Vanzare

Help need PIESE ..

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Help need PIESE ..

Mesajde SorinFord » 20 Feb 2008, 13:32

Ford Mondeo 2001 - 2000cmc TDDI – 85 Kw 116
cp, sasiu : WFO4XXGBB41G76536
Plansa bord (fara AIRBAG)
Parbriz cu incalzire

Cu Stima . !
o mana pe volan, una pe schimbator un ochi pe adversar altul la semafor, inima pulseaza, dreptul accelereaza, lumina verde a semaforului declanseaza si pleci...
SorinFord
Ford Freak

Maşina: Passat B6 , 2.0 FSI- DSG , Navi+DVD etc

Re: Help need PIESE ..

Mesajde DGAlexandru » 20 Feb 2008, 14:44

Ti-a sarit airbag-ul de la pasager ? Mai bine ii faci o reconditionare.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde SorinFord » 20 Feb 2008, 19:57

$1 scrie:$2i-a sarit airbag-ul de la pasager ? Mai bine ii faci o reconditionare.

am facut o reconditionare si a iesit ca dracu :(( am zis ca-l face pe tot... dar.... am ramas profund dezamagit si cu banii luati .
Fişiere ataşate
18022008.jpg
o mana pe volan, una pe schimbator un ochi pe adversar altul la semafor, inima pulseaza, dreptul accelereaza, lumina verde a semaforului declanseaza si pleci...
SorinFord
Ford Freak

Mesajde DGAlexandru » 21 Feb 2008, 08:29

:( da.. a iesit urat.. :(
Cel ce a facut-o se vede ca nu are experienta... Macar sa o fi prins drept. Eu am vazut unele destul de bine facute, chiar ma intrebam apoi daca nu si a mea a fost refacuta... si ma uitam la fiecare Mondeo pe care-l prindeam, sa vad cum e portiunea accea de bord.
Spune-ne si noua, te rog, unde ai facut acea lucrare.. cat mai multe detalii, ca sa ne putem feri.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde SorinFord » 21 Feb 2008, 21:28

$1 scrie:$2( da.. a iesit urat.. :(
Cel ce a facut-o se vede ca nu are experienta... Macar sa o fi prins drept. Eu am vazut unele destul de bine facute, chiar ma intrebam apoi daca nu si a mea a fost refacuta... si ma uitam la fiecare Mondeo pe care-l prindeam, sa vad cum e portiunea accea de bord.
Spune-ne si noua, te rog, unde ai facut acea lucrare.. cat mai multe detalii, ca sa ne putem feri.

Tot ceea ce stiu ... e ca a fost facut la Bucuresti .. nimic mai mult .. ca service-ul s-a ocupat... eu initial am vrut tot bordul imbracat... dar... a fost 'peticit din pacate imi pare tare rau . ca acum nu am ce face . .dar nici asa nu o iau din service masina ... am refuzat si mi s-a spus sa-mi caut bord . :) ... si asta fac acum caut plansa ... :( .. .dar nimic :( ..
SorinFord
Ford Freak

Mesajde SorinFord » 23 Feb 2008, 09:20

gataaa.. :) mi-am gasit plasa bord..... undeva la bucuresti la un sh .. :)..... acum imi mai trebuie doar parbrizul ...
SorinFord
Ford Freak

Mesajde DGAlexandru » 23 Feb 2008, 09:25

Felicitari...
Unde e acest Mondeo dezmembrabil ? Cat te-a costat plansa de bord ?
Ce model de Mondeo era ?
Poate mai au si alte "goodies" ;)

Esti in Buc acum... sau in Galati ?
Vino la intalnire cu masina.. si schimbam noi bordul...

L.E. .. acum ti-am recitit postul de mai sus si vad ca zici ca nu ai vrut s-o iei din service cu bordul asa.

Imagine
DGAlexandru

Mesajde SorinFord » 23 Feb 2008, 09:37

$1 scrie:$2elicitari...
Unde e acest Mondeo dezmembrabil ? Cat te-a costat plansa de bord ?
Ce model de Mondeo era ?
Poate mai au si alte "goodies" ;)

Esti in Buc acum... sau in Galati ?
Vino la intalnire cu masina.. si schimbam noi bordul...

L.E. .. acum ti-am recitit postul de mai sus si vad ca zici ca nu ai vrut s-o iei din service cu bordul asa.

Salut... Firma de dezmembrari este pe drumul de URZICENI in comuna .. COSERENI si ii spune D&L parca... am mers ieri .. dupa el ... eu fiind din Galati ....masina o am in service... deoarece nu am aceeptat acel bord si mi s-a spus sa-mi aduc eu bord.... si ne intelegem dupaia .. pe acel bord peticit.. mi-a luat 300e.... iar pe acesta nou am dat 600e .. cu tot cu airbag.. dupa cum spuneam imi mai trebuieste parbrizul cu incalzile si vreo 2 conducte de la intercooler ... parbrizul nu prea vrea lumea sa-l trimita ...se feresc de transport.. ca se sparge.. etc etc... abia astept sa-mi scot masinutza din service dupa 3 luni de la un accident :( .. din vina ..celor de la DRUMURI SI PODURI .. in judetul BUZAU ! ... unde nu era acel sant semnalizat.... :(( ...
SorinFord
Ford Freak

Înapoi la Vanzare