ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cum se naste misoginismul--poveste reala

03 Mar 2008, 10:02

$1 scrie:$2ete rele

Simbata , am dat o fuga la C-ta si cu ocazia asta am vazut o faza tare : in Ovidiu , un BMW seria 3 tachina o Dacie 1300 mergind incet in fata ei si trecind de pe o banda pe alta ca sa-i blocheze drumul ...surpriza , la un moment dat , dacia a incercat sa depaseasca bmw-ul pe contrasens !! :-O
Surpriza si mai mare am avut-o cind am depasit dacia si am vazut ca era plina ( 4 persoane ) si condusa de o tinerica ( 18 - 19 ani ). Are ceva tupeu fatuca avind in vedere ce trafic e acolo si cita politie ! :-??

As face pariu cu 99.9999% sanse de castig ca Dacia aia se nascuse pe banda a doua... :D

03 Mar 2008, 10:14

$1 scrie:$2

Simbata , am dat o fuga la C-ta si cu ocazia asta am vazut o faza tare : in Ovidiu , un BMW seria 3 tachina o Dacie 1300 mergind incet in fata ei si trecind de pe o banda pe alta ca sa-i blocheze drumul ...surpriza , la un moment dat , dacia a incercat sa depaseasca bmw-ul pe contrasens !! :-O
Surpriza si mai mare am avut-o cind am depasit dacia si am vazut ca era plina ( 4 persoane ) si condusa de o tinerica ( 18 - 19 ani ). Are ceva tupeu fatuca avind in vedere ce trafic e acolo si cita politie ! :-??

As face pariu cu 99.9999% sanse de castig ca Dacia aia se nascuse pe banda a doua... :D

Evident , poti sa mergi si cu 100 % ! Initial dacia a refuzat sa se dea de pe banda a doua ...

03 Mar 2008, 10:17

Hai mai voi cereti prea mult de la femeile astea ....

03 Mar 2008, 11:19

pai cerem cat mai mult ca sa primim macar putin

03 Mar 2008, 11:33

Evident , poti sa mergi si cu 100 % ! Initial dacia a refuzat sa se dea de pe banda a doua ...

Vezi ca stiu??? Si eu mai fac asa, recunosc (dar nu chiar cu blocarea mai multor benzi... :D ) la unii nesimtiti.
Poate asa se mai trezesc si ei la realitate daca simt pe propria piele.

03 Mar 2008, 12:42

Nu se trezesc. Degeaba.

03 Mar 2008, 12:44

$1 scrie:$2u se trezesc. Degeaba.

Speram si eu, deh...
Dar ca idee, nu toti soferii "lipiti" pe banda de viteza sunt femei.

03 Mar 2008, 14:32

$1 scrie:$2Are ceva tupeu fatuca avind in vedere ce trafic e acolo si cita politie ! :-??

nu cred ca e vorba de tupeu......mai degraba altceva... 8-}

03 Mar 2008, 15:25

$1 scrie:$2Are ceva tupeu fatuca avind in vedere ce trafic e acolo si cita politie ! :-??

nu cred ca e vorba de tupeu......mai degraba altceva... 8-}

Da , s-ar putea sa fie vorba mai mult de inconstienta ...

03 Mar 2008, 15:38

@alen "arbeit macht frei" ?

03 Mar 2008, 15:52

$1 scrie:$2..un BMW seria 3 tachina o Dacie 1300 mergind incet in fata ei si trecind de pe o banda pe alta ca sa-i blocheze drumul ...

Pai si cretinul cu BMW-ul era mai rasarit? Ca vad ca va luati doar de tipa care a incercat sa scape de el. Eu unul daca eram in Dacia aia 1300 nu incercam sa-l depasesc. Intram direct in el ...

03 Mar 2008, 17:43

$1 scrie:$2..un BMW seria 3 tachina o Dacie 1300 mergind incet in fata ei si trecind de pe o banda pe alta ca sa-i blocheze drumul ...

Pai si cretinul cu BMW-ul era mai rasarit? Ca vad ca va luati doar de tipa care a incercat sa scape de el. Eu unul daca eram in Dacia aia 1300 nu incercam sa-l depasesc. Intram direct in el ...

Alooo, domnu'!
Pai hai sa citim pe indelete, ca poate intelegem de ce se comporta asa "cretinul cu BMW-ul"... :D

03 Mar 2008, 17:56

"Simbata , am dat o fuga la C-ta si cu ocazia asta am vazut o faza tare : in Ovidiu , un BMW seria 3 tachina o Dacie 1300 mergind incet in fata ei si trecind de pe o banda pe alta ca sa-i blocheze drumul ...surpriza , la un moment dat , dacia a incercat sa depaseasca bmw-ul pe contrasens !!"

Ce intelegi tu prin "un BMW tachina o Dacie"?

Unde vezi tu in ceea ce a descris colegul ca BMW-istul avea un motiv intemeiat sa mearga ca un bou incet in fata Daciei si sa mai treaca si de pe o banda pe alta pentru a nu o lasa sa treaca?

