Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
28 Feb 2008, 21:50
Daca vremea este nefavorabila?Se anunta cer inorat cu posibile precipitatii....unde ne ascundem pentru un suc?
28 Feb 2008, 22:01
Doamne fereste de ploaie sau da Doamne sa imi spele si mie masina
Daca se intimpla si nenorociri dupa ce vine toata lumea gasim un loc, ultima data (a 2 oara

) am inaugurat barul de la IDU.
Pentru cine doreste sa joace tenis de cimp sau de masa au si asa ceva acolo.
Sa nu uit Forumul vine si cu o sponsorizare in ultimul post din linkul de mai jos exista un model de ecuson.
Cine are chef sa il printeze il poate pune pe bord sa stie lumea a cui este masina cind facem turul de onoare.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... n&start=60
28 Feb 2008, 23:00
Salut... Buna treaba cu intalnirea asta... dar din pacate e "stipulata" clauza "nu pe jos", iar eu nu am finalizat inca contractul de vanzare-cumparare

oricum distractie placuta si sper sa se mai organizeze evenimente de genu`
Multa bafta
28 Feb 2008, 23:01
gata duminica vin
28 Feb 2008, 23:02
cati venim de data asta????
28 Feb 2008, 23:46
dar de ce e relevant cati vin?
la prima mea intilnire de club in bucuresti, in aug 2006 m-am dus fara masina (nu o luasem de la dealer la momentu respectiv), si cred ca au fost la intilnire MAX 10 masini; in oct 2006 ploua de nu mai stiam de noi, era frig, si am fost 5 sau 6 masini
insa acum o sapt am fost cam 35!!
cine vrea sa isi cunoasca colegii de club, io cred ca vine si pe -10 grade, chit ca se intilneste numai cu inca 2 colegi la fel de hotarati ca el
29 Feb 2008, 17:42
cred ca putem merge la bowling daca e urat afara, si acolo se pot face activitati diverse
01 Mar 2008, 10:40
va astept la trattoria cafe...se poate parca pe bdul tomis. va fi si mondeo al meu tot acolo !!!
01 Mar 2008, 17:48
parcarea aquamagic,10.30...incerc sa nu lipsesc.
01 Mar 2008, 18:32
Sunt in Constanta pe 1 si 2. Asa ca incerc sa ajung si eu pe 2...daca ma trezesc

Si daca ma primiti, evident
01 Mar 2008, 20:11
Eu vin sigur,ma insoteste si sotul meu.
02 Mar 2008, 12:39
Dezamagit !!!
La ora 10.45 erau doar 7 posesori de Ford. Chiar asa de putini sa fie in Constanta ???!!!
KAP, nu am vazut nici o persoana de sex opus !!! Cred ca ai vrut sa spui ca vi cu sotia
02 Mar 2008, 15:13
un lucru e clar. duminica multa lume fie se trezeste tarziu (dupa o sapt de munca), fie se trezeste tarziu (dupa o seara de sambata prin vreun club cu prietenii), fie merge la biserica dimineata, fie merge prin targul auto sa isi caute un ford cu care sa vina la meeting.
eu de fiecare data m-am trezit tarziu cand au fost intalniri duminica. stabiliti si voi la o ora de pranz sau dupa amiaza, in curand se va schimba si ora
02 Mar 2008, 16:42
Nu stiu cum altii au vazut doar 7 de masini cind eu am impartit 14 ecusoane Club Ford (necompletate

