ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

eliberare permis ,surprinzator

18 Feb 2008, 08:39

vineri am depus actele la ghiseu pt schimbare permis expirat ..pe la ora 9 si la ora 14 a fost gata .Chiar nu pot sa cred ce repede s-au miscat baietii :-O

Re: eliberare permis ,surprinzator

18 Feb 2008, 09:09

:)) bine ai venit in capitalism

18 Feb 2008, 10:05

Ce acte ai depus? O sa trebuiasca sa fac si eu chestia asta peste ceva vreme. Iar analize medicale, psihologic, cazier, taxe, permisul vechi? Si mai ce?

18 Feb 2008, 10:15

daca ceri preschimbarea pana sa expire permisul, nu mai e nevoie de fisa medicala :)

18 Feb 2008, 10:19

$1 scrie:$2e acte ai depus? O sa trebuiasca sa fac si eu chestia asta peste ceva vreme. Iar analize medicale, psihologic, cazier, taxe, permisul vechi? Si mai ce?
daca schimbi permisul pana la data expirarii nu iti mai trebe fisa medicala ...doar taxa permis la CEC 50 ron si fisa detinatorului 5 ron dactilografiata pe care o faci chiar la udriste(pe partea cu cladirea o sa vezi un magazin )copie CI si original ,copie permis si original ;) ..bafta!!!
Ultima oară modificat de tomcatmouse pe 18 Feb 2008, 10:23, modificat 1 dată în total.

18 Feb 2008, 10:23

s-au miscat rapid!
:D
desi asa e normal, noua ni se pare neobisnuit!
trist dar adevarat!

18 Feb 2008, 10:37

s-au miscat greu, in 2 ore trebuia sa fie gata :-"

18 Feb 2008, 10:48

$1 scrie:$2-au miscat greu, in 2 ore trebuia sa fie gata :-"

Corect, ei asa se laudau de un an de zile... Ulterior au precizat ca doar pentru Bucuresti.
Oricum e rezonabil in aceeasi zi.

19 Feb 2008, 11:01

In Sibiu dureaza 2 ore, formularele le iei de pe site, le completezi pe computer, le scoti la imprimanta si le predai la ghiseu. Cand te duci la ghiseu, iei bon de ordine de la un automat, in fata ghiseului este un display care iti arata ce numar este "in lucru"...ne mai civilizam si noi.

19 Feb 2008, 12:03

$1 scrie:$2n Sibiu dureaza 2 ore, formularele le iei de pe site, le completezi pe computer, le scoti la imprimanta si le predai la ghiseu. Cand te duci la ghiseu, iei bon de ordine de la un automat, in fata ghiseului este un display care iti arata ce numar este "in lucru"...ne mai civilizam si noi.

si daca este un tractorist sef ,,cum acceseaza el site-ul,,pc-ul,imprimanta ..bla bla ...asta cu electronizarea servicilor mie mi se pare aiurea,...,chiar am vazut la banca o batrana care vroia sa-si plateasca factura de telefon ..., ^:)^ ^:)^ cam asta facea in fata tastaturii .....

19 Feb 2008, 22:08

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2-au miscat greu, in 2 ore trebuia sa fie gata :-"

Corect, ei asa se laudau de un an de zile... Ulterior au precizat ca doar pentru Bucuresti.
Oricum e rezonabil in aceeasi zi.

Domnu'..domnu'....te rog frumos. In 2 ore si la Bacau!

20 Feb 2008, 08:47

domnilor este si normal,...,cred ca sunt ceva mai multi soferi in bucuresti fata de restul oraselor ;) ...,,m-am autosesizat (bucuresteanul din mine deh) :))

20 Feb 2008, 11:23

$1 scrie:$2omnilor este si normal,...,cred ca sunt ceva mai multi soferi in bucuresti fata de restul oraselor ;) ...,,m-am autosesizat (bucuresteanul din mine deh) :))

atunci sesizeaza-i te rog si pe ei ca e normal sa aiba mai mult personal, mai multe calculatoare, un server mai mare si o baza de date mai stabila. mi se pare normal sa investesti mai mult acolo unde ai mai multi bani de incasat.. sa nu uitam ca sunt niste servicii care se platesc..

20 Feb 2008, 11:43

in cazul asta necesitatea fondurilor tre sa creasca enorm ...,clar baietii se apuca de dat amenzi la greu pt atingerea target-ului :)) ...,cine da pantalonul jos si se apleaca ??? tot noi oropsitii soselelor :D

20 Feb 2008, 23:20

$1 scrie:$2sta cu electronizarea servicilor mie mi se pare aiurea,...,chiar am vazut la banca o batrana care vroia sa-si plateasca factura de telefon ..., ^:)^ ^:)^ cam asta facea in fata tastaturii .....

Mie nu mi se pare aiurea. Mi se pare critic economiei din ziua de azi.

Iar pentru cei ce nu au posibilitatea, se mentin si modalitatile vechi. Dar, cum e si normal, va dura mai mult si va necesita alocarea mai multor resurse. Nu am inteles ce e cu banca si batrana, nu se mai pot plati facturile la ghiseu?

21 Feb 2008, 00:42

Cu riscul de a ma oferi voluntar tinta mobila, mentionez ca respectivele schimbari au fost introduse prima data in Oradea, spre evidenta nemultumire a celor implicati in mismasuri, de catre un baiat de vreo 30 si ceva de ani din Alesd (40km de la Oradea), care a fost numit prefect acum veo 2 ani. In decurs de cateva luni a aplicat talonul si numere in 2 ore, carnet 2 ore, RAR 2-3 ore, pasaport 7 (care de multe ori e 5) zile-sau 1 zi cu extra. Dupa cateva luni i sa oferit un post in capitala (in domeniu).
Poate ziceti ca mai cred in povesti, dar cel pitin la noi au tinut.

09 Mar 2008, 13:44

Si la Constanta tot in 2 ore iti iei permisul!
Răspunde