Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

reconditionare cutie viteze

12 Feb 2008, 00:40

in viitorul mai mult sau mai putin departat va trebui sa schimb discul deambreiaj la mondeo.stiti cine s-ar baga si la cutie?imi agata in treptele I si II si am inteles ca e vb de sincroane.mersi

Re: reconditionare cutie viteze

12 Feb 2008, 13:27

$1 scrie:$2n viitorul mai mult sau mai putin departat va trebui sa schimb discul deambreiaj la mondeo.stiti cine s-ar baga si la cutie?imi agata in treptele I si II si am inteles ca e vb de sincroane.mersi

am uitat sa spun m-ar interesa in bucuresti sau constanta.

14 Feb 2008, 08:10

Problemele la cutie sunt greuy de rezolvat, sunt putini mesteri care se baga. Agatzatul treptelor poate fi si o dereglare a timoneriei. Daca e dusa cutia, sfatul meu e sa iei alta! Iesi mai castigat. Pe ebay e 200 euro o cutie iar repararea uneia te ajunge tot cam pe acolo (daca iei in considerare si piesele). Manopera de dat jos si pus inapoi cutia e aceeasi ca oricum la schimbat aceleasi operatiuni le faci.

14 Feb 2008, 20:14

$1 scrie:$2roblemele la cutie sunt greuy de rezolvat, sunt putini mesteri care se baga. Agatzatul treptelor poate fi si o dereglare a timoneriei. Daca e dusa cutia, sfatul meu e sa iei alta! Iesi mai castigat. Pe ebay e 200 euro o cutie iar repararea uneia te ajunge tot cam pe acolo (daca iei in considerare si piesele). Manopera de dat jos si pus inapoi cutia e aceeasi ca oricum la schimbat aceleasi operatiuni le faci.

m-am gandit si la varianta asta dar.......cine poate sa-mi garanteze ca cealalta cutie fiind s-h nu imi poate cadea intr-o zi , o luna , un an etc.

05 Mar 2008, 11:10

$1 scrie:$2roblemele la cutie sunt greuy de rezolvat, sunt putini mesteri care se baga. Agatzatul treptelor poate fi si o dereglare a timoneriei. Daca e dusa cutia, sfatul meu e sa iei alta! Iesi mai castigat. Pe ebay e 200 euro o cutie iar repararea uneia te ajunge tot cam pe acolo (daca iei in considerare si piesele). Manopera de dat jos si pus inapoi cutia e aceeasi ca oricum la schimbat aceleasi operatiuni le faci.

Nu prea se baga nimeni sa-ti repare cutia,asa am patit si eu,dar mi-am luta una noua de la forcar si ieftina!:)

06 Mar 2008, 20:52

$1 scrie:$2

Nu prea se baga nimeni sa-ti repare cutia,asa am patit si eu,dar mi-am luta una noua de la forcar si ieftina!:)

bai frate din cate am inteles din romania au plecat afara sa munceasca zidarii si capsunarii...dar mecanicii ???sa fi plecat si ei???
ps. pentru schimbarea unui sincron de la cutie nu trebuie sa ai 3 facultati...dar probabil mecanicii s au invatat ca astia de la reprezentanta adeca...noi nu reparam,noi schimbam...e data dreacu si mecanica asta... :-S
Răspunde