super intalnire... pot spune k a fst una din cele mai frumoase week-enduri din ultima vreme

... la capitolu parti negative am un singur regret , si anume k datorita numarului mare de participanti am stat departe (la capete diferite ale carnatului de mese

) de unul din "promotorii" acestor intalniri : E-man...
la capitolu parti pozitive... nu pot decat sa fiu cat se poate de multumit de Fordul granada 2.3 GL din 1982 care ma servit din nou ireprosabil in conditiile in care masina sa prezentat in conformatia urmatoare : fara amortizoare pe fata (fizic nu erau ) ; cu bielete de directie de un joc incomentsurabil si cu caseta servo curgatoare deci fara servo

+ cauciucuri patrate pe spate + asigurare lipsa ... dar care totusi a livrat caldura intrun mod ireprosabil facand drumul o adevarata placere ...
Asgard sper ca a fost cat se pate de multumit de Rent a car-ul intalnirii acesteia care afara de tobele care sunt prea aproape de caroserie (datorita geniilor absolute care leau sudat akolo ) nu cred sa-i fi facut cea mai mica problema , afara de faptul ca a muri de cald inauntru si a consumat cam 10% (echivalentu la vreo 6,5 benizna

)
Intalnirea mi sa parut un real succes si consider ca a adunat pe langa oameni pasionati.. prieteni ceea ce a facut seara aceea una speciala , pe scurt cazarea a fost la inaltime , la fel si costurile si mai ales rabdarea gazdelor in unele parti ale serii *prietenii shtiu dc
in incheiere sper sa ne strangem in continuare brigada veche cat mai lunar posibil

si sa ne simtim in continare la fel de bine impreuna si peste peste multa vreme la evenimente similare
P.S. Max poate candva pe viitor o sa fii doar al nostru dk nu o sa fim nevoiti sa iti oprim cheile si eventual sa iti spargem rotile (prietenest

)