Revin cu problema care o aveam cu tremuratul volanului la viteza dupa 110 Km/h. Mi-a facut de la primii 100 de km facuti cu ea deci masina a avut aceasta problema de noua. A treia zi dupa ce luasem masina am sunat la BDT sa ma programez la service sa remediez problema. Ma programeaza abia la o saptamana intre timp am facut 960 de km si masina avea aceeasi problema. Ajung la service las masina revin peste 5 ore si ea nu era gata desi mi-au spus ca in maxim 3 ore se rezolva. De unde, ajung acolo si imi spun ca i-au facut tot felul de teste si ca este OK ca nu are nimic. Zic eu pai bine bine nu are nimic, dar dc face asa? Ii intreb rotile sunt echilibrate? la care ei spun da nu au nimic e totul OK poate o fi de la o janta stramba poate am dat cu ea prin gropi. Ii spun lu ala de acolo "Nu te supara dar daca la 100km care ii aveam facuti cu masina cand am sunat la voi, daca se stramba janta de la o groapa trb sa se observe sa am capacele zgariate sau sparte ceva. Super tare rotile sunt echilibrate dar poate am o janta stramba

cum naiba vine asta ma gandesc eu? ma bagase in ceata rau de tot. Deci se vedea foarte clar ca nu au testat absolut nimic mi-au dat masina asa cum am lasat-o. In fine cica sa mai merg cu ea asa, ca el cred ca mai mult ca sigur e de la cauciucuri pana se mai lasa. Sa mai merg cu ea si daca la revizia de 2500 face la fel imi schimba jantele, dar ei cred ca nu o sa mai faca asa.
Masina a facut in continuare la fel. Vineri m-am enervat si m-am dus la un echilibrat roti in Campina. Ce descoper:
- roata fata stanga 10g exterior/10g interior
- roata fata dreapta 10g exterior/ OK interior
- roata spate stanga 10g exterior/ OK interior
- roata spate dreapta OK exterior / OK interior
M-a costat 43 de lei i-am dat lu ala 50 lei a lucrat foarte atent si a fost si foarte amabil.
Acum pareri dupa ce am echilibrat rotile: volanul nu mai trepideaza, e o placere sa tin mana pe el acum, nu se compara cu atunci cand am luat masina.
Cu prima ocazie cand ajung la bazatii de la BDT o sa le transmit salutarile mele si faptul ca sunt niste incompetenti.