03 Mar 2008, 18:21

$1 scrie:$2alen "arbeit macht frei" ?

da
sunt un admirator :-* ;)

03 Mar 2008, 19:50

$1 scrie:$2alen "arbeit macht frei" ?

da
sunt un admirator :-* ;)

:) + inca unul, doar ca mai am niste idei vis a vis de niste persoane mai bronzate care salasuiesc pe la noi.. ;)

03 Mar 2008, 20:49

@bogda1313: La asta m-am referit (si am subliniat cu rosu fragmentul de mai jos)...
Daca protejam soferul din Dacie nu ar trebui sa-l protejam la fel si pe cel din BMW??? :))

03 Mar 2008, 21:04

Sa ai BMW si sa pierzi timpul tachinand o Dacie mi se pare ca si cum ai incerca sa bati cuie cu telefonul mobil.
Indiferent ce tampenii a facut cel cu Dacia, intamplarea asta il ambitioneaza ca si pe viitor sa faca la fel.

Strict on topic: azi m-a claxonat o tanti, in timp ce parcam lateral, cu spatele. Cum mi-am permis sa fac manevra asta cand ea se grabea? 8-}

I-am zambit cuceritor. In fond, doamnele sunt foarte simpatice cand se enerveaza, nu-i asa? :-*

03 Mar 2008, 23:38

De fapt tocmai cand sunt nervoase rau sunt cel mai bune de <autocenzurat> . Sunt mai 'fragede'.

04 Mar 2008, 07:07

$1 scrie:$2a ai BMW si sa pierzi timpul tachinand o Dacie mi se pare ca si cum ai incerca sa bati cuie cu telefonul mobil.
Indiferent ce tampenii a facut cel cu Dacia, intamplarea asta il ambitioneaza ca si pe viitor sa faca la fel.

In fond, doamnele sunt foarte simpatice cand se enerveaza, nu-i asa? :-*

Pai asta-i toata vraja , bmw-istul a vazut ca la volan e o domnisoara si d-aia facea " fente " ! ;)

04 Mar 2008, 09:41

$1 scrie:$2Pai asta-i toata vraja , bmw-istul a vazut ca la volan e o domnisoara si d-aia facea " fente " ! ;)

Degeaba. Soferii de BMW nu sunt asa charismatici ca cei de Ford.
Ford a inventat productia de serie, soferii de Ford au inventat seductia in masa. :-"

04 Mar 2008, 09:48

$1 scrie:$2Pai asta-i toata vraja , bmw-istul a vazut ca la volan e o domnisoara si d-aia facea " fente " ! ;)

Ford a inventat productia de serie, soferii de Ford au inventat seductia in masa. :-"

=)) =)) nu stiu daca soferi de Ford au mai mult succes ... dar ,cu certitudine, cele pe care le seducem noi sint mai inteligente ! ;)

04 Mar 2008, 12:13

$1 scrie:$2=)) =)) nu stiu daca soferi de Ford au mai mult succes ... dar ,cu certitudine, cele pe care le seducem noi sint mai inteligente ! ;)

hahahhahahhahaha =)) buna asta :))

04 Mar 2008, 12:19

=)) =)) nu stiu daca soferi de Ford au mai mult succes ... dar ,cu certitudine, cele pe care le seducem noi sint mai inteligente ! ;)

sigur sigur sigur prietena/nevasta erau in apropiere cand ai scris asta

04 Mar 2008, 13:45

$1 scrie:$2igur sigur sigur prietena/nevasta erau in apropiere cand ai scris asta

mah, asta e topicul de misoginism. Ala cu fidelitatea e pe alta strada. :-??

07 Mar 2008, 15:31

Pentru aceia dintre dvs. care, asa ca si mine, in 14 Feb, 1 Mar si 8 Mar au avut mari batai de cap, stati linistiti, nu mai e asa de mult pana in 14 Martie !!!

Si stiti ce sarbatorim in 14 Martie ?????

Steak and Blowjob Day ! http://www.steakandbjday.com/

:)>- :)>- :)>-

Poate era mai bine daca incepeam un topic nou, langa cel cu salvarea planetei :D

07 Mar 2008, 15:42

cine a inventat "sarbatoarea asta" sigur era un barbat :-"

07 Mar 2008, 22:47

$1 scrie:$2entru aceia dintre dvs. care, asa ca si mine, in 14 Feb, 1 Mar si 8 Mar au avut mari batai de cap, stati linistiti, nu mai e asa de mult pana in 14 Martie !!!

Si stiti ce sarbatorim in 14 Martie ?????

Steak and Blowjob Day ! http://www.steakandbjday.com/

:)>- :)>- :)>-

Poate era mai bine daca incepeam un topic nou, langa cel cu salvarea planetei :D

Si uite, ca sa nu zica femeile ca nu suntem concilianti propun sa renuntam la friptura. ;)

07 Mar 2008, 23:08

Hmmm...nu stiu la voi cum e dar la mine exista o asemenea sarbatoare cam in fiecare luna... :-" :-"

Cred ca "steak & BJ" se intampla mai des decat "flowers and candles" <:-P <:-P

07 Mar 2008, 23:46

Maine ar trebui inchis acest topic,nu? :D

$1 scrie:$2red ca "steak & BJ" se intampla mai des decat "flowers and candles" <:-P <:-P

Merg mana-n mana! :D

08 Mar 2008, 12:34

$1 scrie:$2mmm...nu stiu la voi cum e dar la mine exista o asemenea sarbatoare cam in fiecare luna..

slabut, slabut...

$1 scrie:$2aine ar trebui inchis acest topic,nu? :D

daca ai si tu grija sa nu-l vada prietena ta, eu cred ca nu.. :-"
Răspunde