Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic
$1 scrie:$2umai construcţia de calitate a autoturismului a făcut ca cei patru ocupanţi să nu îşi piardă viaţa. Maşina Ford de ultimă generaţie a fost distrusă în proporţie de 60% după ce s-a izbit de un plop.
Interesting...Bine ca au scapat cu viata, nu mi-a venit sa cred dupa ce am vazut epava.
Cunosc portiunea respectiva de drum, asfalt destul de bun, curbe destul de largi, se circula cu multa inconstienta. Fac drumul respectiv de cateva ori pe luna si de fiecare data asist la depasiri stupide, la un pas de moarte.
-

DanielArdelian2 - Membru al Asociaţiei ClubFord
Brainiac - Mesaje: 10723
- Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
- VIN: WF04XXGBB44E42077

Am facut greseala si am intrat in RO pe la Cenad,desi in ultimul sens giratoriu din Ungaria GPS-ul imi arata inainte eu am facut dreapta pt ca am vazut Timisoara si inainte era Mako.Toate bune si frumoase o portiune scurta de drum dupa care a inceput calvarul:Pana aproape de Ilia am mers cu a 2a si a 3a,in asa hal era asfaltul ca parea ca merg pe aratura.Sunau rotile la masina ca la tren,in plus majoritatea care veneau din fata circulau cu faza lunga si proiectoarele de ceata aprinse,degeaba le faceam semn cu proiectoarele ca nici nu ma bagau in seama.Am intrat in RO la 23:30 si am ajuns in hunedoara la 04:15
In rest placut impresionat de schimbari in romania,singura chestie naspa e ca acum 4 ani jumate cand am plecat erau drumurile mult mai bune,o spun pt ca faceam des drumul hunedoara-timisoara cu sierra ce o aveam atunci si era super drumul,nu ca acum ca ies radacinile de la pomi prin asfalt.Ma intreb unde ajung banii pe care ii platesc romanii pe Roviniete?Ma intreb cum pot lasa in halul asta o sosea care vine de la frontiera, pe care circula straini care platesc rovinieta la intrare in romania,nu le este rusine guvernantilor?Ma intreb pt ce am platit rovinieta la vama,ca sa-mi rup masina?Oare cand or sa fie si la noi autostrazi ca afara sa mergi cu 120km/h si sa poti vorbi in soapta cu pasagerul din dreapta?