OK pai sunt mai multe de explicat:
1) Acelasi amplificator l-am folosit si eu dar la dublu adica 2 integrate pentru 4 x 22 W. Are o intrare foarte sensibila, iar iesirea din placa de sunet este prea mare pentru intrarea directa in el. Pentru rezolvare folosit un pumn rezistente

.
2) Pe scurt si ne-stiintific:
Cand folosesti aceiasi sursa de tensiune pentru mai multe device-uri (sursa carPC, monitor, amplificator etc.) apar diferente de potential (de voltaj) Singura posibilitate de a rezolva problema este de a separa din punct de vedere electric ansamblul carPC de amplificator. Ca sa faci asta iti trebuie ceva de genul:
Ground Loop Insulator Este un "filtru" facut din doua transformatoare, cate unul pe fiecare canal. Astfel circuitul electric este intrerupt, iar transferul se face prin camp magnetic astfel diferenta de potential nu mai conteaza. Problema la aceste filtre este tendinta de a taia frecventele joase (mai ales daca e ceva ieftin si noname). Eu cand am experimentat carputerul am avut invertor facut de mine pe post de sursa de alimentare, astfel toata partea electrica de dupa sursa era alimentata printr-un transformator si implicit totul era deconenctat de la circuitul electric al masinii
3) Cu igo am pus doar harta noua august 2007, am incercat sa il modific pt. speed cams dar deocamdata nu am reusit

Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth