in usa. tipu iese cu bata din masina sa dea in masina mea...atunci au iesit si baietii din camin...(unii erau nervosi ca nu au putut sa iasa cu masina de pe aleea sus-mentionata) ...si baietasu....s-a suit repede in masina, a aruncat bata, a blocat masina si astepta...nu am vrut sa fiu marlan/badaran/taran/nebinecrescut s.a. dar nu am putut sa ii opresc pe prietenii mei sa ii desumfle rotile....dupa care am mutat masina....baietu` a iesit...am parcat frumos...
oare o fi ajuns la petrecere?!?!