13 Feb 2008, 16:02
Pe e-mail circula un site in care prezinta o ferma de blanuri din China. Dar nu o ferma normala, ci o ferma in care sunt niste bestii de oameni. Am vazut filmuletul respectiv acum vre-o saptamana si am ramas traumatizat la propriu. In filmulet arata cum ia blana de pe bietele animale. Unele le scoteau din custi, le agatau cu picioarele intr-un carlig si le jupuiau de piele de vii!!! Unele inca traiau cand terminau de luat blana de pe ele, si le aruncau pe toate intr-o gramada unde se mai chinuiau cateva minute bune. Erau o multime de animale, jumate moarte, jumate pe duca. Mai arata cum dadeau cu ele de pamant , se urcau cu picioarele pe ele si le storceau. E-mailul respectiv incerca sa faca ceva de genul unei liste cu semnaturi pentru a face ceva impotriva acestor nermernici.
Nu o sa trec link-ul aici fiindca e foarte foarte violent.
Daca o sa primiti e-mailul cu site-ul respectiv va sugerez sa nu va uitati, fiindca sunt imagini greu de suportat, si care o sa va vina in minte de multe ori cand o sa vedeti un animal care se chinuie in orice fel.
14 Feb 2008, 13:34
L`am vazut si eu. Este ingrozitor.
Saracele animale.
Oamenii aia merita aceasi soarta.
Niste retarzi sadici.