Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

23 Iul 2007, 23:21

daca tu zici ca arata beton,atunci asa e,doar e masina ta :D

25 Iul 2007, 01:52

omule, sa le stapanesti sanatos pe amandoua, sunt foarte frumoase....multi km fara probleme... :)

autocolantul clubford :D

25 Iul 2007, 11:51

datorita faptului ca adispan a vrut sa se plimbe pana la mine in cartier acum are si Focuselu autocolant ClubFord :D
Poze:

MULTUMESC ADISPAN! :)
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00073.JPG
Dovada! :D
(104.77 KiB) Descărcat de 906 ori
DSC00074.JPG
arata ca Focuselu e in ClubFord
(93.58 KiB) Descărcat de 905 ori
DSC00071.JPG
adispan la locul faptei :D
(120.24 KiB) Descărcat de 904 ori
DSC00072.JPG
cam miscata asa poza...eram ca niste fantome :D
(96.18 KiB) Descărcat de 903 ori

25 Iul 2007, 11:53

sa traiesti :)

25 Iul 2007, 12:58

cat costa folia aia? cum se aplica.?.ca vad ca e f bine pusa.

25 Iul 2007, 19:24

@dan: vezi ca a explicat in topicul cu "ce am mai facut pe la masinile noastre"

25 Iul 2007, 19:53

i-am dat pe pm mesaj explicativ :)

Re:

22 Feb 2008, 23:43

$1 scrie:$2arerea ta :P

Cum ai pus stergatoarele alea cu lamela?,se pot pune pe bratele originale? :-O

Re: Deejay's Ford Focus TrendX

24 Feb 2008, 10:15

frumoasa masina. imi place ca doar avem amandoi acelasi model (FF 1). sa stapanesti sanatos masina si sa te intelegi cu sotia pe tema masinii, poate o vrea si ea sa o conduca.

01 Mar 2008, 17:55

cu ocazia zilei de 1 Martie Focuselu a primit un martisor :)
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00202R.jpg
DSC00199R.jpg
DSC00198R.jpg
DSC00197R.jpg
DSC00196R.jpg
DSC00195R.jpg
DSC00192R.jpg

01 Mar 2008, 18:22

Frumos martisor ;;)
Vroiam sa te intreb sunt pe 16 sau pe 17 inch?si un pret de curiozitate...Nu te supara pe mine,dar parerea mea e ori pui o capota de carbon adevarata(care din pacate e enorm de scumpa... :( ) ori stai in banca ta pt ca ai sanse foarte mari sa o transformi in kitsh... :( eu unul cand vad genu de genu ma duce gandul la cate o Dacie ... cu spinere pe capace ,sau guri de aerisire pe capota...

01 Mar 2008, 21:01

Salut,

Rotile sunt pe 17inch le-am luat de pe forum cu 2000ron.
Despre folie parerea mea e ca nu e deloc un kitsh pentru ca e folie de calitate si e pusa f bine!
Am pus-o pentru ca aveam ceva urme pe capota de la pietre sarite si la fel si pe oglinzi tot asa erau ciuruite de pietricele si una din ele avea si o crapatura...

Practic nu e pusa folia doar pentru estetica ci si pentru protectie ;)

PS: nu compara masina mea cu o dacie care costa cat rotile mele ok? :)

02 Mar 2008, 11:54

Tare asta cu rotile =)) ai dreptate ,atunci mai merge :P Nu am vrut sa fiu rau stai linistit .Dar crede-ma ca am vazut o dacie care avea musama intoarsa pe capota deci... ;)) . Oricum jantele sunt destul de tari si de ...firma :)
In alta ordine de idei ,eu consider tuning ceva facut cu gust si ceva adevarat,deosebit...unic...
Prima impresie a mea a fost ca vrei sa-ti modifici masina si d-aia m-am legat de folie,am vazut jantele super dragute :) si ma gandeam ca vrei sa continui si clar nu erau in ton cu imitatia de pe capota :(
Daca zici ca sunt doar pt protentie atunci e ok :) :P

03 Mar 2008, 12:25

$1 scrie:$2alut,

Rotile sunt pe 17inch le-am luat de pe forum cu 2000ron.
Despre folie parerea mea e ca nu e deloc un kitsh pentru ca e folie de calitate si e pusa f bine!
Am pus-o pentru ca aveam ceva urme pe capota de la pietre sarite si la fel si pe oglinzi tot asa erau ciuruite de pietricele si una din ele avea si o crapatura...

Practic nu e pusa folia doar pentru estetica ci si pentru protectie ;)

PS: nu compara masina mea cu o dacie care costa cat rotile mele ok? :)

Hai ca o sa bag si eu pe forum cand imi pun tot tipul asta de AEZ-uri pe RX-8... sper sa nu ma baneze mediatorii !

