23 Mar 2005, 10:26
As vrea daca poti, sa pui un sticky chiar pe prima pagina, sus de tot, despre intalnirea de sambata! Poate intra lume saptamana asta, fara sa aiba rabdare sa citeasca toate posturile, si nu-si da seama. Ar fi cea mai buna metoda de advetising a intalnirii! (si am vazut-o si pe alte forumuri asemanatoare).
Si ca text:
INTALNIRE LA PRISMA - 26 MARTIE!
Vino si tu la intalnirea cu pasionatii Ford, ce a avea loc in parcare la Prisma, sambata 26 martie, cu ocazia Tuning Show! Avem ocazia sa ne cunoastem pe viu si sa ne testam masinutele, dupa care intram sa vedem ce ne-au pregatit organizatorii expozitiei de masini tunate.
Ora de intalnire este 9:30, iar locul - in spatele restaurantului McDonalds.
23 Mar 2005, 10:28
as vrea sa mai propun o regula...
Fiecare nou user, daca nu posteaza nimic in 2 saptamani de la inregistrare sa i se sterga contul....mai bine suntem mai putini useri inregistrati, dar astia care suntem, suntem activi...
In momentul asta avem 85 de useri inregistrati, dintre care 55 de useri au cel putin un post, 25 de useri au cel putin 10 posturi...
Sunt 30 de useri care sunt inregistrati, dar care nu au nici un post...Porpunerea mea era ca acestor 30 de useri, daca au depasit 2 saptamani de la inregistrare sa li se sterga contul si user-name-ul...
Acum, in acest moment, ar fi 22 de useri care au peste 2 saptamani de la inregistrate si nu au nic un post....
23 Mar 2005, 15:12
dadi, ma refer la cei care nu au postat NICIODATA aici...
de cei care au CEL PUTIN 1 post nu ne atingem...
doar cei care s-au inregistrat si nu posteaza niciodata nimic...
daca vrei sa citesti ceva, poti sa o faci si fara sa fii inregistrat....cine se inregistreaza, se presupune ca are ceva de zis...daca are il ascultam !
acum intelegeti ce vreau sa spun ?
23 Mar 2005, 16:59
Am impresia ca cei care nu sunt logati nu vad pozele din mesaje, deja un motiv suficient ptr. un forumist tacut sa isi faca un contuletz, nu?
De asemenea, daca apare obligatia de a posta ceva ptr. a-ti asigura un cont, s-ar putea ca oamenii sa posteze doar de dragul postarii si atunci sa te tzii, cate prostii o sa curga - or noi parca vrem sa evitam asa ceva...