) si mai erau cam 3-4 masini la care nu am mai avut sa dau, scuze dar nici eu nu ma asteptam sa mi se epuizeze stocul.
Poate am mai fost o alta intilnire pe linga Aqua Magic. Noi ne-am strins unde este intrarea la Aqua Magic si a fost si o doamna
Daca intradevar este o problema ora intilnirii (de exemplu cei care pe la 11.30 ne-am mutat la IDU am fost cam 9-10 masini) am stat pina la ora 13.00 asa ca si cei care vin de la biserica mai tiziu

au timp sa ajunga.
Cel mai bine pentru urmatoarea intilnire o sa facem 2 chestionare unul cu ora de intilnire si data si altul cu locatia.
Ce parere aveti ?
02 Mar 2008, 18:22
Da, chiar ca nu sunt toate masinile, eu nici macar nu l-am vazut pe baiatul cu aparatul foto
02 Mar 2008, 18:38
Nu cred ca au incaput toate masinile in poza ca au fost cam 16.Si off topic,numai pentru Ford_ct,KAP vine de la numele de familie,nu e obligatoriu sa fie utilizator barbat.Si se vede in poza ca eu am fost la intilnire.Chiar mi-a placut sa merg, mai era o domnisoara care nu a coborit din masina.
02 Mar 2008, 18:56
Mii de scuze tuturor colegilor,din pacate nu eu v-am tras teapa ci seful meu,care a dorit ca sedinta sa nu se faca sambata ci duminica,si in loc sa ne tina 1 ora ,adica de la 9-10.00,ne -a tinut pana la 12.15.
Promit solemn ca daata viitoare sunt prezent.
Mii de scz incodata dar nu a tinut de mine.
02 Mar 2008, 20:56
Mie mi-a placut intilnirea.
Nu am putut ajunge la IDU pentru ca am avut 1 testare electronica chiar acolo pe loc la un ASTRA iar apoi la un ZAFIRA,si am admirat si masinuta in 2 timpi care a facut spectacol pe placul fetitei mele.
Si la ora 15,00 am mai fost la intilnire MB.Si din pozele pe care le voi posta se vor vedea mai mult de 10 masini iar la cealalta iintilnire am fost 4.
Asa ca orice discutie nu cred ca isi mai are rostul...
Toate cele bune si ne cred ca ne vom vedea si la urmatoarea cu strabunica...
03 Mar 2008, 10:38
Super pozele.
Ne vedem data viitoare si poate tine si vremea cu noi.
03 Mar 2008, 14:02
Singurul disconfort a fost vremea dupa mine dar in rest m-am simtit ok am cunoscut oameni cu aceleasi pasiuni si cu niste cunostinte tehnice care mie imi lipsesc deocamdata daca mai vreti sa organizati sint intru totul de acord numai sa fiu in tara,spun organizati pentru ca eu voi veni sigur numai sa fie in cta sau prin inprejurimi,nu v-am retinut pe toti dupa nume dar v-am ,,fotografiat,,ca sa zic asa,promit sa nu va tai fata cind sintem in trafic dar daca se intimpla scuze anticipat
03 Mar 2008, 22:17
Te iertam ptr. ca esti incepator...
04 Mar 2008, 11:25
Cu totii facem chestii deastea ,incepatori sau profesionisti.
05 Mar 2008, 21:02
frumos. Pacat ca nu am putut sa stau prea mult. Si asa am tinut elevul o gramada in masina.
Ce mi s-a parut curios, parca eram 2 gasti. Si cu mutatul locului nu cred ca a fost toata lumea de acord. unii au plecat la idu, alti au ramas acolo, unii au plecat de tot... nu cred ca e bine asa. propun pentru alta data o locatie mai atent aleasa... masinile au fost trase de nici nu puteai sa le admiri, portierele inchise... cred ca si incuiate.
06 Mar 2008, 15:18
tomis
08 Mar 2008, 21:07
Constantenii nu mai zic nimic?Nu ar fi bine sa incepem sa punem la cale o noua intilnire?
09 Mar 2008, 09:02
sa va fie de bine intalnirea si la mai multe....o intrebare..ce marca sant jantele din poza PICT0003.JPG ...sant cumva MAK?
09 Mar 2008, 13:18
Cred ca pe tine te-am vazut la Lepsa pe 23.02-BC51CYP,sau ai vindut masina?