Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
27 Ian 2008, 20:59
$1 scrie:$2ms... are pozitie in bord care iti indica aprinderea proiectoarelor? acum se aprinde pozitia de faza scurta si la proiectoare....
uite,asta e becul care trebuie sa se aprinda in bord cand aprinzi proiectoarele
poza nu este foarte clara ca eram in mers,sorry
ps:chiar as vrea sa-l cunosc pe "baietelu electrician"
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
- DSC01722.JPG
- (100.65 KiB) Descărcat de 460 ori
27 Ian 2008, 21:30
ms mult... ala mi se aprinde... am schimbat astazi si proiectoarele pe instalatia originala... a masinii... mi-a luat cam 20 de min... deci nu are martor pentru faza scurta... restul se aprind si la mine...
27 Ian 2008, 21:33
nu,nu are ptr faza scurta
doar pozitii,proiectoare si ceata si faza lunga
02 Feb 2008, 15:06
Salutare toata lumea !
Am urmarit forumul si am vazut diverse parerei si preturi. In concret, luni sau marti imi ridic masina de la reprezentanta si vroiam sa ii si montez proiectoare si prin urmare vin cu intrebarea: setul complet de proiectoare FF2, la ce pret final ajunge? Am sa ma interesez daca exista cablaj pe masina (ceea ce mi se pare normal sa fie! deoarece nu cred ca stau astia de la Ford sa scoata pe banda X feluri de caroserii, in fct de dotari optionale) ca sa stiu exact ce imi trebuie. Am cautat si la diversi furnizori de piese Ford dar nu da nimeni pret exact sau descriere completa. In cazul in care poate cineva sa imi dea un link unde sa gasesc poza, pret exact si descriere , l-as ruga sa o faca.
I-am intrebat pe "mesterii" de la ervice ce diametru tb sa aibe proiectoarele si ... se uitau ca curca-n craci (scuze de cacofonie

) deci imi dau seama ce este de capul lor. La o adica prefer sa vin in Buc sa fie ceva bine facut si sigur decat sa ma las la mana incepatorilor.
Ca idee de raspuns pentru butonul de aprindere, mi se pare foarte logic sa fie functional din moment ce la pct 2 se aprind stopurile de ceata dar ca sa mai ia bani in plus, evident ca iti spun ca tb schimbat.
PS: merci ptr rabdare
02 Feb 2008, 15:51
instalatie ptr proiectoare exista pe oricare masina (echipata fara proiectoare)
cat despre buton nu ai cum sa-l faci pe al tau sa aiba doua poziti de functionare,deci trebuie schimbat
02 Feb 2008, 15:53
da-i un pm lui corvinarh
ca a cumparat kitul de proiectoare si este tot din targoviste
02 Feb 2008, 16:44
$1 scrie:$2a-i un pm lui corvinarh
ca a cumparat kitul de proiectoare si este tot din targoviste

1. i-am dat deja, thanks
2. de la tine le-a luat cumva ? (tin minte ca i-ai propus instalarea

)
02 Feb 2008, 17:39
nu,nu le-a luat de la mine
el luase kitul de proiectoare si nu stiu cine ia zis ca ai trebuie si instalatia cu tot cu relee
si dupa ce a montat asa zisa instalatie,i-am zis sa caute bine mufele de proiectoare,ca ele exista (i-am trimis si poze mai sus cu ele unde sunt amplasate)
electricianul care le-a montat spunea ca masina nu are mufe,si ia adaugat el (electricianul) o instalatie cu relee
apoi corvinarh a gasit el mufele originale ,a anulat improvizatia facuta de electrician si merg proiectoarele
03 Feb 2008, 03:49
De la mine le-a luat cu 200 ron setul(proiectoare +ornamentele din plastic..) Daca mai este cineva interesat mai am 2 seturi ptr contact tel:0724762297(Tudor)
03 Feb 2008, 04:03
$1 scrie:$2e la mine le-a luat cu 200 ron setul(proiectoare +ornamentele din plastic..) Daca mai este cineva interesat mai am 2 seturi ptr contact tel:0724762297(Tudor)
Cam tarziu .. am facut deja comanda ptr kit complet si alte "maruntisuri" covorase si bavete. Daca ai o lista cu piese chiar te rog sa-i dai un attach in pm ca poate imi mai pica ochii pe ceva.
Merci pt interes
03 Feb 2008, 04:14
Nu am o lista exacta...dar am cam orice(elemente de caroserie,faruri,bare,radiatoare,etc...)
22 Feb 2008, 17:20
$1 scrie:$2u am o lista exacta...dar am cam orice(elemente de caroserie,faruri,bare,radiatoare,etc...)
Am cumparat proiectoare si grila de plastic care vine intre proiectoare, te rog sa-mi spui si mie daca mai trebuie sa cumpar ceva, ma intreb daca au sistem de prindere sau trebuie sa-l cumpar si pe acela. Va multumesc!
27 Feb 2008, 20:43
Dupa zile de asteptari am plecat la drum spre service cu gandul ca in sfarsit o sa am si eu in sfarsit proiectoare dar dezamagire totala...

