Of.... mama lor cu conexiunea la net... am scris cam jumatate de fereastra.. dau "Trimite".. si apoi pauza

Deci in poza e senzorul de temperatura. Clema aia de metal, exact asta e.. o clema, ajuta la prinderea senzorului.
Inafara de acel senzor, mai trebuie sa dai de o mufa.. pe partea stanga a masinii... care cred ca are legatura cu proiectoarele. Cel mai bine astepti pana dupa acest week-end, cand ne vom intalni mai multi.. si voi cere sa ma uit la cineva care are proiectoare din fabrica, cum sunt conectate.
Si eu mi-am pus proiectoare... mai bine zis am montat unele (nu originale, ca sunt 180ron bucata) si am tras un cablu.. apoi a intervenit lenea.. si frigul

.. si nu am mai continuat proiectul.
Daca vrei sa mergi pe instalatia originala a masinii, daca este cablata, atunci iti trebuie si un alt bloc comanda lumini... si un releu.
Altfel:
Tragi un cablu (de 2 fire) separat.. de 220V .. cum e cablul acela la veioze

intre proiectoare, apoi alimentarea "+" o iei de la baterie, cu o siguranta de 10A, cat mai aproape de baterie; "-" il conectezi la un releu nou, care trebuie sa aiba o iesire de minim 10A, sa fie de tip normal-open (daca nu e alimentat, iesirea e inactiva, daca e alimentat, iesirea e activa) si o intrare care daca e activa, sa dezactiveze iesirea; aceasta va stinge proiectoarele cand ai faza lunga pusa (conform RAR: proiectoarele nu au voie sa functioneze fara pozitii aprinse si nu au voie sa functioneze cand ai faza lunga). Releul va fi alimentat cu + de pe un traseu care are alimentare doar cand pui contactul (nu o sa poti aprinde proiectoarele fara contact pus - ca sa nu le uiti aprinse.. si sa se consume bateria, chiar daca ai pozitiile puse), iar "-" de alimentare al releului va fi conectat la un buton suplimentar (on/off), de aici la comanda de pozitii din blocul de lumini (butonul e ca sa poti avea pozitii aprinse, cu contactul pus, fara sa ai proiectoarele aprinse).