Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Noua Fiesta debuteaza luna viitoare la Geneva!

15 Feb 2008, 13:28

http://www.automarket.ro/stiri/premiera ... -9531.html

sincer nu`mi prea place. e mult mai misto modelul actual.....asta noua e frumoasa la fata, dar spatele mie personal nu`mi place!

Re: Noua Fiesta debuteaza luna viitoare la Geneva!

15 Feb 2008, 13:58

interiorul daca va fi cel din poze este peste modelul actual spatele e ceva mai ciudat dar per total imi place.

17 Feb 2008, 19:04

frumos, cu faruri mari alungite aduce a 207 iar spatele ala taiat seamana mult cu un C2.

18 Feb 2008, 11:17

fata e super...imi plac liniile masinii cum duc spre spate, unde se pare ca nu au schimbat designerul...ar fi putut fi ceva mai reusit spatele... la fel si la mondeo si la viitorul focus...

18 Feb 2008, 21:22

Clar..daca arata exact asa....si o sa fie disponibila si culoarea visinie din conceputl verve ... o cumpar a-2a zi de cand va fi disponibila in Romania.

18 Feb 2008, 23:31

$1 scrie:$2lar..daca arata exact asa....si o sa fie disponibila si culoarea visinie din conceputl verve ... o cumpar a-2a zi de cand va fi disponibila in Romania.

eu o cumpar in prima zi :)) daca am bani. jinxie...se pare ca ne-am ales cu aceeasi masina... si se pare ca amandoi ne-am indragostit acum de noua fiesta :)) eu m-am uitat 20 de minute la poze sa analizez in detaliu...e super.

19 Feb 2008, 01:32

cred ca o sa facem coada la dealer..... :)

26 Feb 2008, 22:28

Nu stiu cu ce seamana (c4 ? corsa d? etc?), dar tare mi-e ca masina asta nu are personalitate proprie. Aduce a de toate si a nimic. O sa ajungem sa le punem toate una linga alta si nu ai sa stii care e ford, care e citroen, care opel... Si mai dam si o carutza de bani pe ele...! Personal, chestie de gusturi, nu-mi place... Ce bine arata conceptul si ce a iesit in final... :(

27 Feb 2008, 21:53

Dap, e chiar reusita , imi pare bine ca au tinut cont de conceptul Verve, chiar l-au adaptat pe acesta nevoilor unei masini omologate si care sa aiba si un pret decent. Este mai aproape de conceptul sau decat muuulte alte modele pe care le-am vazut de-a lungul timpului.

27 Feb 2008, 22:08

mie chiar imi place...pacat ca nu au pastrat usile fara rama la geam cum era prototipul verve :-<

27 Feb 2008, 22:20

Din fericire pentru el, prototipul Verve nu trebuie sa treaca prin teste EuroNCAP si nici sa coste sub o anumita suma.

27 Feb 2008, 23:09

crezi ca ar fi costat atat de mult in plus usile alea? :) ...toate coupe-urile de la BMW au usi fara rama la geam, n-ar fi o idee rea sa adopte si Ford-Europa metoda asta :D "parerea mea" :P

27 Feb 2008, 23:18

metoda asta presupune cercetare...dezvoltare de solutii...proiectare...etc.. de aici apar si costuri ...costuri pe care tot cumparatorul va trebui sa le suporte... deci ar afecta pretul...nu doar ca materiale....ci si ca proiectare...oricum ...daca ramane cu plasticul lucios ca in poze si la usi si la grila din fata...plastic care pare de calitate este muuult mai bine decat plasticul asta ieftin de pe actualele fieste

27 Feb 2008, 23:28

$1 scrie:$2rezi ca ar fi costat atat de mult in plus usile alea? :) ...toate coupe-urile de la BMW au usi fara rama la geam, n-ar fi o idee rea sa adopte si Ford-Europa metoda asta :D "parerea mea" :P

Asa e, dar la Verve nu avea stalp deloc, ci era o structura asemanatoare unui coupe-cabrio "acoperit" . Credeam ca la aia te referi...

Nu stiu ce costuri ar fi implicat lipsa ramei geamului. Probabil mult mai multa atentie si mult mai putin loc de eroare la partea de imbinare, la cheder, avand in vedere ca geamul s-ar fi inchis direct intr-un lacas al caroseriei, si nu al portierei. Nu am vazut/cercetat cu ochii mei astfel de sisteme, cum sunt pe BMW, asa ca nu are rost sa imi dau cu parerea.

28 Feb 2008, 09:29

$1 scrie:$2u stiu cu ce seamana (c4 ? corsa d? etc?), dar tare mi-e ca masina asta nu are personalitate proprie. Aduce a de toate si a nimic. O sa ajungem sa le punem toate una linga alta si nu ai sa stii care e ford, care e citroen, care opel... Si mai dam si o carutza de bani pe ele...! Personal, chestie de gusturi, nu-mi place... Ce bine arata conceptul si ce a iesit in final... :(

Ma uitam in trecere din spate la clio 3 al lu varumeu, alaturi vad alt clio 3 vai da ce dragute sunt amandoua una langa alta, dar alte culori, o stai ca parca nu e identic, a da, e o corsa ultimul model, vai da ce seamana...
Răspunde