nu se potriveste sistemul de prindere al proiectoarelor - plasticul acela negru - cu ce fante si gaurele am eu in bara...

Mai exista alt model spuneti-mi va rog ce sa fac...?!

Fac precizarea ca proiectoarele care le am sunt identice cu cele din fotografia atasata la pagina 2 din cadrul acestui topic. Va multumesc!. Cu stima, Florin!.
29 Feb 2008, 23:00
Sincer sa fiu nu stiu exact ce anume mai trebuie ptr focus I ...eu iti spuneam cum se monteaza la focus II ...nush de ce stateam cu impresia ca ai focus II.....SORRY
01 Mar 2008, 10:07
iti mai trebuie niste chesti din plastic (melcisori)care se prind pe bara si apoi intra proiectorul in ele
01 Mar 2008, 11:59
Ma poti ajuta cu o fotografie, un link, ceva unde sa vad cum arata, pleeease....?!
01 Mar 2008, 17:23
$1 scrie:$2a poti ajuta cu o fotografie, un link, ceva unde sa vad cum arata, pleeease....?!
sa vad luni la servici
01 Mar 2008, 18:15
Multumesc, astept cu nerabdare...!
17 Mar 2008, 16:06
tocmai am cumparat un FF2 la inceputul lui martie fara faruri de ceata si ma intereseaza si pe mine sa-i pun. Cum sa fac ca sa nu stric garantia?
06 Aug 2008, 13:12
stiti cumva la FF1 din 2000 fara ceata pe ea din fabrica, am cablajele trase? Pe unde ar trebuii sa le gasesc ?
06 Aug 2008, 16:41
$1 scrie:$2ocmai am cumparat un FF2 la inceputul lui martie fara faruri de ceata si ma intereseaza si pe mine sa-i pun. Cum sa fac ca sa nu stric garantia?
nu are nici o legatura garantia cu montatul proiectoarelor
asta doar daca ti-le monteaza cineva care stie
30 Oct 2008, 10:06
Pentru a gasi terminalele instalatiei electrice ptr. proiectoare este necesar de demontat spoilerul.
Terminalele se gasesc prinse pe traversa metalica in partea de sus.
Nu este necesar decat conectarea terminalelor stg. - dr. si inlocuirea comutatorului de lumini ( care este cel ptr. proiectoare ), respectiv a grilelor de proiector.
Succes !!!
30 Oct 2008, 22:23
$1 scrie:$2entru a gasi terminalele instalatiei electrice ptr. proiectoare este necesar de demontat spoilerul.
Terminalele se gasesc prinse pe traversa metalica in partea de sus.
Nu este necesar decat conectarea terminalelor stg. - dr. si inlocuirea comutatorului de lumini ( care este cel ptr. proiectoare ), respectiv a grilelor de proiector.
Succes !!!
nu trebuie data nici o bara jos
31 Oct 2008, 09:20
trebuiesc demontate doar farurile...
31 Oct 2008, 14:20
$1 scrie:$2rebuiesc demontate doar farurile...
da
01 Noi 2008, 09:49
ms dms... tu m-ai invatat...
01 Noi 2008, 18:25
$1 scrie:$2s dms... tu m-ai invatat...
oricand cu placere
03 Noi 2008, 11:10
daca voi mai avea ford... voi apela... acum fostul meu focus este la deva... la revanzare... din cate am vazut...