05 Mar 2008, 09:59

viewtopic.php?f=29&t=13177

ILEGAL NON STOP! :P

TRAIASCA :@) DE LA RAR !

05 Mar 2008, 14:21

asta e...
masina arata bestial cu noile roti!

05 Mar 2008, 16:10

multumesc :D

08 Mar 2008, 16:19

credeti ca ar mai trebui sa cobor suspensia?

astept pareri!

(stock am Performance Suspension!)

08 Mar 2008, 16:26

Nush ce cred ceilalti...dar iti spun parerea mea...
Las-o asa si i-ati alta :) daca n-ai ce face cu banii...si daca nu vrei sa o vinzi parerea mea ...stai in banca ta... cu ce te ajuta pe drumurile noastre o masina joasa?
Tocmai ieri am vazut un C4 modificat cap coada ,super masina ,garda la sol maxim 4 cm...cu spoileru' fata spart...
Concluzia o tragi singur.

08 Mar 2008, 16:30

am si alta masina...un cielo cu care merg prin buc...Focuselu e folosit doar cand ies din Bucuresti la plimbare!

08 Mar 2008, 16:30

Daca vrei neaparat sa o faci mai frumoasa eu iti recomand un set de faruri pe negru si niste folie adevarata pt geamuri,un eleron ceva ...scaune sport :) dar nu garda la sol scazuta...Chiar asa am fost acum cateva zile la un magazin auto specializat pe tuning si mi-au spus sa stau in banca mea cu chipul tuning pt ca nu fac decat sa scad durata de viata a motorului si sa cresc uzura acestuia...Mi-au recomandat evacuare ...scaune sport ,sistem audio...
Acestea din urma ti le recomand si eu la randul meu :)
Sa ne spui ce ai hotarat,dar ai grija sa nu regreti...

08 Mar 2008, 18:42

$1 scrie:$2redeti ca ar mai trebui sa cobor suspensia?

astept pareri!

Ar trebui neaparat,acum cu jantele mai mari e ridicata,pare ca are motorul dat jos.Coboar-o doar o idee cat sa arate la locul ei,nu e neaparat sa o cobori sa stergi asfaltul cu ea.Bafta!!

PS asa mi-as lua si eu niste jenti pe 18,dar nu ma lasa nevasta sa dau 1400€ pe roti la masina :((

08 Mar 2008, 20:50

si eu ma gandeam sa o cobor 3-4cm...

10 Mar 2008, 06:52

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2redeti ca ar mai trebui sa cobor suspensia?

astept pareri!

Ar trebui neaparat,acum cu jantele mai mari e ridicata,pare ca are motorul dat jos.Coboar-o doar o idee cat sa arate la locul ei,nu e neaparat sa o cobori sa stergi asfaltul cu ea.Bafta!!

PS asa mi-as lua si eu niste jenti pe 18,dar nu ma lasa nevasta sa dau 1400€ pe roti la masina :((

Nu este mai ridicata decat cu alea stock, ca ce castiga la diametrul jentii pierde la talon. Poate max 1 cm pe raza. Recomand si eu coborarea garzii totusi, sau macar sa-ti schimbi arcurile cu unele mai tari (ti le dadeam eu pe alea de pe Focus-ul meu, erau de RS, dar ma costa scosul lor mai mult decat ce ti-as fi cerut pe ele, hihi)

10 Mar 2008, 07:48

arcuri tari am deja ca asa a venit masina cu suspensii performance, cel mai probabil o sa caut un set de arcuri si amortizoare care sa coboare masina cu 3-4cm

10 Mar 2008, 11:32

$1 scrie:$2rcuri tari am deja ca asa a venit masina cu suspensii performance, cel mai probabil o sa caut un set de arcuri si amortizoare care sa coboare masina cu 3-4cm

...eventual reglabile :)

10 Mar 2008, 12:10

poate stiti pe undeva de vanzare arcuri si amortizoare :)

11 Mar 2008, 20:55

va urma: http://www.europerformance.co.uk/pages/ ... id=3754953

:P

13 Mar 2008, 19:38

Becuri noi PHILIPS X-treme POWER :P
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00205r.jpg

20 Apr 2008, 21:35

Air Deflector Mod!!!

Aduce aer mai mult la admisie!
Masina e mai vioaie si se accelereaza mai rapid!
Nu mai taie puterea dupa 4000-4500rpm!

Pt detalii dati pm ;)
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00230r.jpg
DSC00229r.jpg
DSC00228r.jpg
Răspunde